Проблем в интимната зона! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблем в интимната зона!
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1727 пъти
Здравейте, не знаех къде да пиша, тук или в категория секс и интимност но реших че е по правилно тук. Искам да попитам, от известно време може би година от влагалището ми се отделя секрет в сравнително голямо количество, понякога е доста гъст, цапа ми бельото и предизвиква лоша миризма, също така много често ме сърби, а след това започва да пари. Притеснена съм и реших да потърся информация в интернет какво заболяване може да бъде, излезе ми бактериална вагиноза, можело да е от лоша хигиена или стрес, включвам като вариант и стреса защото получих псориазис от него но не изключвам и хигиената, ще се радвам ако ми дадете някакви съвети, дали ще са промивки, препоръки за гелове или нещо друго, всичко ще е от полза... и аз съм на 14 години, благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 574c54f922
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   По принцип обилно течение на твоята възраст може и да е на хормонална основа, но щом мирише и пари си е признак за инфекция. Трябва да отидеш на лекар гинеколог да ти вземат секрет и да видят какво ТОЧНО е, за да ти предпишат лечение.
За хигиената - мий се интимно веднъж дневно с бебешки душ гел без сапуни - по-евтин е от интимните гелове в пъти и не изсушава, не дразни. Вземи си допълнително бял равнец от аптеката и си прави седящи бани в чая от него - виж на опаковката как се дозира слагаш в един леген и седиш в него известно време или слагаш чаят в бутилчица от минерална вода и се подмиваш. Гледай да е приятно топъл - ще получиш моментално облекчение за сърбежа, но не лекува повечето неща - просто ще те облекчи. Отиди на лекар задължително!
Самолечението е изключено, но ти препоръчвам БЕЗ РЕЦЕПТА да си вземеш вагинални таблетки „Vagisan“ с млечна киселина или млечно-кисели бактерии. Таблетките са подходящи и за твоята възраст - малки са колкото нормални таблетки и се пъхкат с пръст лесно във влагалището. Не е химия някаква, а подобрява средата, така че сама да се оттървеш от бактерии и гъби. Средата във влагалището е леко кисела и такова влагалище е здраво. Ти заради хормони, лекарства за другото заболяване, нисък имунитет, но и проблеми с хигиената имаш най-вероятно проблем със средата във влагалището и съответно са се размножили организми, на които не им е там мястото.
Подмиването с бял равнец и таблетките Вагизан си вземи утре без рецепта - най-много 15-20 лв. ще ти излезне всичко общо, но търси начин да отидеш на лекар в най-скоро време.
Успех

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 762002d3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Най- добрия съвет ще получиш от гинеколог, а не от форум :)
Не го приемай като нападка, а като съвет, защото никой от нас, четящите твоята история, не можем да гадаем на какво се дължи твоето течение, което освен бактериална вагиноза, може да се дължи на още много неща.
Освен това, даваш много малко информация. Водиш ли полов живот, ако водиш- използваш ли презервативи, паренето при уриниране ли е или не, каква ти е хигиената (щом споменаваш и нея като евентуален фактор) и т. н.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 92e8ff1d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   И на мен ми тече много онова слузестото и ти препоръчвам да не се миеш интимните части с онези специалните шампоани за интим. Можеж да попиташ сестрата в училище за този проблем в 5ти клас тя ми обяснявааше за това.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e3828ce9bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря! :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7ba610e681
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Затова има лекари, тях попитай, не в махленските раздумки. Тук никой не може да ти помогне, никой не знае какво е това което изтича от тебе. Секрети текат от много места и само изследване може да докаже какви са и с какво да се лекуват. По бабешки, само баба ти може да се лекува.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ca90cb8b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На мен ми прилича на гъбички, един такъв гъст бял секрет, предизвиква много неприятен сърбеж и понякога парене. Ако е това оправя се лесно, но разбира се само и единствено лекар може да ти каже какво е. За това бегом при лекаря, защото каквото и да е, ако не вземеш мерки може да стане по-лошо.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e3828ce9bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не водя полов живот и да ще отида на лекар реших че първо ще е по добре да опитам някои неща като гелове, таблетки и други бабини деветини и тогава да прибягвам до крайни мерки.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 574c54f922
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От н, 1 - съгласна съм до някъде със 7 - ти взе ли си Вагизан или алтернатива? Искай вагинални таблетки с млечно-кисели бактерии или млечна киселина - безвредни са, но така ти променят PH-то, че гъбичките се чистят от само себе си. БЕЗ РЕЦЕПТА.
За бял равнец също -премахва самия сърбеж като можеш да се подмиваш сутрин с бял равнец да кажем (приготви си вечер в шишенце разтвора), а вечер се слага вагиналната таблетка.
Ако не се оправиш ще трябва да посетиш лекар, но ти първо купи тези неща като задължителни са таблетките!
Мазила няма - трябва ти вагинална таблетка, която се пъха навътре с пръст. Ще се справиш, макар че си девствена. Спокойно - не е нужно да е мнооого навътре.
Хубавото на Вагизан или другите таблетки с млечна киселина или млечно кисели бактерии е, че нямат странични действия и са си натурално лекарство - затова са и без рецепта. Има, разбира се, и други препарати за подобряване на киселинността на вагиналната лигавица например с Cranbarry и така нататък, но млечната киселина или бактериите са най-доброто решение.

Бабини дивитинини като чесъни, оцети и глупости не ползвай - чесънът може сам да е заразен с нещо най-малкото с пестициди, а оцетите не можеш ти да дозираш и ще си навредиш. Има си в аптеката достъпни медикаменти С ЕСТЕСТВЕНИ съставки - ползвай ги. Вагизан аз ползвах профилактично против гъбички, защото пих антибиотик - много приятни са самите таблетки - те увеличават самата течност, защото се топят в теб, но не е това секрет от теб, а от таблетката. Носи ежедневни дамски превръзки по време на лечението с Вагизан или подобни вагинални таблетки

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e3828ce9bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не, не съм си взела още но до края на седмицата ще го направя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker