Проблем с корема. Помогнете ми да се преборя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблем с корема. Помогнете ми да се преборя
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1468 пъти
От началото на лятото имам сериозни проблеми с корема и го лекувам. Намериха ми малка язва на дванадесетопръстника, но другия по-сериозен проблем е, че стомаха ми не смила храната. Храната остава в корема ми и изпитвам тежест. Тежест много по-лоша от болка. Нищо не мога да ям истински ад. Спрях алкохола, ям само каши, пия чайове. Лекаря вече за четвърти път ми изписва лекарства, пия ги и после пак не се оправям. Станал съм скелет. Ако някой е преминал през това и се е излекувал нека сподели вече съм готов на всичко да си върна нормалния живот и да се храня нормално.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 52e52d43a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен ти си за хоспитализация - трябва да влезнеш в болница и да ти се правят изследвания докато разберат какво ти е, така че искай направление или направо се хоспилизирай като най-добре е малко театър да играеш - болки нетърпими, почни да се превиваш в спешното отделение или нещо такова.
Трябва да те захранят с глюкоза да качиш поне 5 кила и да видят какво ти е.
Междувременно си купи много сериозни пробиотици, но мисля, че при теб проблемът е по-сериозен и ти трябва сериозна диагноза и лечение, което ще получиш само в болница. Стреми се към хоспилизация в МБАЛ - това са болници с всички отделения вътре, защото е възможно проблемът да е в нещо друго, имат и интензивно. Не търпи, а се погрижи за себе си. Определено ще ти намерят „цаката“. Има специалисти у нас - в нашата провинциална болница спасиха баба ми 2 пъти - на 90 г. жена с отказали органи, отделно баща ми спасиха с вътрешен кръвоизлив пак от язва и му излекуваха завинаги язвата с антибиотици, но ти си за болница, не си за някой лекар с практика, защото той просто няма уредите, възможностите на един лекарски екип в болница.
Много си търпял дори - довечера просто си пакетирай пижамата и пантофите, четка за зъби и да си в спешното - превиваш се, ревеш, крещиш до хоспилизация или при личния пак същата драма - което ти е по-интересно направи. Ще те оправят - млад човек си, споко.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9e9457f9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Докато намериш решение, само лесносмилаема храна. Никакво месо, яйца, млечни и т.н. Нищо, което да се смила за повече от час и 30 мин.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b429e19f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Автора: Не мога да вляза в болница. Ситоацията е следната, вмомента уча и скоро започва втория семестър, вложих големи усилия да започна да уча, нанесох се на квартира. За да си плащам квартирата и семестъра - работя и едвам успявам. Ако вляза в болница ще спра да получавам пари и всичко, което постигнах ще рухне. Разчитам единтсвено на себе си и не мога сега да вляза в болница. Започнах да пия прополис, надявам се да се подобря, ако някой има други съвети ще съм благодарен

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9e9457f9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Също спри жидките храни - яхнии, супи и т. н. Ядките се смилат бързо, плодовете също. Хляб. Но трябва и лекар, рано или късно искаш, или не просто вече няма да има накъде.
2

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker