Белези по краката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Белези по краката
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 3520 пъти
Здравейте. Моят проблем са белезите по краката ми. Получават се от подкожни косъмчета. Като ги отстраня, раните зарастват изключително бавно и стоят грозни червени белези. Те са най - вече в частта под коляното, но и отгоре на бута има малко. Препоръчайте ми някакво мазило, с което да се отърва от белезите, защото след 3 седмици ще ходя на море, а това много ме комплексира.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6364096ae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Подкожните косъмчета излизат като се бръснеш със самобръсначка, от минералната вода и от слънцето. Така че започни да се бръснеш и си печи краката на морето, за да излезнат напълно!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6364096ae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Подкожните косъмчета излизат като се бръснеш със самобръсначка, от минералната вода и от слънцето. Така че започни да се бръснеш и си печи краката на морето, за да излезнат напълно!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 745ed7ccae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! Виж, и аз имам многооо белези особено по краката, но не ми пука... аз даже сега си направих пет черти на китката, защото се рязах и белезите ще сами за цял живот, но не ми пука... няма мазило, от което белезите да минат за 3 седмици... всъщност, дори няма мазило, от което да изчезват напълно, просто леко се избелват, особено, ако са стари и са им нужни месеци-година, за да има ефект.. съжалявам, но едва ли ще се оправиш за това време.. иначе може да опиташ с контратубекс -почиства добре, но не напълно, ако белезите са дълбоки.. а до морето, да неприятно е, но да не ти пука-голямо чудо, а и като се напечеш, после кожата се бели и може по-малко да си личи, но дори да не -хич да не ти пука! Хайде, приятно прекарване на морето и успех в справянето с белезите! :)
Момиче-12

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6ee2663d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрaвей. Предполaгaм че си по-бялa и зaтовa белезите ти сa червени. Преди дa идеш нa плaж иди двa-три денa дa се попечеш нa слънце. Много е вaжно дa си сложиш слънцезaщитно мляко с висок фaктор: 40-50, зaщото инaче белезите ти ще се превърнaт в тъмни петнa. Кaто хвaнеш мaлко тен, нямa дa се зaбелязвaт толковa.
Може дa се нaмaжеш с aвтобронзaнт (или кaкто тaм се нaричa), с него ще получиш изкуствен тен. Aбсолютно безопaсен е и трaе няколко денa. Aко искaш по-силен ефект грябвa дa се мaжеш всеки ден с него до получaвaнето нa желaния цвят.
Друг вaриaнт е дa си купиш специaлен фон дъо тен зa крaкaтa от фaрмaциятa. Достa сa скъпи и трудно се нaмирaт. Използвaт се зa рaзширени вени и сa водоустойчиви и дълготрaйни.
A зa дa не ти рaстaт космите подкожно трябвa редовно дa се ексфолирaш с грубa ръкaвицa, особено преди епилaция. Aз имaх същият проблем с покожните косми и откaкто се ексфолирaм двa пъти седмично вече почти нямaм косми, които дa рaстaт тaкa.

Ж24

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0bb73fc3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На мен така ми става като ползвам епилатор,затова или ги бъсна (когато нямам време) или само кола маска. Няма мазило, което да предпазва от това,просто кожата ти е по-чуствителна. Сега се сещам, че има едно олио, което е специално за след обезкосмяване, Действа успокоително на кожата и по-бързо се разсейват червените петънца.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker