Спазми и диария продължават дълго време - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Спазми и диария продължават дълго време
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1857 пъти
Здравейте, пиша ви, защото вече не знам какво да правя. На 20години съм и от 4 дена вече съм с страшно силни спазми в корема и много тежка диария. Първият ден се събудих със страшни болки, ходих няколко пъти до тоалетна, но не успях да свърша работа. След няколко опита най-сетне се изходих(разстройство). Отбелязвам, че предишната вечер не бях яла нищо, което може да предизвика това. На сутринта беше ад, страшни спазми и всеки път разстройство и така цял ден. Температура имах 38 градуса. Вечерта вдигнах 39 градуса и успях да я сваля с един градус. Минах на диета, пих какви ли не работи, чайове от мента, купих още един специален чай от аптеката, само една препечена филия през деня и малко супа с ориз и моркови, джинджифил, пих какви ли не неща, които се дават при такива случаи, купих си имодиум- изпих един, лактобацили, какво ли не, на другия ден същото, никаква промяна, като предишната нощ пак ходене и спазми. Вече просто нямах сили от болка и напъни. Звънях на личната, защото с това разстройство нямаше как да отида лично и я питах какво да правя. Каза ми, че всечко което съм правила било вярно и да продъжавам. Та втория ден отидох вечерта по спешност в болница, защото не можех повече, казаха ми да продължавам да правя същото и че ще ми мине до утре. Да, ама не, трети ден зверски болки и газове в корема, къркорене на червата, което допълнително допринасяше за болката. През нощта от газове не можех да спя и през 15мин в тоалетната. Та, на сутринта отидох в болница пак, този път в друга, приеха ме за малко, бях на системи около 3 часа, казаха, че проблема било главно от обезводняване предписаха ми хидрасек, лактобацили и еспумизан за газовете и казаха, че ще се почувствам по-добре и че до два дена ще мине. Днес пак ми у зле, подобрение няма. Уж било вирусно, но какъв е този вирус. Не ми е проблем да си седя в нас по цял ден, но трябва спешно да отида на работа, а в това състоятие е невъзможно. Някой, който е претърпял нещо подобно, ще се радвам да сподели как се е справил с проблема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: c3e60f23de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз имам подобен проблем от седмица две но нямам температура, имах диария след което ядох дренки диарията поспря но къркоренето НЕ. Ако преди това си пила антибиотик може от него, иначе бях прочел наскоро, че има някакъв вирус-инфекция причинена от мухи.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 559229be44
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лопедиум. 100% резултат!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker