Сериозен проблем с неясен произход - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121536)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18611)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Сериозен проблем с неясен произход
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1170 пъти
Така, първо ще предоставя малко необходима информация за себе си. Аз съм на 18, слаба, никога ме съм имала драстична промяна в теглото, винаги съм си била по-слабичка от другите. От 14 до 17 си бях, знам нескромно и арогантно ще прозвучи, но със почти съвършенна фигура и добро състояние на кожата.
Проблема - първо започнаха да ми излизат пъпки с немалък размер по лицето. И преди съм имала по една около периодът ми, но това разберете, което е сега не е било никога. Не само с бели връхчета, но и обривни по лицето и в областта на деколтето. Най-фрапиращото, дали благодарение на тесните ми гръб и талия, но гърдите ми бяха красиви, стегнати и за теглото ми, може би даже големи в един период бях достигнала почти чашка "C", а за момиче 42-43 килограма с ръст 166 това си е голяма работа. Сега не са се отпуснали, а направо ги няма, а не съм отслабвала, напротив наддах 1-2 килограма. Те направо изчезнаха и майка ми не го проумява. Търсих теми в интернет, но при всички е след отслабване, а аз не съм отслабвала.
Допълнителна информация, за начало не ме съдете. Пуша от 13 годишна, но това никога не ми е повлиявало. Водя полов живот от 15, така де без последните 4-5 месеца, но е само с предпазни средства и то във връзки от сорта на година и малко. Режимът ми на хранене е все същия, разнообразен е. Много добра хигиена. Алкохол не особено, рядко си позволявах по чаша бира с компанията, сега и чаша бира не съм пила от 4-5 месеца пак. Напоследък съм изложена на малко повече стрес, но нищо сериозно по-различно от когато и да било. Не спортувам често, но за сметка на това имам много движение, непрестанно трябва да свърша нещо. Сутиените не съм им сменяла формата push-up са. Относно продукти за кожа не съм сменяла обичайното, всичко винаги в срок на годност, дори си ходя пак последните 4-5 месеца без грим, без никакъв грим. Шарките съм ги минала, но това не е като шарка, друго е. Това е всичко, което мисля, че се сещам.
Зная, че проблемът ми е странен и нестандартен, едва ли ще са много способните да помогнат, но който знае нещо, моля нека помогне. Не са просто суетни истерии, както казах и майка ми го забелязва не съм само аз. Моля ви, помогнете ми, искам пак да съм си аз. Сериозен е за мен, защото разликата е драстична без никаква причина.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: bdf76f4bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Никъде и нищо не споменаваш за лекарски преглед. А именно с това е трябвало да започнеш. Отиди на дерматолог.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker