Синузит или ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Синузит или ?
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1897 пъти
Здравейте, аз съм на 16 години и имам проблем. Често боледувам, ходя по лекари и т. н., но ми казват, че е просто грип. Един месец ме боля гърлото, предписа ми тантум верде. След това си смених личния лекар, той ми каза да си взема хомеопатични лекарства.. Още първите дни гърлото ми мина, но след това ми зъглъхна лявото ухо и болеше, лявата ноздра се запуши и от тогава съм така. Имам секрет от носа, който е жълт, постоянно съм с кърпички и ми омръзна вече! Преди два дена отидох на лекар отново, казаха ми, че нищо няма, дадоха ми проспан и капки за носа. Не знам какво е, но от ляво под и над очите, около носа ме болеше и усещах тежина. Някои казват, че е синузит, но лекаря каза, че не е. Последно какво е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 30e3315a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм прекарала синузит. Хвана ме лятото през 2008г. Носът ми беше постоянно запушен и бях нон стоп на капки. Не чувствах абсолютно никаква миризма или вкус, когато се напръскам с парфюм или когато ям нещо. Имах ужасна кашлица, която се усилваше от прашлясалите стаи в у-ще и постоянно имах нужда да излизам на въздух, иначе щях да се задуша буквално. Един ден в часа по матем. така се разкашлях и толкова лошо ми стана, че направо си излязах от стаята и отидох до болницата. Тогава ми направиха рентгенова снимка и изследвания и се оказа, че имам мн. лош синузит. Започнах лечение с инжекции и антибиотици и се оправих. Обаче, ако правилно си спомням не ми даваха да използвам капки... лекарката ми предписа специални, които да използвам. И трябваше постоянно да си издухвам носът, за да може тая гной да излезе. Понеже от малка имах проблем с запушен нос, много ми беше трудно издухването и често си правех парни бани, за да може да се издухам по-лесно. Прави като мен и ще се оправиш за няколко мес. до година. Зависи колко е зле положението при теб... при мен беше много зле... но винаги може и по зле де. Не знам при какви лекари си ходила, но доста несериозно са се отнесли с теб. Синузита може да е доста опасен, така че си потърси някой кадърен лекар... ако трябва на частно ходи, но започни някакво лечение, иначе лошо.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: db215a67b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да не е гнойна ангина. Когато я карах ми заглъхваше ухото, а в носа ми имаше секрет. Ако ти е трудни да преглъщаш има вероятност да е нещо такова.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d0440847bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравейтез авторката съм. Носът ми се отпуши, но е постоянно сополив, но е сух.. не знам как да го обясня. Ухото си е заглъхнало. Имам непрестанна кашлица, отначало беше суха, едвам се изкашляхя повръщах от усилията за изкашлянето. След 1-2 дена можех да се изхрачвам, но и до днес съм така ;х До преди 2 дена нямах абсолютно никакво обоняние, но сега усещам що-годе миризми, но лошото е, че усещам гной. Когато кашлям чувам хриптене, и някакви други цвъртящи звуци, когато си поема дъх за изкашляне. Днес щях пак да повърна докато спях, защото не можех да се изкашлям.. не знам какво е вече настинка, синузит или по-сериозно?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 200b583c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката : Днес бях на лекар, синузит е ..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker