Проблеми с главата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблеми с главата
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 1791 пъти
Здравейте
На 16 години съм скоро ще правя 17. Мисля, че имам проблем с главата.
Проблемът ми е, че все си мисля за някакви болести и почвам да ги търся в нета и чета симптомите, а аз този симптом го имам, а и този също и така след известен период намирам друга болест и така цикъла се повтаря. От 2 години имам някакви странни тикове. Давам пример:изключвам лаптопа затварям му капака после го отварям капака после пак го затварям и така няколко пъти, друг пример, като се избърша с хавлията я оставям на място след това я пипам няколко пъти и още много такива глупости. Знам, че не трябва да го правя, но ми стана навик направо ме подлудява. От скоро пък докато говоря изведнъж обърквам думата примерно думата чесън шесън някакви такива елементарни грешки. Някой път се случва да объркам словореда или пък, като пиша нещо го прочитам няколко пъти и се чудя дали е правилно, а когато ми дават контролни по български език и литература изкарвам добри оценки. Нямам никаква идея какво ми става. А забравих да кажа, че от скоро имам проблем и със зрението виждам двойно. Заради този проблем отидох на офталмолог и лекарката ми каза, че имам астигматизъм и ми каза, че не е нужно да нося очила и ако желая можем да оправим проблема с лазерна операция, лещи или с други средства. Като цяло това е проблема. Мисля, че проблема ми е психически или малко влияние има и пубертета. Просто психически си втълпявам, че обърквам словореда, правя правописни грешки и действително това се случва. Забравих да спомена, че този астигматизъм го имам на лявото око и то е при следствие на удар. Когато бях 6 клас се замервахме със сливи и ме уцелиха с ябълка в окото. Имах пукната ретина и се лекувах с едни капки, които ми предписа лекарката и се оправих, но явно е останал малък белег. Извинявам се за правописните грешки и че нахвърлих така изреченията. Дайте съвети ще съм ви благодарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: a147a60cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   На мен това ми звучи като хипохондрия. Дори не смея да ти дам някакъв съвет... освен да се посъветваш с лекар. Първо с личния, пък той ще реши дали да те препрати при някакъв специалист. Но в никакъв случай не се оставяй така. Мъчиш се сам себе си. :( Успех! Дано нищо ти няма!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: a146df002a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намали висенето пред компютъра, излизай сред хора, защото ще се побъркаш.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 5b06dd561c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Абе я се успокой. Сама си ги втълпяваш тези неща. Дай го по-отпуснато. Притесняваш се за глупости. Нищо ти няма, казвам ти. Съветвам те да се позабавляваш с нещо, например изгледай някоя комедия или нещо такова.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8ec37ac6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обърни се към личния лекар да те посъветва какво да правиш, но другото, което е прецени сам/а ситуацията. Ако мислиш, че не си за лекар не позволявай да те влачат из техните кабинети и да те давят с разни хапове.

Поздрави и успех!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: aaa8439eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Първо трябва да си направиш изслевания на микроелементи, сърцето и също така трябва да провериш дали нямаш изкривяване на гръбначен стълб. Ако имаш проблеми с тези неща те понякога водят до такива симптоми описани от теб.
Надявам се съм помогнал.

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 99fde1c22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хаха братле и аз съм така и като излизам съм сигурен, че съм заключил и пак проверявам няколко пъти...
Т'ва са пълни илюзии да знаеш, не занимавай мозъка си с глупости, а това с болестите се нарича хипохондрия, пълна илюзия на ума... :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 11a2f7d740
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Състоянието ти ми е добре познато, защото мъжа ми страда от същото. Имаш ОКР (Обсесивно компулсивно разтройстно). Казвам "състояние", защото това не е болест, а състояние. В нета има много информация относно това. Намери си добър психотерапевт и колкото по-рано започнеш терапията, толкова по-добре. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: a146df002a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Този проблем, който описваш с отварянето и затварянето на лаптопа е странен и е на психическа основа. явно ти се струва, че ако не си онлайн ще изтървеш нещо интересно. Добре че не се е прехвърлил тика ти върху хладилника, много хора така надебеляха:)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: cb34506a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 7 ме е изпреварила. И аз съм с ОКР, съветът ми е да не започваш веднага с лекарствата, както тя каза, потърси психотерапевт, а не психиатър!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 206ba37b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спокойно аз съм на 14г един от моя клас ги прави същите ама мисли нормално така, че се успокой разбирам, че си притеснен, но отиди при личната и на психиатър това е най-доброто решение Успех! **Съветника*

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: f8153e5cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря ви много, но сега съм по-добре спрях да мисля за глупости. Гледам повече на вън, да излизам да решавам кръстословици, да чета книги, а не да вися постоянно пред лаптопа. А това със словореда се оправи, като почнах да чета книги. Като цяло сега съм по-добре от преди. Отново ви благодаря. Да сте живи и здрави.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker