Забременяването при поликистоза. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Забременяването при поликистоза.
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 1690 пъти
Здравейте, драги читатели на сподели. нет.
Искам да попитам, жените които имат поликистоза могат ли да забременеят или остават безплодни?
Моля Ви кажете ми наскоро се омъжих на 24 съм и вече искаме да имаме бебе, но аз имам поликистоза и ме е страх че няма да забременея и ще си остана безплодна цял живот. Бях на лекар, не успя да ми каже нищо друго освен това, че имам поликистоза.
Преди месец след първия полов акт цикъла ми закъсня и аз си мислех че съм забременяла ни уви не съм.
Моля Ви за съвет надявам се историята ми да бъде добавена.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: b78188982b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сега като прочетеш моят коментар и ще се сдухаш.
Аз имам точно това, 3 години го лекувах. От 1 година се мъчим и нищо не става. Какви ли не изследвания уж сме добре, но все не става. То всеки път е рев и чудо, майка ми все казва изчакай ще ти направим други изследвания и то така и не става. Все едно съм опитен заек. При всеки неуспешен опит ми казва, че хубавите работи стават бавно. Но при всеки е различно. /на 22 съм/

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: bad117a169
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила моя, пиша това, за да знаеш, че всичко е възможно, стига да го поискаш. Аз съм щастлива майка на двама тийн, като когато бях на твоята възраст има поликистоза и аденом на хипофизата. Забременях на 25 г., една година след като ми бяха казали, че трудно ще забременея. Желая ти от все сърце много успехи!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1b4a170611
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Познавам жени с това състояние, които след съответната терапия забременяха. Не се тревожи, едва ли ще останеш безплодна, просто трябва да ти се назначи лечение, не губи надежда :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 04d0d754e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сестра ми роди четвъртото си дете на 41 години. Преди да забременее имаше кисти - не ги е лекувала, ама както се досещаш забременяването не и е била основната цел. След забременяването кистите и изчезнаха и всичко си беше ОК. Малката се казва Захара и вече е на 3 годинки.
Прочисти си организма преди всичко останало. Има много начини - природосъобразно хранене, гладувания, разделно хранене, билки, пробиотици, движение и т. н.
Виж това:
http://www.daflorn.com/biomilk-aloe-vera.html
Ползвала съм техни продукти и съм много доволна.
Желая ти успех!
Горе главата!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7ad9993673
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз имам поликистоза и за сега нямам успех, но напоследък и не правим много опити. Така, че не знам. От моята лекарка знам, че не е невъзможно, просто е по-трудно. Спри да се тормозиш и се успокой. Ще стане когато трябва. Успех!

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c1f1005a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   мила, аз съм на 19, и също съм болна от нещо (не искам да споменавам), и няма да родя никога дете. Истината е, че аз предпочитам да си осиновя, и дори да можех да имам деца, пак щях да си осиновя. Знаеш ли колко деца чакат, ден подир ден, с надежда някой да отиде и да ги вземе. Аз самата идвам от дом, и знам какво е. На фона на милионите дечица, молещи се за семейства, някой да ги обича и да им даде подслон, няма защо да се мъчиш. Отиди, и си вземи едно детенце. Разликата е само че не е твое кръвно дете, всичко друго е едно и също. каквото би дала на твоето кръвно, такова ще дадеш и на осиновеното. То също ще те обича, и ще те нарича мамо. Все пак си е въпрос на личен избор и кой как го разбира. Желая ти успех, и помисли над моя съвет.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: aba736b751
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, ти си само на 24. Ще се излекуваш и ще имаш дете. А някои дори и без лечение забременяват. Не се притеснявай и не показвай как се чувстваш пред лекарите, те само ни създават страхове, за да може да получат пари. Ние сме касички, затова не ни лекуват качествено.
Не знам дали са ти изписвали противозачатъчни таблетки? Пий няколко месеца (поне 6) и след това ги спри, тогава овулацията става силна. Или може да пробваш един препарат на билкова основа, казва се Агнес. Ще забременееш, не се притеснявай!
А относно коментара за осиновяването - принципно е така, но не всички мъже биха били съгласни да гледат осиновено дете, след като могат да имат свое. Това е мъжката гледна точка. За мен лично няма значение, но в една връзка обикновено са двама и това е нещо много лично, което трябва да се обсъди. Да не говорим и за клюките по адрес на хора, които осиновяват дете.... особено в някой малък град. Да, благородно е да дадеш шанс на едно сираче, но за съжаление живеем в такава среда, че не е добре прието от обществото. Лично познавам една холандка с осиновено момиченце - няма по-щастливи от нея и мъжа й! Но те не живеят в среда, изпълнена с предразсъдъци.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker