Майка ми изневерява на баща ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми изневерява на баща ми!
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 5133 пъти
Наскоро попаднах на една ужасяваща находка. Имах да правя проект на компютър и използвах стария, който предимно майка ми ползва. Докато разглеждах изтеглените файлове попаднах на една доста неприлична снимка. Не искам да обяснявам каква беше, но на нея беше майка ми... отначало не се замислих, защото имах да върша работа и я изтрих, но малко след това през главата ми започваха да минават какви не мисли. Свързах и някои други неща, които са се случвали преди и стигнах до извода, че майка ми си има любовник. Тя има един приятел, с когото си пишат, но никога не съм се замисляла дали имат интимна връзка. Баща ми доста често пътува в страната и чужбина и отсъства от вкъщи, но когато е с нас, майка ми престава да контактува с приятеля си.
Реших, че трябва да се уверя, че съм права и затова реших да прегледам чата и с него. Знам, че ще кажете, че не е добре да се навлиза по този начин в личното пространство, но не можех да спра да мисля за това. Бях ужасена и все още съм. Откакто това се случи не мога да я погледна. За мен това е чужд човек.
Та, взех телефона й и не успях да намеря кореспонденциите й със съответния господин, но за щастие или нещастие попаднах на пощата и в друг сайт. Прегледах с кого си пише и открих чат с друг мъж. С него не са си чатили много и основно са си писали за разни нормални неща, но имаше и места на които си говорят за интимни теми. От съобщенията и до него разбрах, че тя е от 3 години с любовника си и са се срещали по разни хотели и спа центрове, за да правят секс.
Все още си мисля, че това не ми се случва и че ще се събудя от този ужасен сън, но се оказва, че не е така. За жалост е истина. Не знам как да постъпя. Не съм все още напълно сигурна, защото тя няма много свободно време и не знам кога се вижда с него, но това ме притеснява и съмненията ми ме подлудяват. Не знам какво да сторя. Не мога да кажа на баща ми... Откакто разбрах истината не мога да я погледна в очите и само от присъствието и побеснявам и спирам да се контролирам. Съжалявам да го призная, но ме е гнус от собствена ми майка! Искам да подчертая, че от чата и със втория мъж проличава, че между нея и любовника и има само секс, без любов. И двамата са над 50. И все пак не мога да го приема. Чувствам се предадена и имам чувството, че всичко в живота ми е една лъжа.
Моля ви, ако някой е бил в подобна ситуация нека ми даде съвет. Много ми е трудно и не знам докога ще издържа. А и тази пролет ставам на 18 и годината е доста важна за мен, както и следващата. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1c09fa8c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, нормално е да се погнусиш като мислиш за родител секс, но родителите са също хора. Не си мисли, че баща ти е някой Ангел - не го знаеш какви ги върши при своите пътувания, а и не знаеш най-личните неща за брака на родителите си - дори могат да водят нещо като отворена връзка та чак до формален брак заради теб.
Аз на твое място не бих се месила. Гледай си интереса, гледай да завършиш в нормално семейство, да мине бала ти, да отидеш студентка някъде или да почнеш работа, - каквито там планове имаш, но за Бога - не се меси в брака на вашите, защото само можеш да влошиш нещата.
И приеми, че има разлика между родителска роля и роля в брака. Майка ти може да е добра майка и да те обича като родител, но да не е щастлива в брака си и да си има любовник. С това тя изневерява на баща ти, не на теб!
И още - хората и над 50 г. имат секс, разбира се. Ти какво мислиш, че на 50 г. не ти се живее и не ти се прави секс ли?
Освен това баща ти не го знаеш какви ги върши дори да не ги върши ако не задоволява съпругата си и тя е нещастна и пренебрегната защо да си няма любовник?
И вместо да шпионираш майка си си направи за себе си някакви изводи - ти каква съпруга ще си един ден примерно и какво очакваш от един брак.
Стига рови в мръсното бельо на родителите си!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0eb068ee2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, бих искала да кажа, че разбирам какво чувстваш, но просто мога да се опитам да си представя. Предполагам, че повечето ще те посъветват да не го мислиш, да не ровиш повече, да я оставиш, но аз ако бях на твое място съм сигурна, че не бих.
Мисля си, че сигурно направо бих излязла с нея и й поставила въпроса ребром. Снимай чата и й покажи доказателство, за да не каже, че си измисляш и няма такова нещо. Виж как ще реагира, какво ще каже, как ще се държи и може да ти отговори защо го е правила и така нататък.

Аз съм човек, който смята, че хората не трябва да се уважават, защото те са ни баща, майка, дядо, баба, брат или сестра. Хората трябва да се уважават, защото са го заслужили, защото те са ни уважавали, уважавали са близките си и т. н. Съществуват различни причини за изневяра, може и баща ти да знае, но да се прави, може и той да си има любовница. Поговори с нея и може да не ти е толкова неприятна, ако разбереш защо и как. Няма смисъл да се измъчваш.

Винаги ни учиха да си мълчим, да се правим, че няма нищо, всяко нещо не е наша работа, но не е така. Семейството е микросхема на обществото ни. Не можем да се развием като хора и съхраним като семейство, ако се правим, че няма нищо и стискаме очи. Поне това е моето мнение :) Успех :)

Едно момиче, което вярва, че България има бъдеще!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: bd6bd6e332
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Сега тука ще се навъдят такива като номер 1 да ни убеждават каква човещинка е да се изневерява, как няма нищо лошо в това и как това не касае автора.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3a36ad3ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Вкарала си се В ЧУЖД ФИЛМ, където изобщо не ти е мястото.
Самият начин, по който го правиш, пък говори достатъчно зле за тебе.
И аз бях ужасЕн в мига, в който осъзнах, че родителите ми, както и всички останали възрастни, правят секс (помежду си, не с други). Стуваше ми се срамно и долно. Само за това мислех. Пътувах в автобуса, гледах хората и се ужасявах. Доста бързо ми мина обаче, понеже допуснах, че това сигурно съвсем не е толкова лошо, колкото изглежда на пръв поглед.
Това, което правиш ТИ е гнусно. Да ровиш във вещите и кореспонденцията на майка си.
Пожелавам ти, ровейки, да откриеш, че си осиновено дете, или имаш някакво страшно генетическо заболяване, от което ще умреш от страшни мъки. И когато напълниш гащите от страх, вашите да ти кажат: "Ха-ха-ха, майтап бе, Уйли! " и да се окаже, че всичко е било подготвено от тях, за да ти дадат малък урок, че да се рови в чужди неща, тайни и животи е едно от най-миризливите неща, което дребната душица може да измисли.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 29d6bf3b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   "Съжалявам да го призная, но ме е гнус от собствена ми майка" - гнусотията е в съзнанието на майка ти, не в тялото й. След секс се изкъпва и става чиста, но съвестта й никога няма да се изчисти, там ще вони докато е жива. Не слушай такива като №1, и те са като майка ти и затова се защитават, и тяхната съвест е воняща. Ама това, ама онова!? Като са недоволни от семейството си, има си начини, разделят се като хора и тогава може да прави каквото си иска, но да се ползват от благата на семейството и да ходи да се подлага като подлога, това наистина е гнусно. Ето какво ти предлага №1: "Гледай си интереса, гледай да завършиш в нормално семейство, " - за него(я), това е "нормално" семейство!? Нямам думи, затова децата не могат да разберат кое е нормално и кое не е, защото такива като №1 им дават такива съвети. Затова задължително трябва да се изучава вероучение, та поне от там научат правилното.

" Откакто разбрах истината не мога да я погледна в очите и само от присъствието и побеснявам и спирам да се контролирам. " - това е съвсем нормална реакция, всеки принципен човек би се отвратил от подобна постъпка. Така мачкаш и твоето съзнание, да знаеш истина и да я таиш в душата си, вреди на самата тебе. Принципният човек не понася лицемерието, то го дразни, глозга го отвътре. №1 ти предлага да станеш лицемер, да знаеш истината и да се правиш пред баща си, че уж нищо не знаеш. Ето това ще те мъчи, защото имаш истинска съвест, а не лицемерна. Вече си голяма, почти жена, седни и поговори с майка си. Кажи й, какво случайно си видяла в компютъра, попитай я какво става, за какво го прави, изслушай я и тогава си направи правилни изводи. Но каквито и оправдания да си измисли, неправилно постъпва, но поне ти ще знаеш за какво го прави. Ако искаш да ти е чиста съвестта, кажи й тя сама да си признае на баща ти, а ако той вече знае и я търпи заради тебе, тогава съвестта ти ще бъде чиста, но погнусата от постъпката на майка ти ще остане за цял живот.

"Чувствам се предадена и имам чувството, че всичко в живота ми е една лъжа. " - точно това е най гадното на изневерите- ПРЕДАТЕЛСТВОТО!!! За такова в казармата са наказвали със смърт, за най долно качество са го смятали, а в днешно време го смятат като нещо нормално в човешките взаимоотношения. Дано авторката не последва примера на майка си!

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: be739365c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Защо според теб баща ти пътува толкова често. Свали си розовите очила и не рови, където не ти е работа. Животът на възрастните не е цветя и рози, а епична драма за оцеляване, за която ти дори не подозираш, защото си била пазена от тези, от които сега се гнусиш. Я прерови и на баща си телефона и мейла, щом си тръгнала да порастваш преждевременно - там да видиш, какво има.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 73b6ecbe6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

7.   1 от една страна е права, по принцип това си е междуличностна работа на родителите, при това ми прави впечатление, че при подобни теми хората много яростно защитават тази теза, защото вероятно са или са били, или се опасяват, че ще попаднат в ролята на "прегрешилия" родител... Това, което е от значение на питащия, на детето, остава на заден план, но уви, то е основното - как всичко това ще се отрази на психиката на детето и дали това няма да е травма за цял живот. Смея да твърдя, че подобно разкритие за родител има разрушителен ефект върху човешката психика, бих го сравнил дори с изнасилване - насилствено ти се налага един модел, който ти не приемаш, не желаеш да приемеш, осъждаш и се страхуваш от него. Аз пък няма да си позволя да давам съвет на авторката, защото просто няма полезен ход.
М, 37

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: dca1744a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   неприятно е да откриеш неудобни истини за родител, но ти е време да разбереш, че и те са хора, и то не перфектни. може наистина отношенята между тях да не вървят отдавна, може сексът между тях да не върви, но щом са добри родители, явно те уважават достатъчно, за да запазят поне привидно добри отношения.
не се чуди, хората над 50 не са старци и също правят секс :-)) за твое сведение животът не свършва на 30 :-))
не се меси в техните отношения, изневерите са само между тях.
Ж44

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e579f2c016
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От какво по-точно се чувстваш предадена? Тези отношения не те касаят.
Говори с нея по-добре, тя ще ти обясни как стоят нещата.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ccd02d247b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Може би ще се повторя с някой от коментиралите, но говори директно с майка си. Гледай да не заемаш страна, и да съдиш и обвиняваш, защото това само ще влоши нещата. Кажи и какво си намерила, просто говори с нея като човек с човек, като с някоя приятелка,
ако и да не я чувстваш в момента такава. Така надявам се да се изясни как стои въпроса между нея и баща ти,
нищо не споменаваш за това... и какво смята да прави.
Все пак това с любовника не може да придължи до безкрайност. Така ако всички си мълчим не знам, според мен трябва да се изясни.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4895457f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всеки си има право на личен живот,майка ти също,не си ти човека,който ще я съди за това,не познаваш потребностите,проблемите и отношенията на големите в семейството.Имаш право да и държиш сметка за отношението на майката ти към теб самата,ако е лошо примерно,но до там...един ден може ти да си в нейната позиция и да изневеряваш ако нещо не пасва с съпруга ти,замисли се върху това

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1f62c93c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   До коментар 1. Ти не си наред. А ти знаеш ли какви ги върши баща и? Стига сте писали глупости и стига сте прехвърляли вината от болната на здравата глава. Може пък човека да не ходи по жени. Ти от къде знаеш? Това, че във вашето семейство сте с отворен брак и ви оправят външни хора не означава, че и при другите е така. С право се притеснява момичето. Защото ако баща и разбере и поиска развод, както биха направили по-голямата част от мъжете, със семейството и ще е свършено. Относно темата, аз лично на твое място бих поговорил с майка ти. Бих и казала, че не желая някакви мъже да я оправят по крайпътни хотелчета, като магистрална проститутка и че не бих и простила ако баща ви ви изостави, защото тя не можела да си държи краката затворени. Ако я подложиш на такъв унизителен разговор, съм сигурен, че ще се кротне и ще спре с изцепките. Освен ако не е някаква нимфоманка, за която секса е наркотик.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 63793cfc5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Мисля, че номер 1 е написал много вярно и точно не се рови в мръсното бельо на родителите си за толкова години брак малко или много са си омръзнали тази изневяра може да държи огънчето на връзката им и твоето щастие. Чистия секс без обвързване на тези години не е изневяра. Това е само добър тонус за поддръжка на здравето и самочувствието на индивида. Като стигнеш тази възраст ще го разбереш. А може и да имат уговорка на 50 и нагоре хората трудно се разделят и с лека ръка събарят всичко от масата. Аз съм мъж на 52 и мисля така.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 15426a1865
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   №14, " Чистия секс без обвързване на тези години не е изневяра. Това е само добър тонус за поддръжка на здравето и самочувствието на индивида. " - №14, ти за здраве, вероятно магистралата за санаториум я предлагаш? Как може такива глупости да пишете, и то на дете!? На това ли го учите, как да "трупа" здраве чрез изневери? Има мъдра мисъл, като не можеш да помогнеш, поне не вреди. №14, мъж на 52, а още не е узрял!?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4d54afaa00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Според мен не се бъркай в тяхните работи. Може само да влошиш нещата..
Заради едно недоразумение, заради една уж приятелка на майка ми, баща ми пребиваше до скоро майка ми с колан да. С колан и то пред мен -седя и гледам как я налага с колан, сваля го от панталона и я почва.
Ще ти кажа подробно за да се замислиш, защото и при теб може да е недоразумение.
Бях малка и гледах всяка вечер тя лежи на пода или е с гръб към стената а той я бие с колан. Биеше я доста, ние живеем в къща, никой нищо не чуваше. Аз го питах баща ми защо го правиш а той казваше изпитвам удоволствие да я бия а след боя майка продължава да лежи сякаш искаше още да я налага. Казваше ми да си ходя в стаята и да не излизам.
Е аз вече съм семейна и тя още живеее при него. Разговаряме на тази тема но тя ми каза, не се притеснявай, свикнах на боя, преди да идвате се обаждай винаги.
Това е просто споделих да знаеш, да не направиш ти проблема.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 63793cfc5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   За да има изневяра има и причина. А те може и да са от различно естество. Здравословен проблем, изневяра, отворена връзка и др. За това има и общество от моралисти и разкрепостени,както пръстите на ръцете не са еднакви. Ще кажа на 15 че на магистралата или където и да е там се ходи заради потребности дори то и здравословни. А до автора; поговори с майка си но преди това се огледай да не изпаднеш в сконфузна ситуация.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 46ef2ad831
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   От авторката:
Благодаря за разнородните ви коментари. Искам да кажа, че наистина не е добре, че се ровя в чуждото, но от една страна имам право да знам истината. Този човек, с когото предполагам, че майка ми има връзка, съм го виждала и имам представа кой е и какво е. Премислих всичко, което знам за този случай и за известно време забравих за това (послушах донякъде първия коментар). Осъзнах, че въпреки всичко тя ми е майка и имам нужда от нея. Всичко беше наред допреди един - два дни.... сега отново съм обвзета от съмнения и понякога като се замисля за моето семейство тайничко се прокрадва един глас на недоверие и съмнение, който ми напомня за прочетеното. Не мога да стоя напълно настарана, защото това ще означава, че съм егоист. Няма да е правилно да се правя, че няма никакви проблеми и семейстмото ми е перфектно. Що за човек ще съм ако стоя и се възползвам от това да се правя, че нищо не знам и да взимам от това, което ми предлагат родителите? Все още не съм решила дали да говоря с майка ми за това, но й намекнах няколко пъти, че не ми е приятно да слушам за онзи човек.
Колкото до баща ми - положението там е сложно, защото аз не съм много близка с него. Въпреки това той е много важен човек за мен и не мога да приема това, което се случва.
Имаше въпрос защо се чувствам предадена - може би защото дълго време съм живяла в илюзия за някои неща. Знам, че и родителите ми си имат свой живот, но ми е неприятно да знам, че майка ми прахосва пари по такива глупости.
До коментари 1 и 4: не мога да се съглася вече с вашето мнение, особено с номер 4. Това е най-гнусното и арогантно мнение, което съм чела, защото знам, че това, което прочетох, не е измислено от родителите ми. Съжласна съм с коментиралите, които смятат, че не трябва да се съгласявам с наученото, защото това би било безпринципно и долно.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1cc24e0122
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   авторке, кажи на майка си, ве! поискай и обяснение, дължи ти го и на теб. ако и с най-близките си хора не можеш да си откровен до болка, то с кого можеш да бъдеш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 39831b59a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Пази се много да не станеш като нея, че кръвта вода не става и крушата не пада далече от дървото

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9108f55561
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   А какво като изневерява, радвай се че е щастлива, докато баща ти не знае, не виждам къде е проблема...

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 81bc0d7544
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Аз съм същия...
Но разликата е че аз веднага казах на баща ми направо ми беше съкрушено сърцето че горския човек е обичал една курва която се чука зад гърбът му, нея я обичах по същия начин, но аз съм строг към темата изневяра и не й го пращавам ако ще и в ада да отида...
Кажи на баща си.
Аз от година и нещо и бях казал на майка ми, , ти за мен си една курва, ще продължа да ти казвам МАМО но ти си един боклук и едно нищо една сълза не бих отделил за теб дори и да умреш, ,

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker