Ужасно хъркане- помощ!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121394)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18579)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Ужасно хъркане- помощ!!
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 7113 пъти
Здравейте!
Рових се из интернет, но така и не намерих точен отговор. От заглавието ми се разбира- интересува ме има ли метод- оперативен или какъвто и да е бил, който може да спре хъркането. Оказа се, че това е сериозен проблем за съвместното съжителство. Моля, всеки който има мнението по въпроса да пише!
Също така моля без коментари от сорта- ми спете в отделни стаи, разделете се, не се обичате истински щом хъркането ви е проблем или други подобни. Благодаря! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5eabbd2318
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има. Решението се казва д-р Огнян Попов - ВМА, УНГ. Има и частен кабинет с/у ВМА. Дъщеря ми хъркаше ужасно, все едно някой пиян пръч на 60 години. При това от много-много време. Искаха да я оперират, ходихме при какви ли не лекари, но на операция не се навихме. След медикаментозни лечения спираше за по седмица, но после - с нова сила. Докторът използва някакви алтернативни методи, комбинирани с традиционна медицина. След 2 седмици процедури, които в интерес на истината, в частния кабинет правихме и не са никак скъпи, всичко мина. Тотално. Горещо го препоръчвам, човекът си знае работата. В кабинета е върволица. Идват хора от цялата страна. Надявам се, че ще Ви е от полза.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f75c5d5d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хъркането е сериозен здравословен проблем. Предлагам ти да се обърнеш към УНГ специалист първо.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: acc893abea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Mъжа като пие алкохол хърка ужасно много. То това цяла вечер да не спиш и да се чудиш къде да се навреш ако не е проблем, здраве му кажи. И не само хърка, ами и ръкомаха, обръща се насам натам без да се усеща че с това ръкомахане му удря или с това въртене ляга наполовина върху мен. Ужас, разбирам те.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6628f3da7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лоша работа :D до колкото знам е неизлечимо, ма колко и аз разбирам... виж и аз имам същия проблем, и аз си похърквам, някой път не, някой път да, някой път по силно (особено като съм много изморен), но за щастие имам приятелка, която много ме обича и ме е приела такъв, отделно пък и тя спи дълбоко и не се буди никак лесно :) За възглавниците не мога да ти кажа колко помагат, нито лепенки и т. н, но мога да ти кажа, че 2 лъжици мед(истински не от тия дето ги продават в магазините) помага доста за това и намалява силата на хъркането.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 7e9e15ea6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Здравей,разбира се,че нормален човек не би те карал да се разделяш с мъж,който хърка.Понякога и жените хъркат.дали този проблем не може да се преодолее с някакъв вид спорт,например туризъм,питали ли сте лекар или засега искаш сама да се справиш с проблема.Също е много важно и двамата да обърнете внимание дали това се случва след пиене на алкохол,натоварване,прекомерна умора,неудобна възглавница.Проблема си е много серозен,както казвате Вие,защото нощите стават безсънни,наляга ви умора през деня,ставате раздразнителни и най-лошото не може дълго да делите едно легло,ако проблема не се реши.

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 20ff3e69b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Пробвахме с анатомична възглавница- нулев ефект. Действително, когато е пил алкохол хъркането е по-силно. При по-голяма умора също. Но понякога силното хъркане си го има и без капчица алкохол и през почивните дни.
Благодаря на всички, които писаха, номер 1- ще се поинтересувам по този доктор.
Иначе четох за спрей против хъркане. Тъй като цената му не е много ниска ако някой има впечатления дали действа нека да пише.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: bfc63fd6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чувала съм за лечение с лазер в София. Виж в нета.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 60372bd08b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей, това си е сериозен проблем. Страшно е изнервящо. Моя мъж също хърка и винаги гледам да заспя преди него, защото иначе е ужас. Незнам за УНГ дали помага, обаче лепенките със сигурност не помагат, не си давай парите за глупости. Това което бих ти препоръчала и ако можеш да го понесеш е да си купиш тапи за уши, от начало е доста неудобно ама се свиква и спиш спокойно после. Пробвай :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker