Дали е някоя венерическа болест? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дали е някоя венерическа болест?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2310 пъти
От няма и месец излизам с едно момиче. Не съм сигурен дали се водим официално двойка, но правим секс. Миналата седмица беше на море в чужбина и, като се върна, се видяхме и го направихме. Забелязах, че там долу имаше друг вкус и натрапчива миризма, не непременно лоша, но различна от преди, въпреки че се изкъпа преди да го направим. Аз като цяло нямам много опит. Тя е първата, на която доставям удоволствие орално, но предните пъти не съм усещал почти никакъв вкус или миризма. Възможно ли е това да е в следствие на някаква венерическа болест, която е прихванала от някого? По принцип цикълът ? дойте преди около десетина дни и не вярвам да е от това. Не е въпрос на ревност, понеже тя не ми е обещавала нищо, но ме притеснява да не си е лепнала някаква болест, с която може да зарази и мен. А и въпросът си е деликатен. Не мога да я попитам просто ей така защо има миризма там долу понеже ще се обиди, а да я питам дали се е пазила, ако е спала с някого, когато е била на почивка, няма смисъл. Дори и да е, едва ли ще ми каже, а може и да се обиди от това, че изобщо съм допуснал, че е спала с друг. Не съм забелязал някакви повърхтностни белези при нея, но може за такива да е още рано или да е болест, при която такива липсват. Ако някой тук има опит с венерическите болести, ще съм благодарен за малко информация.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: d0a83e3cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами какво да ти кажа, само лекар може да ти каже със сигурност какво е. Може да е болест, може обаче и причината да е доста по-безобидна, примерно понякога ако си с бельо от изкуствена материя цял ден и се потиш това може да промени вкуса там долу... може и да е някаква друга инфекция. Просто без лекар и изследвания няма как да се разбере, за съжаление. Така, че наблюдавайте се внимателно и ако видиш и други симптоми, бегом при доктора. Ама не бързай да се шашкаш или да и задаваш въпроси за да не я обидиш или притесниш, но ако и следващия път усетиш същото, тогава май вече ще трябва да си говорите. До тогава приеми, че причината е била съвсем безобидна.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c33835de51
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   При мен поне смяната на климата и особено ходенето на море винаги водят до подобна реакция. Морската вода променя киселинността там и съответно и миризмата е различна. Може да се появи и течение.
Ж32

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 60d9be942c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   От приятеля ми знам, че след като се къпя в море или басейн и при мен се получава така, така че.... Нз може и при нея да е така!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a3c02774a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласен съм с 2 и 3, но ако още те притеснява венерическа болест ами направете го и върви си пусни един васерман или там се изследвай. Така хем ще знаеш дали има нещо, хем тя няма да разбере и да се обиди.
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 18f6a7fabd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ъъъ, 4, искаш да кажеш да пробва да се зарази и ако няма нищо, супер, а ако има - честито, вече и той е заразен, ама пък не е обидил момичето с неудобни въпроси, така че всичко е наред? !

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bbcf9c2b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не се притеснявай, вкуса се променя както при мъжа така и жената според това какво са яли. Ако е яла риба или нещо от по-така със силна миризма, ще се отрази и на вагиналния сок :) Щом е била на почивка в чужбина вероятно е яла нещо съвсем различно от обичайното и меню :) Но ако вкуса се задържи за повече от 2-3 дни може спокойно да и споделиш по деликатен начин за промяната, която си забелязал :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 65a5220b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   " Аз като цяло нямам много опит. Тя е първата, на която доставям удоволствие орално, но предните пъти не съм усещал почти никакъв вкус или миризма. " Вероятно е вследствие поради липсата на опит, или тя има някаква инфекция/заболяване отдолу. Кажи й, отидете на лекар, не си длъжен да го търпиш.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 59a0e20811
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 5 само спина не се лекува, а той няма външни прояви толкова рано и затова по описанието не може да е той. (Освен това той вече е правил секс с нея оттогава и тези наши коментари са безполезни). С други думи върви се тествай.
S. A. D.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker