Аменорея (липса на менструация) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Аменорея (липса на менструация)
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1199 пъти
Привет на всички.
Имам проблем и той е липсата ми на менструация от 3 месеца и няколко дни нямам, пробвах с хапчета - не ми дойде, ходих на лекар каза ми да се храня нормално, е храня се но с малки изключения на някои храни, лекарката ми каза че поради поднорменото ми тегло цикъла не ми идва, между другото тежа 42-43 кг, та моля за съвет пак ли някакви хапчета да пия или пък мога ли с някоя храна да го предизвикам да ми дойде взех да се притеснявам, а не ми се ходи отново на лекар. Имам и следния въпрос понеже като не ми идва мога ли с нещо да навредя на организма си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1b46aa837d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Много е лесно до качиш килограми. Хапвай повече натурален шоколад, пълнозърнести храни, корнфлейкс, сушени плодове, тестени изделия, като баница например (обожавам я), мед също е добра идея и е много полезен, , сладкиши и така нататък. Също спортувай за да си запазиш фигурата. Много е лесно! Дано ти помогне, но бих казала, че си късметлийка че нямаш МЦ! За много други жени, които чувам това е проклятието на природата! За мене ще е радост ако нямам, но за съжаление от както го имам не ме е пропускало. Незнам как е при тебе, но много жени се оплакват от силни спазми, кръвозагуба, нерви, болки с гадене, отпадналост. Може и до анемия да доведе! При мене например преди дни се получи прилошаване поради рязко падане на кръвното и по-нисък хемоглобин, а точно тогава ми беше 6-тия ден от М. А бих казала че аз нямам тежки периоди. Оххх абе няма хубави поводи за това :( Но все пак това е единственият начин за деца!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f8b82128d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей мога да ти кажа със сто процента сигурност,че ти няма нищо..Аз не съм имала цикъл цяла 1 година и се притеснявах много пих разни хапчета,за да ми дойда,то пък взе,че трябваше да ги пия всеки месец,за да ми идва.Просто ми беше омръзнало да си давам парите всеки месец за някакви си хапчета,които никак не са полезни те просто насила ти предизвикват цикъла и организма ти става зависим от тях.
Зарязах хапчетата,оставих всичко в ръцете на съдбата и решението на моят проблем с цикъла беше да имам редовен полов контакт,днес 1 година от както правя редовно секс аз имам и редовен цикъл точно на 28 дена и моят съвет към теб миличка е да не се притесняваш за нищо,не си съсипвай организма излишно с хапчета.Всичко ще се оправи :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker