Виене на свят, гадене и сърцебиене. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Виене на свят, гадене и сърцебиене.
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 4741 пъти
Преди месец слънчасах и оттогава ми се вие свят и ми се гади всеки ден. През лятото ми беше проблем защото не можех да излизам с приятели и т. н. но сега започнахме училище и вече проблема стана доста по-голям. Ходих преди 2 седмици на пълни изследвания и ми казаха че ми няма нищо. Да, но мина 1 месец и все още ми е така, тази седмица не съм ходил на училище защото като съм там и имам чувството че ще припадна. Непрекъснато се чувствам надут(все едно съм преял) и имам нужда да се уригна, но като го направя не ми минава. Не мога да си живея живота нормално, вече не знам какво да правя. Много рядко пия( по 1-2 бири), още по-рядко пуша, занимавах се с фитнес около 3 години(докато не ми стана този проблем) и като малък се занимавах с различни спортове(общо взето водя активен начин на живот). Ляха ми куршум и казаха че съм преживял някаква голяма уплаха и съм бил урочасан. Просто искам да знам дали на някой му се е случвало подобно нещо и как се е справил с него?
П. С. И моля Ви не ме съветвайте да посетя лекар защото както ви казах направих го и ми казаха че ми няма нищо!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: fea97b2d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей аз съм момиче на 13 години и точно преди 1 година ми беше по същия начин виеше ми се свят гадеше ми се и по същия начин в училище си мислех , че ще припадна но с времето се оправих просто не си мисли , че ще припаднеш и , че ти е лошо и да изплащен си и аз бях така но ще одмине просто отиди при повече такива хора където баят и все при някой ще намериш лек ! Просто не си мисли в това и ще се оправиш ! Късмет ! :)

Криси ! :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 846e510234
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами не знам дали има нещо общо, ама близо месец на вълни може да се каже ми се завиваше свят, прималяваше ми и дори в по-тежките моменти ми се гадеше. Отидох на лекар в София, защото "ветеринарите" в родния ми град са абсолютни малоумници и са ми го доказвали много пъти. Откриха ми алергия, която по някакъв начин дразни, възпалява иначе сравнително безобиден полип в синуса ми. Като ми чу симптомите лекаря( всъщност и двамата лекари, които между другото са с много добра репутация) казаха че тоя полип не може да причини това, но със сигурност го има и него и алергията. Аз също бях скептичен, ама от както си пия редовно анти-алергичните или както там се казват да чукна на дърво съм добре. Може би не е лоша идея да си направиш един тест за алергии и ти.
S.A.D.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e53bb21e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здр.Аз съм момче на 22 и имах същите симптоми преди седмица-две.Замаяност,отпадналост,сърцебиене,трудно дишане.И се оказа че кръвното ми било паднало и си беше наистина доста ниско.И така започнах всеки ден да пия кока кола,прави си също айрян със захар всеки ден по една чаша.Шоколад яж и така ще видиш,че ще има резултат.Опитай го !

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dfd2fd53ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Паническо разстройство по книга.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dfd2fd53ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Паническо разстройство по книга.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2a43815fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От къде си, момче? Да не би случайно да си от Пловдив? Питам, защото има и други възможни причини, освен слънчасването, да усещаш такива неразположения...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dc0af0d941
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Да ти кажа, лятото и аз бях така. От средада на юли до края на август. Точно като теб, гадене, виене на свят, сърцебиене.. дори ми трепереха и изтръпваха крайниците на моменти, имах и температура и не можех да преглъщам-все едно имах буца в гърлото, дори от време на време имах чувството, че се задушавам. Ходих на лекар изписаха ми една торба с хапчета, които разбира се не помогнаха. Всичко отмина с времето, първо спря сърцебиенето, после гаденето и температурата и накрая просто изведнъж спрях да чувствам това неудобство в гърлото, което и сега не мога да обясня какво беше чувството.. Оправяй се бързо! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker