Лош зъболекар? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29763)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18587)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Лош зъболекар?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1525 пъти
Здравейте, не знам как трябва да ви го кажа, но личната ми зъболекарка май не си върши много работата или въобще не я върши, така са всички лекари в същата сграда, значи не може аз да я търся една седмица и накрая едвам да я намеря в кабинета на неин колега, докато тя трябва да е в нейния си в работно време.
Влизам, проверява ме, питам я дали ще може да провери дали съм здравно осигурен, тя казва ок, определя ми дата и час да ми сложи две пломби, отивам точно в определения ден и час, а нея пак я нямаше! може ли такова нещо? чаках 10 минути и си бих камшика, въобще не смятам да седя и да чакам някой да дойде на работа когато му падне. не стига, че и е почнало работното време 30 минути преди да дойда, а нея още я няма и то в уговореното време. Почти същото важи за личната ми лекарка, стоварят се 20 души да чакаме да ни приеме, а тя преглежда един човек по почти един час, направо са си болка за умиране тия лекари. Исках да се прехвърля към колежката й, тъй като при нея всичко става по-бързо, но тя ми каза(колежката й), недей, и при мене има много хора еди какво си еди що си, а тя бди над колежката си да не би случайно да вземе да си загуби работата... От както се знам тия хора работят в тая болница (повече от 15 години), как пък не смениха позицията, как пък не отидоха в друга болница и не дадоха шанс на по-млади хора да ги заменят? (Живея в краен Софийски квартал). Сега следващата седмица ще ходя да я търся пак тази зъболекарка да и искам обяснения защо така ме излъга. Сега ще кажете, може да си е имала работа, еди какво си, е да ама не! не може всеки ден да си има различни задължения, че да закъснява за работата си с по 2 часа! А и други хора са се оплаквали, препоръчали са ми частен зъболекар, но аз не искам, не мерси! 100 лева аз не бера по дърветата за да ми сложат една пломба!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 38c1e2ab6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ти като си тръгнал по комунистически лекари (над 50г. със сигурност) кой ти е виновен? Подвел си се по „доброто“ име на тези хора, вместо да си намериш млади и мотивирани лекари и зъболекари. Излез малко от тези бивши поликлиники, където са се наредили едни и същи хора от столетия и са свикнали така да работят от едното време, да си прехвърлят пациенти, да точат касата и да не работят.
Аз така си намерих личен лекар - отивам и гледам къде няма опашка, почуках - супер усмихната сестра, веднага имаше време за мен - оказа се, че просто е със специалност вътрешна медицина, работи и в болницата през половината ден, а хората се записват при педиатри и старите лекари, а той е бил на специализация в САЩ и никой не го знаел - затова няма пациенти и забележи - работи и като хирург!
За зъболекарката - видях кой има добра интернет страница. Който си е направил труда да си направи интернет страница, да сложи усмихнати снимки на себе си и сестрата, той има желание за работата си. Зъболекарката ми работи в гаражче до нас, но не плаща наем, доцентка е във факултета и е в час а най-новите тенденции, винаги работи до късно и винаги си спазва часовете, но почива 1 ден през седмицата, затова пък работи до 20 ч. в останалите 4 работни дни, за да може и хората след работа да отидат на зъболекар.

Съвет - нямаш личен зъболекар, а отиди на друг. Това, че навремето вашите са те водили някъде, не те е завързало за тази. Има МЛАДИ зъболекари, много са добри - пробвай се.

За личната лекарка - махни се от поликлиниката и отиди при човек, който наскоро е започнал, няма много пациенти, има хъс и е около 40 г. или под тази възраст. Младите лекари са в час с новите неща, знаят езици и четат списания и за новите лекарства и продукти, а старите гледат да си вземат заплатката и се прекриват един друг - искат да избутат още 5 г. и да си гледат пенсията.
За начина на работа - винаги са били такива. През комунизма си беше нормално това нещо и дори не очакваш да се случват нещата по друг начин - чакаш като поп

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker