Пълнее ли се от витамини ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Пълнее ли се от витамини ?
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 12526 пъти
Здравейте. Момиче съм и ми капе косата, от 2 месеца и нещо. Реших да си купя витамини Мерц и Геритамин. Пия ги и двете в момента, но имам едно питане. Пълнее ли се от тях? Защото имам хубава фигура и ме е страх да не я загубя? Храня се много здравословно и тренирам, но ме е страх все пак. Та, пълнее ли се или не, защото чета много отзиви в гугъл, но не мога да преценя точно? Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 62ecbda359
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От витамини и минерали не можеш да пълнееш - те съдържат често като помощно вещество малко нишесте, но в порядъка на 1-2 калории, което е НИЩО. Самите витамини и минерали не са храна и не съдържат енергия.

Притеснява ме обаче фактът, че ти се тъпчиш с витамини без изобщо да имаш идея за какво и колко - дори не знаеш какво са витамините.
Казваш, че се храниш здравословно, но едва ли имаш представа какво е това - не знаеш, че хранителните вещества биват въглехидрати, мазнини и белтъчини например и какво трябва да е съотношението между тях. Имаш хубава фигура заради спорта малкото калории, които поглъщаш, но едно е да имаш хубава фирура, друго е човек да е здрав.
Замисли се за начина си на живот и хранене, защото тялото има нужда от всичко
Внимавай с витамините - има витамини, които се натрупват в тялото и водят до натравяне, до окапване на коса, слепота дори и така нататък. Ако редовно искаш да пиеш високодозирани витамини от аптеката се консултирай с лекаря си - повечето хора нямат нужда от витамини ако се хранят балансирано. Само пушачите и интензивните спортисти имат нужда от допълнително витамин С и малко от другите витамини, но и това може човек да си набави с храната.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5685ac55bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Проблемът с косата може да е следствие от пърхот, ако има и сърбеж, няма съмнения! Мога да ти препоръчам един шампоан - Selsun, зелен, подходящ е за всякакъв тип коса, от аптеката, струва около 11-12 лв. След 2-3 измивания, скалпа се успокоява, но е важно да миеш косата си само с този шампоан, ако един път започнеш, иначе няма да има ефект. Колкото до витамините, те се безвредни, но все пак си е хапче, можеш да си ги набавяш чрез плодове, кисело мляко, ядки. Колкото по-естествени надбавки взимаш, толкова по-добре.

Ж21

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 62ecbda359
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Според мен трябва да прекъснеш всякаква връзка с женения при положение, че имаш вече и гадже. Ти бойкотираш така своята връзка с шанс за повече, а този женен просто иска да си начеше крастата с теб, но да продължи да си живее с жена си и децата си.
Ти като бисексуален мъж имаш също и реалната възможност един ден сам да направиш семейство и се замисли също за това да бъдеш честен с партньорката си. Вече сме по-разкрепостени и жените. Който те обича, ще те обича и така, не живей в лъжа като любовника си, а си на добър път към това и дори да нараниш човек, който няма общо - гаджето си, но и съпругата и децата на любовника си.
Не съжалявай - вземи доброто от тази връзка и се сбогувай с добро с него, но ако не го сториш рискуваш всичко да завърши в големи драми, в агресия дори, а ти да останеш сам, защото жененият ще си е със семейството си каквото и да се случва, ти ще бъдеш зарязан и оставаш сам!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b18727645f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Интересен коментар - не се обвързвай с женен ако си бисексуален и няма да ти капе косата :) Така се получава с copy-paste.

Ако има B12, да - пълнее се.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4403c04996
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей! Пълнее се по принцип от витамините от група Б. бяха ми предписани, заради проблем с възпален нерв. Пих ги около година. Рзултата 8кг. Сега се чудя как да отслабвам... А тъй като проблемът ми е вече хроничен, периодично ще се налага да вземам тези витамини. Не знам и аз какво да правя.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e3d0b906c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Пила съм Геритамин Нео за коса, кожа и нокти. Искам да ти кажа, че останах мнооого доволна от него, но с един голям проблем - МНОГО МИ ОТВАРЯШЕ АПЕТИТА! Много, ама ти казвам много. Отрази ми се страшно добре. Ноктите ми растяха бързо, бяха здрави и твърди. Косата ми живна много и стана мека, същото се случи и с кожата ми. Но за 2 месеца качих 7 кг.. Още в самото начало някой ми беше казал, че ще ми засилят апетита, но аз реших, че това не е проблем, ама на... Оттогава не съм пила този витамин, който от всички които бях пробвала някога се оказа най - благоприятен върху тялото ми.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b58cb99226
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма начин. Витамините няма как да ти се отразят на фигурата, най-много да подобрят здравословното ти състояние, а ако предозираш организмът сам намира начин (най-често чрез урината) да изхвърли излишното, но все пак не го прави, защото не всички витамини се изхвърлят така и понякога вместо да ти помогнат, могат да ти навредят. Обаче няма абсолютно никакъв начин да напълнееш от витамини!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker