Мисля, че имам сериозен проблем с вагината си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Мисля, че имам сериозен проблем с вагината си
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2533 пъти
Здравейте! Търсих подобен проблем като моя тук, но не открих. Нещата са следните - от скоро усещах сърбежи долу, но реших, че ще отшумят. Съмнявах се да не са гъбички, но след няколко дни нещата се нормализираха. Преди два-три дни обаче, започнах да я усещам много странно. Отново се появява сърбеж понякога, подута е и постоянно стои разтворена. Имам и нещо подобно на течение, нооо.. не точно. Събират се малки бели кремообразни частички. Не е бяло течение. Смятам, че поддържам отлична хигиена. По 2 пъти на ден съм в банята. Някой, ако е имал подобен проблем, моля да сподели какво е и как бих могла да се справя. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 28c891f368
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гъбички са и не са от лоша хигиена, а с твоето миене влошаваш състоянието. Отиди на лекар да ти изпише подходящо лечение и спри да ползваш сапун за интимна хигиена. Освен това не прави секс, докато не се излекуваш. Изварявай бельото си и хавлиите си. Интимен душ с бял кантареон помагат, но няма да минеш без лекар. Успех

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 03d960dd3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Отиди на лекар. Почти съм сигурна, че са гъбички. Ще ти изпише 'Клотримазол' - струва 6-7 лева и ще ти мине още на третата таблетка.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a427aaf185
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Гъбички!!! Отиди на гинеколог, щ е трябва да се лекуваш. Ако си имала интимни контакти с партньор, нека и той дойде с теб, за да ви назначат лечение. Мий ръцете си добре след тоалетната.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8fe56dd2e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ай стига, бе, ние тука да не сме гинеколози! На лекар те е срам (или те мързи) да отидеш, а не ти е неудобно, че сума народ тука четем подробности за вагината ти.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 142467589c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Точно гъбички са си! Като не ги лекуваш стават едни такива гъсти и бели и сърби неприятно. Тичай на лекар, ще ги оправиш за няколко дни. И не, не се получават от лоша хигиена, може да е от прием на антибиотици, може да е просто от стоене с мокър бански дълго време (най-разпространената причина лятото), може приятелят ти да те е заразил (ако имаш приятел поискай от лекаря таблетки и за него. При мъжете няма симптоми, но могат да са носители на инфекцията и точно като се излекуваш той пак да те зарази). Аз например имах гъбички след лечение с антибиотик. Оправих се за няколко дни, лекарката ми изписа хапчета и едно кремче (за съжаление беше преди години и не му помня името), което директно се вкарва във влагалището и буквално за няколко часа се изчистваш. На мъжът ми също му даде таблетки и така се оправихме. От тогава, да чукам на дърво, не съм имала такъв проблем. Явно се получават когато имунната ти система е по-слаба и си по-податлива на инфекции. Няма страшно. Напълно безобидно си е и в бъдеще не оказва никакво влияние върху репродуктативната ти система. Питала съм когато правехме опити за бебе. Просто сърби неприятно и е хубаво да ги лекуваш, защото ако не вземеш мерки може да стане по-неприятно и вече да си трябва сериозно лечение.

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ecb3de9c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   100% гъбички. Като не се лекуват, те често отшумяват сами, после пак се появяват и така може и цял живот...Не се правя на лекар, просто тоя проблем ми е до болка познат, както и на много жени тук. Хубаво е да ги лекуваш по-продължително, дори когато симптомите отшумят и то с няколко препарата едновременно - хапчета и свещички или крем, както и пртньора ти да пие същото. Много жени имат "досадни" гъбички дълго време и никакво лечение няма траен ефект (някаква предразположеност, липса на имунитет спрямо тях) , затова не отлагай... Имай предвид, че сапуна и всякакви козметични емулсии (кремове, тоалетни млека, лубриканти) ги подхранват. Гъбичките (дрождите) са едни от най-разпространените микроорганизми - можеш да ги хванеш абсолютно навсякъде, включително и от собствения ти организъм (дебелото черво), така че не е задължително да се заразяваш от някой.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c1a8720151
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Гъбички са вероятно. Трябва да отидеш на лекар, за да изпише подходящо лечение.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a901725acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   100% гъбки. Една глобула Флажил и една таблетка Микомакс. Без рецепта от аптеката. Глобулата си я пъхаш според упътването и стоиш 40 минутки с вдигнати крачета, пиеш таблетката и скоро и помен няма да има от тях. Гинеколозите понякога изкарват гъбите грандиозен проблем с цел да ходиш по сто пъти на преглед и предписват всевъзможни глупости. Това обаче, което ти написах, е изпитана рецепта и решава проблема веднага. Също така намали алкохола и някои киселинни храни. Можеш да погледнеш в търсачките нещо повече за киселинно-алкалната диета. Не се плаши - не е от лоша хигиена. Тъкмо обратното. От сапуни, премиване, стрес, антибиотици и липса на естествени бактерии във вагината, които да поддържат флората й чиста. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker