Пожълтяване и белене на пръстите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Пожълтяване и белене на пръстите
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 12117 пъти
Силно се надявам проблемът ми да бъде споделен в сайта, защо е сериозен здравословен проблем, чието разрешаване не може да постигне дори личната ми докторка. От месец вече получавам странно пожълтяване между пръстите на ръцете. Първоначално се появяваше само сутрин и избледняваше до следобяд, но вече е непрекъснато. Срам ме да си покажа пръстите. Нося ръкавици или се опитвам да ги прикрия, държейки ги прибрани в джобовете или в скута... Пожълтяването е много драстично и силнозабележимо. Пробвала съм да го изтъркам със сапун, миейки си ръцете в последователност няколко пъти, но не се маха... освен това се задълбочи. От сутринта до вечерта между пръстите ми е силно пожълтяло, а вечерта започват да ми загрубява тази зона страшно много -получвам белене и самия жълт оттенък става тъмен, като сенки между пръстите.... Пълен ужас. Докторката ми каза, че не е запозната с проблема, можело да е недостиг на витамини. Почти месец, наблягам на плодовете и зеленчуците, пия комплекс витамини, но не, проблемът си е на лице. А съм само на 16, пръстите ми изглеждат като на 60 годишна, сбръчкат се, пожълтели са белят се. Много се притеснявам да не би да ми има нещо...
Моля ви да ми помогнете или да ми кажете дали е нещо обезпокоително, защото е ужасно.. И САМО ДА ДА ПОДЧЕРТАЯ : НЕ ПУША ЦИГАРИ, НИКОГА НЕ СЪМ! -защото попринцип и от това може да се получи пожълтяване, но в случая е невъзможно при мен да е от това, понеже нямам такъв навик. Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: a1d054de03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом докторката ти не знае, нека те прати на специалист-дерматолог или ти иди направо при такъв.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: d6350bf72f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Искам да питам модераторите е ли възможно все пак тази година да вземете да одобрите 1-2 коментара.

Знам, че си имате семейства и работите на добровилни начала, но ако толкова сте заети защо не приемте още модератори? Има много хора, които биха се съгласили, вкл. и аз.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: a5e8135b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Олелеее, при мен е същото в момента, даже вчера забелязах, че пак ми е станало така, само че на мен ми е само на пръстите на лявата ръка сега. Лятото имах такова жълто, но беше точно до ноктите и над тях, не по пръстите. Ходих на дерматолог, прати ме на изследвания за гъбички - не бяха гъбички и ми каза да пия мултивитамини, 2 месеца някъде пих и се махна това. Това беше някъде юни мисля. Сега от няколко дни пак ми се появи, но не около ноктите, а по пръстите на лявата ръка. Днес си взех мултивитамини на Допелхерц, ще пия пак тях, ако проблема не изчезне, пак отивам на дерматолог. Отиди и ти, и моля те - пиши какво ти е казала на теб и какво е станало!!! :)
Иначе и аз нито пуша или някога съм, няма и от какво да са ми се боядисали така пръстите или нещо. Лятото ми беше жълто към оранжево и тъпата ми лична (преди да ида на дерматоложката) вика, че било защото съм пипала ягоди или домати.. патка.. :Х.. даже не бях пипала ягоди/домати или нещо друго такова, че да ми боядиса кожата..
Моля те иди на дерматолог и ми пиши къде те е пратила, какво е казала, какво ти е изписала.. Мислех, че само аз имам този проблем и е наистина гадно.. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 896a0dc349
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   ако използваш Акне Аут и след това не си миеш ръцете...

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: a5e8135b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Номер 4 , откъде знаеш за Акне Аут че така става ? Смисъл аз не знам дали е от това , но сега като каза наистина забелязах , че тогава лятото бях ползвала доста време Акне Аут , сега също .. мия си ръцете , но понякога забравям .. Дали може наистина от това да е ?
- номер 3

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 65212c384a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Моите ръце са сухи и както ти казваш сякаш между пръстите най-вече. Оказа се че имам контактен дерматит от някакви бижута, може би един пръстен, който свалих и не нося редовно или от перилни препарати. Кожата ми става или на люспи или на мехурчета, те се пукат и после цял месец и аз като тебе си викам, какво ли ще си помислят хората, та ги крия, мажа ги с това, което ще ги заздрави, от няколкото, които ми изписаха. И моят доктор ги гледа като голям камак и се чуди какво да прави. Хем беше кожен специалист. Та проблема се появява периодично при мен. Балансирам го засега с кремове и избягвам алергени, но сега зимата си е суха кожата и това е.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: a5e8135b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Номер 6, аз съм номер 3.
И на мен ми е нещо подобно, не стават мехурчета, по-скоро като люспи, но одеве като се изкъпах и ръката ми беше като някакво чудовище направо ;д кожата беше ужасна, намазах се с един крем и сега е по-добре, при мен това е само на лявата (поне засега, дано не се появи и на дясната).. Аз не пипам бижута, но като каза за препаратите, си спомних, че ми казаха като ходих на лекар да не мия чинии и т. н. , т. е. и аз да не ползвам някакви такива препарати.
Ти с какво се мажеш, какво са ти изписали?
Иначе за зимата пак е възможно да имаме хубава кожа на ръцете, но и аз се чудя още на някои момичета как кожата им на ръцете през зимата е като на бебетата..

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 65212c384a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Номер 7 аз съм номер 6-изписаха ми крема Бетадерм, има го и под името бетадерм маз и бетадерм крем, цената им е еднаква, само мазта е по-мазничка, а крема пък мирише неприятно, но попива без да цапя сякаш. Във София се намира по-лесно. Дават го с рецепта, но понякога като улуча аптека, която не ми иска рецепта съм се запасявала с поне две тубички наведнъж. Това е за самите люспи. А ако искаш между мазанията с него, можеш да използваш всички мазила с глицерин. Не оставяй да ти се заразят повече места от кожата, защото доктора ми каза, че изтънялата кожа пак ще се напука някъде и от препаратите ще се развие пак. А също дано не пиеш някакви антибиотици, казаха ми дали не съм пила и аз. Не съм и затова остана варианта с препаратите, които често, дори вманиачено употребявах, защото не обръщах внимание с колко гадни съставки са надрусани. Кожните доктори в София след бетадерма изписват обикновено хапченца, а после инжекции, защото дерматита може да се превърне в големи кожни рани. Не знам кой ще посетиш, но изпробвай да ги киснеш във отвара от смрадлика(тетра).

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7c0e5ab993
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   И при мен се получи абсолютно същото. Аз също използвам Acne Out. Може би проблема е в него.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ba9a004b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Повечето кожни проблеми са от сапуните при мен сапун със син цвят употребя ли другия ден ако не същия съм при кожен лекар. Сменям кожата, направо ужас

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker