Защо имам пъпки? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Защо имам пъпки?
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 2571 пъти
Аз съм момиче на 15. Какво ли не съм пробвала досега, за да се отърва от тези ужасни пъпки. Всичко е без успех. Опитвам се да ги премахна от близо 4 години. Не ям абсолютни никакво сладко, най-много 2-3 в годината, пържено не понасям. Ходих на дерматолог предписа и ми Зинерит, от който станаха още повече. Моля ви, ако има нещо, което сте пробвали и наистина е подействало пишете, защото вече съм много отчаяна

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 28239ba764
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Това за сладкото е мит.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1ef7afec58
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   на мен лично ми излизат от мазните храни, трябва да имам перфектно чисто лице и така изчезват. Има много значение това с което се храня и така съм от малък. Сега съм на 23, и аз се мъча и боря с пъпките, напоследък си го мия по 6-7 пъти на ден лицето и пия малко повече вода и не ми излизат, но тук-таме имам дупчици по бузите под очите от стискане и малко ме депресират, както и червени петна, дано някога се оправят някак си, ще положа усилия и бих отишъл на някакви процедури след време, но при мен лично всичко е от храните, не е до секс, не е до пубертет, установил съм го, при приятелката ми е същото положение.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f4b26c8a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пъпките в младежка възраст са резултата от настъпващите хормонални промени. Ако искаш отиди на ендокринолог да ти пусне едни излесвания, разбира се аз на твое място хормони не бих приемал за нищо на света, но смятам, че ендокринолозите имат достатъчно знания да ти кажат какъв хранителен режим да спазваш за да се балансира тялото ти.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 750453cf80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мисля че е от пубертета, ако сега се погрижиш да ги овладееш, до бала няма да има и спомен от тях. Обърни внимание на това дали слагаш гримове, дали често си почистваш лицето правилно и дали приемаш достатъчно витамин Ц. Мисля с него може да укрепиш организма си и тези пъпки да оздравяват по-бързо.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: aa22952c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Acne out active.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7ecfb4b478
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ами изчакай да станеш на 19, ще премине все някога този период, аз преди като бях на 14 беше много зле, сега съм на 16 и е що годе по-добре. Иначе може да отидеш при козметичка, първо да ти направи дълбоко почистване и маха всички черни точки, които не са видими за човешкото око, а само като се гледа с нейната лупа, но от тях се получават пъпките, да знаеш после ще те е яко червено лицето към 3-4 дни, ама ефекта после е по-добър. Като минат примерно 2 седмици отиди пак, но този път за пилинг, това е махане на горния слой на кожата, за да ти порасне новата хубава чиста кожа, спокойно няма да ти махнат кожата, просто със специални лазери се обработва кожата. Приготви си пари, цените започват от 40 до 80 лева, в зависимост от това колко е луксозен салона. Аз лично съм ходила и нещата са по-добре.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 51587ff602
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   О, я стига. Пъпките изобщо не са от мазно/сладко/шоколад/пържено.. пъпките се получават при запушване на порите. Какви са тия глупости от 19 век? !?
Вземи си измиващ гел. Препоръчвам ти този на хималая за нормална към мазна.
Също така закупи си и акне аут активен лосион. То е точно за пъпки. Не знам дерматологът как не ти го е изписал. Има много доволни от продукта. И ако слагаш фон дьо тен, пудра или коректор по- добре спри.
Прави си маски според твоя тип кожа и ексфолирай лицето няколко пъти в седмицта.
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f26e3b02a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Пробвай да си миеш лицето по-често. Освен това сутрин и вечер можеш да си миеш лицето с мек сапун от типа на ''Dove''. На мен наистина ми помага, но трябват поне 2 седмици и то всеки ден. Пробвай :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9b2d4fb85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 9, подкрепям това за Акне аут, аз го ползвам от доста време. Но кви са тия глупости дето пишеш, че не зависи и от храненето?? Точно много си зависи И от това също. Ти ходи се тъпчи с мазни, наблъскани със захар и т. н. храни ''боклуци" пък чакай от Акне аут или почистване или друга външна грижа да ти минат пъпките. Лично аз съм пример, че зависи и от храненето, защото съм забелязала, че като съм хапнала някоя мнооого мазна храна или вредна като цяло, след някъде 2 дни съм пъпчасала, а като ми е чисто храненето лицето ми също е. Само преди менструация по принцип ми излиза някоя и друга пъпчица, но това е друго.
Пъпките се появяват и от лошо хранене, и от замърсена кожа. Така че не се грижи за кожата си само отвън, а и внимавай с какво се храниш и какво пиеш - за предпочитане са вода и чай, не безалкохолни боклуци :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e61fe0d14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не съм съглaснa, че зaвиси с кaкво се хрaниш. Не могa дa се похвaля с много здрaвословен нaчин нa живот, но нямaм проблеми с кожaтa. Похaпвaм си и слaдко, и мaзно, просто ми е вкусно. :Д A инaче съм нa 14. До скоро имaх пъпки ( не знaм от кaкво- и преди и сегa ям всичко), но изчезнaхa с времето. В твоя случaй е добре дa си вземеш някaкъв лосион или крем(не съм много зaпознaтa с козметикaтa зa лице). Не ти препоръчвaм дa ходиш нa козметик- веднъж отидеш ли ще трябвa всеки месец дa ходиш зa почиствaне, зaщото после пaк се появявaт. Преди и aз бях депресирaнa, че имaм черни точки, пъпки и т. н. Но знaеш ли кaк ми минa? Не с мaзилa, aми със силaтa нa мисълтa. Тоест- не трябвa дa се вглъбявaш в товa и дa се събуждaш с мисълтa колко ужaснa кожa имaш, зaщото тaкa ще нaкaрaш подсъзнaтелно всички дa зaбележaт "СТРAШНИЯ"ти проблем. Погледни се в огледaлото и си кaжи колко хубaвa и глaдкa кожa имaш. Опитaй се дa не мислиш зa нея с лошо :д и ще видиш колко бързо ще се опрaви. Препоръчвaм ти книгaтa "Тaйнaтa" или прерaботения вaриaнт "Тaйнaтa зa тийнейджъри'. Aко не ти се чете гледaй филмa. Нa мен лично много ми помогнa. В книгaтa имa дори подобнa кaто твоятa история. Кaто цяло в книгaтa се рaзкaзвa зa нaчинa, по който гледaме нa животa и е философскa. Но aко не ти се зaнимaвa дa я четеш пиши ми, зa дa се свържем могa дa ти прaтя текстa зa проблемите с кожaтa. Е, товa е от мен. Успех. :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: fc9b3403b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   От авторката
Използвала съм акне аут актив и не съм забелязала разлика, според мен зависи доста от храненето, както казах почти не ям сладко, но понякога се случва. Веднага ми излизат още повече пъпки. Не се гримирвам, слагам само гланц и спирала. Ходила съм при козметик за премахване на черните точки и наистина имаше ефект, но след около седмица пак излязоха.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2d130fc023
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Да ти кажа честно, и аз бях така. В момента съм на 15, а когато бях на 12 лицето ми беше отвратително- имах мноооого пъпки. Водили са ме по какви ли не доктори и кожни лекари. Съветвам те да отидеш на козметик, ходя от близо 4 месеца, лицето ми светна, нямам една пъпка!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9cb7a52cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Защото си в пубертета.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker