Нервен срив - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Нервен срив
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1375 пъти
Не ми се навлиза в подробности, но напоследък доста семейни проблеми ми се събраха, бях наранена от най-близките си и в резултат преди два дни през нощта стигнах до нервен срив или до нещо такова. Буквално мозъкът ми блокира и не помня много освен, че бях в истерия. За съжаление проблемите ми още не са решени, та очаквам още такива случки, обаче бих искала да попитам някой запознат има ли начин да го избегна и ако не, надявам се няма да има ефект върху здравето ми. Достатъчно е, че от години се боря с депресия, а както се оказа на семейството ми не му пука и продължават да ме тласкат до ръба. Явно трябва наистина да се разболея за да се усетят, че от години съм подложена на системен тормоз от тяхна страна, ама нали все си мълча. Обаче този път наистина се уплаших, че губя разсъдъка си! Съжалявам, че не мога да обясня много подробно, но както казах всичко ми е като в мъгла.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4064d1d609
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   здравей,
има специализирани групи във Фб - една от която е доста голяма. Там хора с подобни проблеми споделят своите мисли и съвети към другите как да се справят с проблемите.

Иначе според мен начина е да си непукист. От написаното не става много ясно от какво произлизат проблемите ти със семейството. По какъв начин ти влияят зле. Зависима ли си от тях? (защо не станеш независима), при тях ли живееш (защо не се изнесеш на квартира), на колко години си и т. н.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: feefddc786
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те. И ще ти кажа, че колкото повече очакваш и търсиш разбиране от близките си, толкова по-малко го получаваш понякога. Хората са различни, не разчитай на това, да те разберат и подкрепят на 100%. Не знам на колко си, но да предположим, че си пълнолетна личност. Бих те посъветвала, да бъдеш една идея по-независима откъм мнението и отношението на близките ти. Ти си зрял човек, който е способен да взима сам решения и да носи отговорност за тях. Кой какво мисли оттам нататък си е негов проблем, който не те касае. Не изживявай всичко толкова драматично. Ако искаш нещо да се случи точно както го мислиш, можеш да разчиташ главно на себе си! Кураж и непукизъм в голяма доза ти пожелавам!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: dbeec4c326
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 1 и 2, благодаря! На 33 съм, омъжена съм и не живея с тях, но от тук почна драмата. Родителите ми не понасят мъжа ми и обратното и аз от няколко години съм по средата на боя. Последната капка беше преди няколко дни. Семейството ми смята да купи апартамент и понеже никога съм нямала нищо на мое има баща ми предложи да го купя аз и да си е за мен. Само, че не искат мъжът ми да има никакви претенции и го накараха да подпише договор, че се отказва от всякакви претенции върху имота. И тук започна цялата драма, първо той не искаше, с аргумента, че му нямам доверие, после се съгласи, но не искаше да стане по начина, който те предлагаха... и аз пак по средата. Всички ми крещят, защото не могат да се разберат помежду си. Е, след няколко дни тормоз, снощи поне им организирах среща, че да не си крещим по телефоните. Разбира се пак се почна голямото крещене, ама тоя път реших, че няма да позволя да ме побъркат и накрая и аз им се разкрещях на всичките! Никога не съм си позволявала такова нещо, да крещя на нашите, ама прекалиха го! И сега се чувствам виновна. Но поне не стигнах до нервен срив отново. Колкото до апартамента, вече не го искам. Да правят каквото искат! И без това толкова грозни думи се казаха снощи, че не знам дали ще простя толкова лесно. Направо ми се ще да си взема остатъка от отпуската и да изчезна някъде, където никой няма да ме намери. Така ми е писнало от техните глупости!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0dcb96cd4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами защо баща ти не купи апартамента и не ти го препише чрез дарение? Тогава съпругът ти няма права над имота..

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: dbeec4c326
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4, най-накрая точно така ще стане, но ни се щеше да си спестим обикалянията по институциите. Пък и това е само поредният повод за война, следващият път ще е за нещо друго и пак аз ще си го отнеса най-много.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker