Като бременна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Като бременна
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 3678 пъти
Здравйте. Искам да споделя нещо което ме е било исрам да го споделя дори тук въпреки, че е анонимно.

Първо искам да помоля модераторите да добавят историята ми и никой да не ми се подиграва или обижда въпреки неграпотноста ми и темата която дори незнам как да я определя: Смешна, тъпа, измислена... не зная, но знам само, че това се случва с години.

Момиче съм на 17 и от 12, 13 години съм пълничка. Сега поотслабнах, но ПРОБЛЕМА Е... корема ми е като на бремените! От 12, 13 годишна си гълтам корема и седя така постоянно когато съм около хора било то семеиство или други, защото ако си отпусна корема е доста кръгал и голям и е точно като на една бремена жена. Дори понякога когато съм сама си отпускам корема и се оглеждам как приличам на бремена.

Преди ми беше по лесно да седя непрекаснато с глътнат корем, но понякога когато сам ацки изморена и се подпря някаде изведнаш се сещам, че съм се отпуснала и можеби някои е видял КОРЕМЧЕТО МИ. Когато съм на купон и се напия малко напрао откачам и вместо да се забавлявам аз мисля за корема си, че ако се отпусна всички ще видят това което никога не са виждали преди.

Спрях да ям много неща и тренирам и поотслабнах в всяка част от тялото ми, но не и в корема. Смисъл.. не е ли странно това че толкова години "живея с глътнат корем, а като се отпусна и е точно като на една бремена жена в 5-я или 6-месец"?

Моля посъветвай те ме нещо, има ли начин да смъкна корема си, трябва ли да гладувам в повече и да пия поне по 3 л. вода на ден за да се смали стомаха ми? или болест ли е какво е?

Моля за съвет, ако нямате такъв просто не пишете коментар. И много моля модераторите поснете историята ми. Мерси предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8c73ecab69
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би имаш хормонален, чисто женски проблем, който нищо чудно и да е предизвикан от диетите ти.
Отиди задължително на гинеколог, а и на ендокринолог, ако си непрекъснато жадна (прегледай си щитовидната жлеза и се прегледай за диабет).
Корема на жените в менопаузата също е много по-дебел и издут - така е и при жените, чиито яйчници не функционират нормално.
Освен това, ако страдаш от газове, запек, червата ти се надуват и се получава този корем.
Съвсем възможно е и да си въобразяваш.... не си пишеш мерките.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0359f5c0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (48 гласа)

2.   Освен нещата, написани от #1, се сещам за недостиг на протеини (белтъчини), тогава се получава такъв "корем". "3 л. вода на ден" - ще ти се разшири стомаха и ще огладняваш повече – здравословното е да се пие ДОСТАТЪЧНО вода, а не повече, от колкото има нужда организмът ти, това е безсмислено и дори вредно.
Стана ми странно: толкова години си гълташ корема? И никога не си говорила с лекар!?

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: addfccbba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз имам подобен проблем, но не е нито от гинекологични заболявания, нито от газове, запек или каквато и да било болест. Просто кожата ми явно е много разтеглива и като хапна малко, дори 1 чаша вода да изпия, много ми личи. Като малка имах коремче и въпреки, че отслабнах, не се стеггнах достатъчно (сигурно твърде съм закъсняла с отслабването). Аз също си ходя с глътнат корем, когато той се вижда, свикнах вече и ми е нормално състояние. Все пак не мисля, че ми е толкова зле, просто искам да изглежда съвсем плосък затова го гълтам. Да не би да си въобразяваш малко, че е толкова огромен твоя?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 244590ef1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Провери си хормоните и забрави за гладуването! Точно от гладуване се получава така. Виждала ли си снимки на гладуващи в Африка, как са само кожа и кости и със супер подути кореми? Май ти точно това си направила, ако разбира си проблемът ти не е хормонален.
След това, носи дрехи с висока талия и широки надолу, така оптически ще скриеш корема и ако чак толкова те притеснява купи си стягащо бельо, да доста е стегнато, но пък прибира добре. А и започни да спортуваш. Най-добре фитнес. Инструкторът ще ти каже какви упражнения да правиш за корема. Аз имам подобни проблеми, въпреки че както съм отслабнала коремът ми не е като в 6 месец, но пак съм най-пълна там и всичките съвети, които ти дадох съм ги изпробвала.
Успех! И забрави за гладуването, защото коремът може и да не свалиш, но ще си докараш куп проблеми със здравето.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1545ecafb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Корема и паласките най-трудно се свалят. Така, че трябва повече упорство, защото може и да си втълпила, че си като бременна.
За всеки случай може да отидеш на ендокринолог и ако той прецени да ти назначи изследвания. Внимавай с количеството вода, защото може да си претовариш бъбреците.
Това с "гълтането" на корема ми звучи като някое китайско мъчение и не мога да го разбера.
И един урок по правопис- пише се аДСКи от ад.

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d5e59c4e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Сигурна ли си, че не си бременна?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2a56736529
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Мога да ви дам малко повече информация.
От няколко годинки живея в чужбина и от, началото нали знаете как човек само седи в къщи. И така бях напълняла доста при положение, че бях 12/13 годишна (както бях споменала някаде около 12/13 годишна започнах да си "гълтам корема"). И бях нисичка, нооо след време килограмите ми бяха достигнали около 70 или нещо такова, докато един ден не се разплаках и откачих напълно и се "заклех" че ще остслабна и така бях спряла да ям храните които най- много обича, ходих на разходки след хранене.. абе хапвах си, но все пак се ограничавах доста от ВРЕДНИТЕ ХРАНИ И НАПИТКИ. Сега съм на 17 години и съм 1. 16 м 61кг. Опитвам се да водя колкото се може повече здравословен живот, не ям много сладко, газираното го истрих от живота си и спортувам, но не от дълго време и понякога има поне 2, 3 дни в седмицата където не съм била на тренировки заради много учене или нещо такова.
Миналата година бях на преглед, накарах личната ми лекарка да ме прегледа. Вземаха ми кръвна и орина проба и се оказа, че съм напълно здрава и просто ми липсва витамин Д, трябва да пия повече вода ииии ОМЕГА 3.

И така... пуснах тази тема защото исках да разбера дали има и други като мен и дали въобще това е нормално "да си гълтам корема" толкова дълго време.

Ако може да ме посъветвате какво да правя, по колко вода да пия на ден, кога е най- добре да тренирам и по колко дни/часа.
Както ви казах тренирам в една фитнес зала която е нова и е най- ефтената в града и просто инструкторите са някакви "тинейджари" и въобще не са профисоаналисти.

Ще съм много благодарна за разбирането ви и някой съвет. И се моля отново на модераторите да пуснат този коментар за да се знае малко в повече за мен. Благодаря предварително.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4a93da5280
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Няма друг начин освен с тичане ,повече плодеве и зеленчуци и повече коремни преси.
Пробвай с това :

хттп://продавалник.цом/промотион-аб-гъмниц-массагер-фитнесс-белт-гимнастически-фитнес-колан-масажор-отслабване-антитселулит-и44387321

за корема и това за бедрата :
хттп://продавалник.цом/промотион-буттерфлъ-массагер-рхд-2183-масажор-пеперуда-отслабване-антитселулит-и39440469

и задължително си купи това за в къщи и ще стане ,не веднага, но за половин година ще има резултат.

http://prodavalnik.com/lezhanka-za-koremni-presi-reguleruema-s-obraten-naklon-i39455011

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker