Как да избягам от себе си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да избягам от себе си?
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 3607 пъти
Здравейте, аз съм на 27 години и съм студентка в 3 курс, нямам търпение да завърша, защото съм доста закъсняла, с всичко, моите приятелки вече са омъжени аз още уча. Чувствам се гадно, че съм станала толкова дърта, а все още майка ми ме издържа, при това сама, баща ми си вее някъде байряка дори не се обажда да ни пита как живеем, той смята, че като се е развел с майка ми въпросът е приключил.

На всичко отгоре аз ревнувам майка си, тя е много свястна, но не го казвам само защото ми е майка, баща ми е пълен боклук, той не я заслужава изобщо, тя доказа, че много ни обича нас със брат ми и е много грижовна и добра, щом до тази вързраст все още се занимава с нас и не се омъжила за друг заради нас, но си има приятел и често се срещат навън, това положение ме изнервя доста.

Тя вижда, че се дразня и понякога ме пита, но в повечето случаи не го прави и се дразня, че му отделя много време, после като се прибере много се караме, а ако не я пусна да отиде при него пък се чувствам виновна, че я спирам и то нямам угодия. Даже ходих на психолог, но и той не помогна особено. Много съм ги чувала съвети от сорта ще има самотни старини, но аз ще се грижа за нея, защото много я обичам. Как да се отърва от това чувство, как, срамувам се от себе си и съм си смешна на мен самата, но ме чефте като болест е.Понякога се отчайвам и мисля за самоубийство, защото усложнявам още повече, вече усложненото положение. Винаги се питам нима той е по-важен от мен, че не иска да му тегли една майна заради мен? Разумът ми казва, че не съм права, но аз страдам като излезе с него разберете ме, имало случаи плача много и дълго време немога да се съвзема, после започвам да я мразя. Според вас на какво се дължи? Познаватели и други с подобен проблем?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: de64341668
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С две думи - отказваш да пораснеш и да се "отбиеш" от майка си... Иначе би трябвало да кажа, че имаш леко психическо отклонение със сложно терминологично наименование, но това едва ли би било от полза за някого.
За щастие положението е поправимо!

Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6460491639
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дължи се на това, че си мамино детенце, глезената дъщеря. Та ти си на 27!?! Майка ти не може ли да има личен живот и било то за 3-4 часа. Сложи се на мястото на майка си.. не би ли се чувствала ужасно, ако дъщеря ти не ти позволява да се виждаш с човек, който те радва след толкова много години прекарани с ужасен човек, като баща ти (не знам, повтарям твоите думи). Остави я да си поживее живота и вземи си намери жилище, поне. Не си закъсняла, спокойно, само с изнасянето.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 31efa4410a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защо те издържа майка ти? Не може ли да учиш и да работиш. Моята дъщеря така завърши - работеше и учеше, а и не само тя, всичките и колеги и познати бяха така.

За другото - какво имаш против това майка ти да има приятел? Или не харесваш самия него?
Трябва да си промениш мисленето, това, което разказваш тук, излиза от рамките на здравия разум. Не искам да те упреквам и не го правя. Предполагам, си се поставяла на нейно място: ако ти си имаш приятел и майка ти се държи така...не е естествено, нали.

Просто го приеми. Не ходи по психолози, приеми го. Защо не се зарадваш, че майка ти си има някого, че не е сама? Аз например съм сама. Нямам никакъв приятел, и не съм имала, през годините. Но ако бях имала, моята дъщеря, сигурна съм, че щеше да се радва.

А при тебе не виждам проблем ...лош човек ли е приятеля на майка ти? Не се ли отнася добре с нея? Това би могло да е проблем.

Но ако майка ти има хубави отношения с този човек, просто недей да създаваш проблем и за себе си, и за нея.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: e0663695c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Замени психолога с психиатър. Нищо лично, но състоянието ти е наистина болестно.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: fe1c69c126
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И да искаш, не можеш да дадеш на майка си всичко, от което тя има нужда. Да де сравняваш с приятеля й е неуместно. Той не ти е конкуренция за нейната обич. В сърцето й има място и за двама ви.
Вместо да се вторачваш в нейния живот, помисли за своя. Явно е прекалено беден, щом го запълваш с този, на майка си.

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 2c759f1d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хм...Егоизъм...Няма да ти кажа друго, освен,че животът може да те постави в същия шах като майка ти(ситуация).Не ти го пожелавам, но наблюденията, които имам показват това. Един вид-да си научиш урока.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 5c6deb04f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Подкрепям Н8. В моята ситуация аз съм майката. Имам 2 деца и ги обичам много. Те са при мен. Имам и мъж, който не е техен баща и не живее е нас. Обичаме се наистина много. Ден немога да изкарам без да се видим. Това не означава, че не си обичам децата. Аз съм на първо място жена, която в последствие е станала майка. Неможе да разсъждаваш така- "Защо не му тегли една майна заради мен?". Какъв егоизъм. Ами той е неин близък. Не само кръвните роднини са близки хора. Ако ти обичаш някой мъж, ще му теглиш ли майна заради майка си? По - добре уважавай този човек-приятеля на майка ти. Щом тя е с него ,вероятно си струва и е свестен.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 2533ab5b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От себе си не можеш да избягаш, но поне като не помагаш, не пречи на останалите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker