Объркан живот.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Объркан живот..
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1219 пъти
Ще започна от там.. момиче на 19.
Майка ми и баща ми са разделени от много години когато съм била бебе. Майка ми живее от може би 10 години с друг мъж. Миналата година завърших средното си образования и исках да продължа да уча, но така и не стана. Майка ми и този мъж си купиха къща в близко село и нямаше как да ми помогнат и аз го приех. Имах си приятел който те познаваха. Наложи се да започна работа за да си събирам пари за да продължа. Почнах работа и всичко беше добре докато не се разделихме с приятеля ми с който почти не се виждахме от тази работа. Разделихме се и започнах да се виждам с едно момче което работи там. Мъжът на майка ми разбра че излизам с друго момче и беше побеснял искаше да напускам или пък да бъдем в една смяна но така и не му се получи. Тогава реши да ме изгони и аз отидох при баба ми. Седях там около един месец след което майка ми започна да ми се моли да се върна. Е върнах се, те си седят на село аз си седя сама с неговия апартамент. И така до днес.. те дойдеха на гости при мен и той ме викна за да говори с мен. Каза ми да престана с това учене, че трябва да се прави къщата че сега нямало излишни пари пък да махна този с който излизам и някакви такива работи. Но аз не му искам пари за да ми казва дали ще уча ли не. Работя си купих си кола сега събирам пари за да се запиша да си уча задочно за да мога да се издържам, а той ми казва да престана и че няма да се записвам тази година.. и така. Въпросите са много но очаквам някой да влезе в положението ми и да ми даде някой съвет. Какво да направя с този неразбран човек? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: be88fb43f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило дете, поздравления за твоите желания и стремления.
Смятам, че проблема е в майка ти, която допуска този безобразник дасе меси в живота ти по такъв недопустим начин. Моят съвет е да поговориш с майка си и да и обясниш ситуацията. Тя е тази, която трябва да заеме позиция на твоя страна. Ако обаче и това не помогне намали контактите си с тях и си следвай целите. Те не те заслужават.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6ebce441dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз бих те посъветвала да си преследваш целите. Никой няма право да ти се бърка, особено при положение че вече си пълнолетна. Намери някакъв начин да обясниш че искаш да учиш и че това е важно за теб. Но внимавай да не предизвикаш конфликти с вашите, просто бъди спокойна като се защитаваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker