Не мога да забременея !!! Помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Не мога да забременея !!! Помощ!
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1742 пъти
Здравейте,пускам тема тук.

На 20 години съм и от около една година опитваме да имаме дете с моята половинка.
Ходих на гинеколог понеже цикъла ми преди няколко месеца закъсняваше,докторката каза,че е бременност на 98 процента сигурна била,направих си тест,отрицателен беше,отидох пак при нея на частно без направления и ми изписа хапчета за идване на цикъл и отново ми взе 20 лв,при положение,че си бях платила и предишния път,а имам право на преглед и една консултация,но не беше така.
Пих клостилбегит 2 месеца,по 2 хапчета 5 дни,един месец пропуск и 1 месец отново клостилбегит пак по същия начин.Нямаше очаквания ефект.
Аз съм пълничка,и от това лекарство наддадох 5-6 кг,имам средни гърди,а като пиех това така се надуваха,че ужас,но и корема ми постоянно стоеше много надут и имах главоболие.
Не мисля за това постоянно,но ми е много гадно,защото моите приятелки вече някой имат деца или са бременни,а на нас това не се случва.
Моя приятел е на 27 години и е здрав,роднините му са с по 2-3-4 деца,доооста многобройно семейство са.
Не мисля,че в него е проблема.
Преди 2 седмици ходих на друга гинеколожка в моя град (те са 3 гинеколози) понеже съм от малък град и аз и казах,че искаме бебче,но тя като ме видя ми каза,че съм дебела и трябвало да отслабна,за да имам дете.
Аз много се разстроих,защото без каквито и да е изследвания,дори не ме прегледа а ей така определи,въобще не ме взе на сериозно.
Да,не съм слаба.
Консултацията на докторката продължи точно 3 минути,дори по малко и каза,че дебелите (точно както тя ми каза) ,че не можели да имат деца.
Не знам какво да правя,много ми е кофти,че така каза докторката,ние си правим кекса през ден,всеки ден,но чудото не става.
Приятелки са ми споделяли,че от веднъж им се е случвало да забременеят.
Гадно ми е,до сега не съм писала по форуми,надявам се да срещна разбиране и искам да си комуникирам с хора,които са го изпитали това чакане всеки месец.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: daa222ef2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Отиди в по-голям град за изследвания - иначе предполагам няма да разбереш какво става! Не е вярно - за пълните хора, че не могат да имат деца! Това са глупости! Чела съм, че едни от кай-дебелите хора в света имат деца, но просто са занременели по-трудно... Както написах по-горе, ако отидеш в някакъв по-голям град, като София или Пловдив, предполагам, че там ще ти дадът отговор на въпроса чрез изследвание! Късмет! :-*
МомичеТу

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: fe4713ee60
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   На 20 години си спокойно, децата няма да избягат имаш време, спри да го мислиш толкова, имаш ли редовен цикъл? Защо толкова рано искаш деца? Ако си с наднормено тегло определено може да отслабнеш...

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4d8614c852
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Наднорменото тегло съм чувала че пречи нз ти колко си авторке но имам 3 познати който са си доста пълни и си имат здрави дечица немисля че това е най големия проблем плюс това ако 2 години правите деца и нестава тогава трябва да си пуснете изследвания и двамата ако не са минали 2 години спокойно ние по няколко пъти на ден опитвахме неставаше и неставаше година и месец бяха минали вече бях отчаяна нацяло мислех че немога да имам деца но тогава една гинеколожка ми кажа че 2 години трябва да са минали за да имам основание да мисля нещо и бам на другия месец да ми дойде да ми дойде не ми дойде бях бременна но след това го загубих.. имаше едно момиче при мен за преглед и тя била така година и 3-4 месеца а второто дори се пазели и пак всичко е до организам не губете надежда колкото повече го мислите по трудно става една позната от първия път дори без да искат всеки е индивидуален а те как без преглед ти казаха от какво е.. незнам от кой град си но в ямбол, сливен, бургас и някой други градове е рядкост да попаднеш на свястен гинеколог аз обиколих доста градове понеже имах проблем започнах да кървя и никой неможеше да ми каже от какво е дори единия ми каза че растяло всичко идеално повече от хубаво друг незнаел трети да лежа в болница четвърти друго и най накрая в стара загора намерих една гинеколожка която найстина си разбира плода бил спрял развитието си и затова като отидох при гинеколога който ми дрънкаше само три дни по рано че всичко е супер и му казах оо то изоставало с около 15 дни.. хич не му се стъпвало там и разбрах викашеме само да ми обере парите може да следи бременност която е нормална имали проблем изписвашеми хиляда видове хапчета като звъннех че е и по зле ми казваше по още няколко да съм пиела друг пък дори ми изписа хапчета за съвсем друго а не каквито трябва бил ги объркал.. ако имате възможност пишете ще ви кажа име и номер ако не ви е далече просто знам че жената найстина си разбира и няма да сгрешите ако найстина има проблем самоче дори и с час се чака много понеже има много хора който ходят но внимавайте на къкъв гинеколог ходите аз за няколко месеца се обедих че са много малко тези който разбират от работата си много познати са ми споделяли за много некъдърни гинеколози дори един такъв е щял да умори леля ми такаче авторке не се доверявай на всеки това си е отговорност а някой дори не им се работи дето не помагат могат и да те уморът без време, ако сте близо до Стара Загора или искате да идете пишете ще ви кажа при коя ще ви даде отговор и с каквото може ще помогне. Не се отчайвайте млади сте живота е пред вас и ние сега пак сме с опитите дано късмета е с нас и с вас и скоро време да се радваме на бебчовци и успех дано скоро стане и най важното да ви е живо и здраво :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4f21fc2cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хaх, че глупости ти изръсилa тaя злобaркa простa. Имaм съседкa, която е около 120 кг. и в моментa е бременнa с трето. Никогa не е билa слaбa.
Нaй- вероятно е проблемът ти дa е психически. ДA! От притеснения и вечни дебнения дaли ще ми дойде или пък този път... е, тaкa нямa дa стaне. Пък и, че били с по повечко децa роднините нa твоето момче, не знaчи, че той нямa някaкъв проблем.
Първо- успокой се и се нaслaждaвaй нa сексa, без дa мислиш нaкъде ще поемaт спермaтозоидите и дaли ще открият пътя.
Поне няколко месецa, aмa изобщо си избий от глaвaтa зaбременявaне, нaмери си интересни нещa зa зaпълвaне нa времето, живейте си кaто гaджетa, нaслaждaвaйте се нa връзкaтa си и си прaвете сексa с любов и удоволствие БЕЗ дa търчиш до aптекaтa зa тестове.
След няколко месецa удоволствия, вземете си чaс зa изследвaния зa ДВAМAТA, е, aко дотогaвa вече не си зaбременялa де :).
НЯМA ВИНОВНИ зa товa, сaмо в някои случaи се нaлaгa лечение, но мисля, че при теб е по- скоро стресът.
Нa мен (покрaй спортa) ми бяхa кaзaли, че нямa дa имaм децa, но дa съм вярвaлa в чудо, един вид дa не потънa в депресия, a дa си живея с някaквa нaдеждa все пaк. Изненaдa, зaбременях от първият път нa 18 г. С второто дете беше мaлко по- сложно. "Рисувaхме" го около годинa, имaх и спотaнен aборт между двете, но сегa и той е жив и здрaв, вече голямо момче :).
Тоест aз, дето се предполaгaше, че естествено нямa кaк дa зaбременея, сегa си имaм две децa, a първото дори не плaнирaно, смятaх, че лекaр щом кaже, знaчи тaкa ще дa е. Ми не!
Лекaрите сa хорa и ГРЕШAТ! A пък тaя идиоткa, сaмо е имaлa нуждa дa обиди някого. Знaеш ли, може мъж дa не е пимирисвaлa от много време и дa я дрaзни, че ти ей тaкa пълничкa си обичaнa, че дaже и бебе искaте.
Успех, скоро ще пишеш зa бебето! :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8a2af70c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Между пълничка и затлъстяла има медицинска разлика. И двата случая МОЖЕ да забременееш, при затлъстяването има доста рискове по време на бременността и за майката, и за плода. Значи, при всички положения ще е добре да свалиш килограми. При все това лекарят се държал непрофесионално. Отиди при третия и му кажи, писна ми, искам направление за изследвания в болницата. Отиди там и си направи изследвания при някой лекар в гинекологичното отделение. Но паралелно с това действай и за килата. Няма защо да рискуваш. Между прочем, аз също искам дете и имам 15кг наднормено, което си е затлъстяване и също се препоръчва поне 5 да сваля. Имам едно дете и наистина натежава като си бременна, а тогава имах само 3-4кг наднормено. Сега ако забременя, ще ми е доста тежко физически.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: cb619bcb19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Оле милата.. съвета ми е да се махнеш от малкия град и да потърсиш помощ при гинеколожка в по близкия голям град.. това не са никакви професионалисти.. да ти казва че си дебела виж я ти! Взимай се под ръчичка с твоя мъж и отивайте на преглед при някой сериозен лекар!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1d04e245ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Момиче, 16
СПРИ ХАПЧЕТАТА!!!! ВСИЧКИ!!!! (Хапчетата са третата причина за смъртност на земята, също така, те не са с цел лекуване, а поддържане на икономиката)
Нормално е, че не можеш да забременееш... забелязала съм, че в последните години все повече и повече жени забременяват изкуствено... но то е нормално като се има в предвид в какъв мръсен, болен и отровен свят живеем... като седнем да вечеряме, дори не знаем какво ядем, въобще истинска храна ли е това?? А въздуха, лекарствата... отрова след отрова... единствения начин е да преобърнеш ИЗЦЯЛО живота си... започни да живееш здравословно, спортувайки... чети много за витамините, белтъчини и други вещества, които са в полза на организма... и НАЙ-ВАЖНОТО, спри лекарствата, те претъпяват проблема, но не го оправят... защото не са направени да лекуват. Здравословния живот ще те оправи.. организма ти е създаден да се "самолекува", само му трябват правилните условия.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: be2a767b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Търси друг лекар! Вашите явно са неадекватни. Не си споменаваш килограмите, но трябва да си поне 90кг, за да ти пречат да забременееш.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ffb8fed97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Първо, млада си, второ наистина не е лошо да свалиш кг ако са ти доста над нормата, трето нека и мъжа ти се изследва. Не е задължително ти да си стерилната, нито да се тровиш с хормони. Не гледай другите!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 37ebe547fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж сега, естествено че няма да ти прави озследвания за да установи че си дебела. А щом си дебела, явно нещо в организма ти е разстроено. За да занременееш трябва да си в отлична физоческа и здравословна форма. Това се нарича естествен подбор, размножават се само здравите индивиди. Ако сега не си здрава, как ще износиш бебето и ще го раждаш? Знаеш ли калъв стрес е за организма всичко това? За това се радвай, че не винаги нещата стават калто ние искаме.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b30e6660ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Иди до най-близкия град, където има университетска болница с АГ клиника. Ако си от София иди в Университетска болница "Майчин Дом"

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ebdc840c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей, не се отчайвай. Купи си тестове за овулация, мери базална температура редовно и си следи тялото. Ако си правила вече всички тези неща и в период от 1 година не се е получило, то тогава вече трябва да се консултирате със специалист по репродуктивна медицина. Най- лесното и бързо изследване, с което по принцип се започва е една спермограма на мъжа, за да се изключи проблем при него и, ако там вече всичко е наред, трябва да започнеш ти с изследванията.
Гинеколожката ти се е изказала прекалено грозно и обидно спрямо теб и килограмите ти, но не и се връзвай. Щом нямаш поликистоза, кисти и т. н. значи за сега, поне привидно нямаш никакви проблеми.
Най- добре е да се прави секс 1-2-3 дни преди самата овулация, стига да си знаеш кога ти е.
Не го превръщай във фикс идея- всичко ще си дойде на мастото и ще ви изненада, когато най- малко очаквате.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e881f12568
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   ОТ : Авторката

Ох много ви благодаря, наистина се разведрих малко, не съм 90 кг, а съм към 80, което си е много.
Нямам проблеми със сърцето, много жизнен човек съм, не ми тежат килограмите особено, нямам кръвно, чувствам се даже много добре физически..
излизам, разхождам си се, не пуша, не пия, не ям мазно, просто от малка не съм си слаба.
Ами до Бургас се намирам, но никой не е очарован от докторите там и аз се плаша, защото една приятелка ходи уж при най-добрия доктор мъж е, но пометна във втория месец, а преди това и бяха взели много пари, а си беше осигурена.
Ами да, възрастта ми е много млада, за да искам деца, но мисля, че съм срещнала подходящия за мен човек, с него сме доста различни, но някак си се допълваме и смятам, че съм достатъчно зряла за такава стъпка, защото си работя, не съм някой лентяй, не залагам на дискотеките като моите набори, просто може би по бързо пораснах.
Искрено ви благодаря за всички коментари, относно теглото ще се постарая повече.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1d04e245ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Щом си силна, здравословен животи и спорт! Не просто ходене, леко потичване, упражнения, много вода и правилно дишане! Щом ги усвоиш... за 2-3 месеца някъде ще почувстваш още по-голяма здравина в организма си.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker