Безплодие и овулация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Безплодие и овулация
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2017 пъти
Здравейте, искам да ви попитам възможно ли е да имам някакъв проблем с зачеването въпреки, че имам овулация? Всеки месец на точната дата за овулация си я имам.. имам и "леко подмокряне" така да го нарека.. Искам някой, който е по светнат по въпроса да ми отговори, много ви моля. С приятеля ми мислим да си направим изследвания за да разберем в кого в проблема, но все пак искам да съм подготвена ако се окаже, че проблемът в при мен.. Благодаря ви много.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4a0976a9ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има много по-светнати по въпроса - наричат се гинеколози

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8c88beeec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може и да нямате проблеми. Тези неща не винаги стават от "първия път". Забременяването не е точна наука. Може стресът да ти идва в повече и затова да не става. Изследванията са най-точния вариант да определите дали имате някакви проблеми. Дори и да е така не е страшно - има лечения, може да направите инвитро. Не е страшно. Спокойно :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a7a794a0dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Дори да имаш овулация (отделяне на яйцеклетка) и да има нормално протичане на цикъла, пак може да се окаже, че или 1) Сперматозоидът не успява да проникне в клетката и да я оплоди (причината може да е както в сперматозоида- бавна подвижност например, така и в яйцеклетката- проблем в клетъчната мембрана), или 2) вече оплодена яйцеклетката не успява да се внедри в маточната стена и да продължи да се развива. 2 е малко вероятно, тъй като цикъл (кървене) означава именно, че уплътнението на стената, стимулирано от хормони, се разпада във формата на кръв- следователно такова уплътнение все пак има. Малка е вероятността да го има, но някак оплодената яйцеклетка да не успее да се прикачи.
Ако е 1- може съвсем спокойно да се направи ин-витро. При 2рия случай е малко по-сложно.
Направете изследвания, но все пак за успокоение ще кажа, че понякога се изискват много търпение и опити за да стане работата, дори да няма здравословен проблем.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4961f57980
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, за съжаление е възможно. И аз съм така, имам си овулация, но и хормонални проблеми и не стана. Не, че вече ми пука, де, защото с годините разбрах някои истини за мъжа си и вече ни мисля, че заслужава да му родя дете, но преди няколко години страдах доста. Сега се радвам, че тогава не родих, защото щях да съм още по-нещастна. Така, че най-добре идете и двамата на лекар и така ще разберете какъв е проблемът, ако има проблем, а не са просто нерви. Защото и стресът влияе много зле и понякога и двамата са си физически ок, обаче стресът и нервите възпрепятстват зачеването. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 605ec2e5fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Разбира се, че е възможно да имаш проблем, както ти, така и приятеля ти. Бих ти препоръчала преди да отидете на лекар да пробвате и двамата нещо съвсем безопасно - пречистване на организма и здравословен, природосъобразен начин на живот.
Аз съм на 44 г. и имам доста приятелки, които имаха проблеми със зачеването, особено в по - късна възраст. Една приятелка имаше 3 спонтанни аборта до 40 годишна възраст, докато не направи промяна в начина си на живот. Започна да се храни здравословно, отслабна доста и след няколко месеца забременя и роди здраво дете. При друга позната се случи аналогично нещо, тя беше на 30 г. и не можеше години да забременее. Имаше и доста други здравословни проблеми. И при нея се решиха комплексно проблемите - с промяна в начина на живот. Имаше и такива, при които нямаше добър финал, а ходенето, парите и мъките по доктори бяха много. Преди 2 години видях една бивша съученичка - тъжна гледка след трети инвитро опит. Изнервена, тежаща повече от 120 кг. в поредната процедура - правят им някаква подготовка за процедурата с много, много хормони. Една процедура и излизала около 5 000 лв.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker