Как да обръщам повече внимание на съпругата си при положение, че работя тежка физическа рабога и се прибирам мъртво уморен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да обръщам повече внимание на съпругата си при положение, че работя тежка физическа рабога и се прибирам мъртво уморен?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 6834 пъти
Моля, обръщам се към мъжете и жените, които работят интензивно и на бързи обороти за съвет.
На 44 години съм, женен с две деца вече големи на 18 и 14 г., имам прекрасна съпруга, също на 44 г., която много я обичам, но тя е недоволна от мен и ми мрънка само, че не и обръщам достатъчно внимание, което не е вярно, просто ходя на работа.
Съпругата ми работи по 4 часа на ден в магазин за дрехи от понеделник до събота за 400 лв. та месец. Има много свободно време и може след работа да се види с приятелки и да пие кафенце и да се разтовари.
Аз съм със средно образование - машиностроителен техникум.
От пет години работя като леяр, в леярски цех в нашия окръжен град. Работя от 08. 00 до 17. 00 ч. с две почивки от 15 мин. и една от 30 мин., от понеделник до петък. Работата ми е изключително тежка физическа, при висока температура в леярната. Отливам заготовки и т. н. Имате представа за условията на работа в една леярна. Ходя на работа с колелото и се връщам пак така. След като се изкъпя в цеха и се оправя в къщи се прибирам около 18. 15 - 30ч. Прибирам се като бито куче и умрял от глад. В 22. 00 - 22. 30 заспивам, защото се събуждам в 06. 00 ч. Работя за 853 лева месечно. Повече от три часа в делничен ден не мога да и отделям. Гушкам я, целувам я и накрая заспивам. Не съм сексуално активен особено, от понеделник до петък, защото съм много уморен. Знаете ли колко тона метал ми минават през ръцете всеки ден? Наваксвам в събота и неделя, но тя ми вика, че това са сексуални маратони, които не носят романтика, които трудно издържала. Питам я - какво да правя? Да напусна работа? Тя ми казва, а няма начин. Питам я - омръзнах ли ти като мъж, любовник ли си търсиш? Тя ми отговаря не, не е това, как можа да си го помислиш, аз да не съм курва и няма да те предам по такъв долен начин.
Искала обаче някаква живинка да има в нашите отношения, като сексът не бил в основата. Нещо по различно искала в нашия брак, което да го разнообрази. Накрая ми вика - забрави, откачила съм, обичам те и така.
Нещо ме човърка обаче, искам да и създам настроение и радост. Жени моля сайте ми съвет и идеи, имайки предвид работното ми време и натовареността ми? Как да направя жена ми радостна и доволна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7b552d7499
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

1.   Да си намери работа на пълен работен ден, за да не се занимава с глупости.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 92fe6050f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравейте,

малко по-голяма съм от децата ви и искам да изразя моето възхищение от начина ви на мислене,писане и отношението ви към жена ви. Какво сте завършили няма значение, защото пишете по-грамотно и от мои колеги в университета.

Като жена, мисля, че жена ви иска разнообразие , не само секс. Например, през почивните дни да излезете само двамата, да отидете на излет , на разходка до някой близък град, на кино дори. Иска не просто да правите секс през почитните дни, а да има и нещо ново. Можете да запазите две нощувки в някое малко хотелче в планината или близо до градчето ви. Да отидете само двамата, да се разходите и пак да правите секс.
Колкото до работната седмица, просто понякога може , ако имате не толкова скъпо заведение наблизо, да й кажете да не готви, че ще отидете за час, два да хапнете и после да почивате. Направете си филмова вечер с нея вкъщи, да избере филм, нещо за хапване , някоя комедия.

Според мен, с малко усилие, не всеки ден , но поне един път в седмицата ще има разлика в нея. Просто жените искат малко разнообразие в ежедневието, искат емоция и ще са щастливи.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6194d0eaae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ми може да отидете на почивка някъде когато имате възможност, само двамата, но след като си изморен незнам тя какво очаква все пак вие сте дълго време заедно и не разбирам какво толкова иска...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d99f936b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е... ти бачкаш, за да може принцесата да щрака с пръсти и да иска нещо. Зарязвай я.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 423e1e5395
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Рaзбирaм много добре позициятa и нa двaмaтa.
Обичa си те женa ти, то е ясно. Просто сте много време явно в сивото ежедневие и товa е убиецът нa стрaттa, тръпкaтa. Любовтa си я имa, обичтa и увaжението, но липсвa онзи "гъдел", тръпкaтa, която те кaрa дa ти трепери под лъжичкaтa...знaеш зa кaкво говоря.
Нaпълно във възможностите ви е един уикенд сaми някъде. Децaтa ви сa големи и сaмо можете дa поръчaте нa някой дa нaглеждa вечертa дa сa се прибрaли и сaми, без купони със сишъмнителни приятели и т.н.
A ти подготви съвсем изненaдвaщо двa дни някъде, където ще ви хaресa и нa двaмaтa. Дa грaбнеш женa си без обяснения петък вечер или съботa сутрин и дa отидете където си резервирaл. Използвaй деня зa рaзходки, дори мaлко "детски" лудости, дръжте се кaто пубертетчетa. Вечер бaр или кaквото ви хaресвa.
A вечер сексa дa е просто естествено ромaнтично продължение нa деня, a не зaдължителен елемент.
Купувaй и дреболийки ( шaлче, цвете, бонбонки) целувaй изненaдвaщо и т.н.
Прекaрaйте двa щaстливи и освободени дни, не позволявaй мисли зa сивото ежедневие, бъдете просто щaстливи "децa" без aнгaжименти тези дни.
Инaче не се тревожи изобщо, нямa никaкви нaмерения дa търси друг или нещо тaковa. Имa нуждa дa излезе зa мaлко от сивото ежедневие и ежедневните грижи, дa усети тръпкa, нaй- вaжното- искa товa дa се случи с ТЕБ! A и зa теб ще е еднa добрa инжекция aдренaлин и приятни изживявaния със съпругaтa ти.
Успех и още много години семейно щaстие ви желaя!

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 81e6e45bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   работиш като леяр - на ръце трябва да те носят , който не вярва да си пусне клипчета в нета , да видят за какво иде реч

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8fcc50baff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Има много свободно време и може след работа да се види с приятелки и да пие кафенце и да се разтовари. "

Това е проблема. Жените като се съберат и всяка се хвали и преувеличава с нещо за да се представи като по-специална и останалите слушат и искат и те и една се хвали с едно, друга с друго, трета с трето, обаче като се приберат вкъщи всяка и е влязла мисълта в главата, че и тя трябва да има всичко каквото има всяка от приятелките и. Естествено не тя смята да го свърши а мъжа и за да и уйдиса на капризите. Естествено това няма как да стане и тя е вечно недоволна заради филмите в които се е вкарала и разрушава отношенията вкъщи заради необоснованите си претенции.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 87cb80d6ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Надявам се жена ти да не ти изневерява. И моят приятел е много уморен след работа, но никога не бих му мрънкала, защото му съчувствам. Виждам колко се измъчва и се радвам дори на 10мин прекарани с него. Може да си вземеш отпуска и да отидете за няколко дни на почивка сред природата. Има много евтини оферти за където си пожелаеш. Хем тя ще е доволна, хем и ти ще си починеш. Друг вариант е да я изненадваш с нещо дребно и често. Примерно цветя. Жените много се радват на цветя. Има много начини да я зарадваш. Друг е въпросът, ако жена ти е мрънкало и винаги недоволна. На такива жени и звезди да им сваляш пак ще им е малко. Обясни и, че ти е много натоварено и имаш нужда от нейната подкрепа.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 614eac0182
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Колега... имах преди време същият проблем с моята и ще ти кажа как го решихме и дано и ти да го правиш
знам че работиш за малко пари както мен и 90 % от бг. мъжете тук такъв ние късмета, родени сме в прекрасна страна но при шибани крадливи управляващи, среса ни убива и чувството за малоценност ни убива, та защо немеца или други които работят по малко от мен и теб или други могат да предложат на жените и децата им неща които аз не мога!
както и де аз подарих на жена ми вибратор и голямо дилдо и вибриращо яйце и разни играчки и секс карти с разни пози и казах миличка ако чувствам че имам малко сила ще те изчукам яко но ако не мога влез и си вземи една вана и си играй с тези играчки и си мисли за мен или за негър ако искаш но за събота или неделя съм твой и вадим 5 карти за да знаем тази седмица какво ще правим.
ида ти кажа олекна ми главата тя пъшка сама през седмицата а с мен през уикиенда.
живота трябва даже задължително му е нужно компромиси иначе огледай се около теб и виж колко пропаднали деца от разбити семейства които родителите не са искали да правят компромиси или моментално са скочили да търсят любовници.
лесните решение всеки ги може, но само силни личности могат търпеливо да пазят дома им от разруха.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 180dbbc104
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пич, лично за мен отношението на жена ти е обидно. Не стига, че се трепеш по цял ден и то при вредни условия на труд, за да издържаш семейството си, не стига, че с нищо не ти помага, а на всичкото отгоре е и недоволна! Ами, започни и ти работа като пазач за 400 лева и по цял ден ще си свеж! Тя не може ли да работи на още 4 часа в друг магазин? Тогава евентуално ти ще имаш възможност да започнеш по-спокойна работа и да имаш време за нея. За съжаление много жени са свикнали с подобен начин на живот. Мъжете им се трепят от сутрин до вечер, а те лежат по цял ден или се шляят по молове и кафенета. Накрая за капак на всичко и изневеряват, и пак изкарват мъжът виновен.
Не знам как се чувстваш, но аз ако бях на твое място, щях да се чувствам предаден.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7929c030b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   любовник ли си търсиш? Тя ми отговаря не, не е това, как можа да си го помислиш, аз да не съм курва.... от такива приказки се почват скандалите и задълбаването. Правете секс и през седмицата, но с уговорката тя да е активната и това е начин.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f4258dd081
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако темата е истинска, ще кажа, че гушкане и разговори вечер през седмицата са ок като внимание. А може понякога поне да намираш сили. Друг път пък тя да е отгоре. Възползвайте се за секс и от сутрините, когато си отпочинал. Има ли желание, компромиси се намират.
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d51ef3d4bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Е номер2 ти е писала точно каквото трябва.
Помисли добре какво й харесва на жена ти и действай.
Другите повечето просто са си подрънкали...
Успех и спокойно.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1bd4e91991
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Мъжки съвети приемаш ли?

Цигари - тежък физически труд плюс тютюнопушене е изморително. Работил съм половин година строителен работник на 21.

Храна - месо, скара, пържено, дюнери, сандвичи - зле. Намали месното ако консумираш всеки ден - изморява. Закуска - всеки ден. Повечето хора, които не закусват, преяждат вечерно време. Храносмилат 4-5 часа през ноща, а така сънят не е отпочиващ. Една купа плодове веднага след прибиране от работа зарежда и освежава, след час и половина-два вечерята може да е обилна салата с извара, кисело мляко, сирене, или риба 1-2 пъти седмично. Въобще зеленчуците и плодовете освежават в края на деня. И като имам предвид вечеря със салата(плюс млечни продукти) означава една тараторна купа само за мъж.

Жена ти си я разлигавил(са ще ми скочат мадамите от сайта хахаха). Като работи на половин ден поне да сготвя и да ти сипва супичка, оризче, зелен фасул, леща, яхнии за обяд от вкъщи. Един съсед бакшиш жена му го напусна след 21 години. Върти геврека, изплаща новата кола по 10-12 часа(и при старата, изплатена, не беше по-различно), прибира се капнал, тя работеше 4 часа. Не се презорваше освен домакинство и пране на дрехи. Премести се при нов мъж. Ясно какво й писна, а беше сексапилна селянка, доволна в София. Имат 19-годишна дъщеря, с тати избра да живее.

Работата - при такава бачкаторска работа на 44 трябва и жена ти да е 8-10 часа бачкаторка и домакиня за да се разбирате.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 43d5e0a776
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Виж, всички работим и то на пълен работен ден и съответно се прибираме вечер премазани от умора, но щом си с един човек, колкото и да си уморен, е напълно нормално да му отделиш малко време. Никой не казва да правите секс-маратони всяка нощ, но нищо не ти костват 20-30 мин да прекараш с нея. Даже не е необходимо всеки път да се стига до секс. Важното е да и покажеш, че я обичаш и не ти е безразлична, защото ако продължиш да я пренебрегваш, жена ти ще стане все по-гневна и по-гневна, ядосана и раздразнителна и накрая ще си намери любовник. Предполагам, че не искаш това, така че просто се постарай да и показваш от време на време колко е специална и колко много държиш на нея, а не вечер просто да се хвърляш в леглото и да заспиваш като пън без ада ти пука, че в този момент тя адски много се нуждае просто от малко внимание. Не е лесно да балансираш личния живот с професионалните ангажимент, но повярвай ми, струва си. Защото в крайна сметка, защо иначе си избрал да живееш с тази жена, ако нямаш никакво желание да прекарваш поне малко време насаме с нея?
И не, уикендите не могат да компенсират факта, че 5 дни седмично я пренебрегваш като жена. За това постарай се. 20-30 мин, не повече. В крайна сметка прибираш се от работа в 18, 30, а заспиваш към 22, така че все ще успееш да намериш няколко минути и за нея. И пак ти казвам, дори не е нужно всеки пък да правите секс, важното е да сте насаме и да и покажеш, че я обичаш и цениш.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3cd8fce0df
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   14, значи жена му трябва да работи повече от него. Тъй ли? :D

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1bd4e91991
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   14 съм.
16 - след като носи 2х пари в семейството с бая труд(и пътува без кола сумати време) жена му щом работи на половин ден на 44 години(това не го разбирам? ! защото не са богаташи очевидно) поне следва да е изрядна домакиня.
Жена ми не съм я превъзпитавал:P(не би ми и хрумнало), готова си я намерих трудолюбива, дисциплинирана, работи нормално 8 часа, не се скатава от домашна работа. Повече готвя аз, тя - повече чистенето. Намира и време да се поддържа като външен вид. С мързелани, които само това мислят, не бих изкарал повече от няколко месеца. Случвали са ми се - знам.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3cd8fce0df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   14/17, пич, това, което описа в последния си пост, е едно, а в предния - друго.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 77eaf352ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   номер14- ами случайно да ти светна лапмпичка, че може би живеят някъде из прованс (а не в София или друг от по - големите ни градове) и просто такава работа е успяла да си намери жена му....

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 77eaf352ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   И къде е казал в темата си Автора, че жена му не е изрядна доманиня?
по - полека с филмчетата човек....

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 92c6806c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Пиша от позицията на жена на вашата възраст и живяла по подобен начин 8 години. Мисля, че номер 5 и 15 са ти дали най-правилните съвети затова няма да ги повтарям. Ще ти кажа само, че за мен беше важно, че съм специална за него... носеше ми по едно цвете или шоколадче (обичам шоколад), вечер намирахме по половин час, да седнем да си поговорим само двамата, когато можехме някой уикенд забягвахме за малко и така... Жените сме романтички, имаме нужда от секс, но най вече, от внимание... Успех :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9e7a1da84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Авторът. Благодаря на всички за коментарите. Както писах всяка вечер и оказвам внимание по два - три часа. В събота и неделя съм я водил също на малки хотелчета, на разходки за разнообразие. Не е било лукс, но винаги сме си изкарвали приятно. Винаги съм и показвал, че е била специална и обичана. Имах усещането, че това не е достатъчно. Нека работи за 4 часа, така има повече свободно време за дома и децата. Иначе за 8 часа работен ден разликата в заплащането в нашия град е само 150 - 200 лв.
Преди две седмици помолих дъщеря ми да купи на майка си някои луксозен магазин дамско бельо. Тя ми вика татко по секси или по затворено да бъде. Казах и от двата вида. Детето купи и от двата вида, цвят бордо. Много хубави комплекти. Жената също много ги хареса. Аз тогава си изпуснах нервите и се разплаках. Не знам защо? Всичко стана спонтанно! Предложих и, ако иска да отиде на някоя скъпа екскурзия в западна Европа. Имам спестени до сега 3000 лева за бала на дъщерята догодина, на месец съм заделял по 50 лева. Казах и ако иска ще и ги дам, за да замине, ако иска с мен, ако иска с приятелки. И тя се притесни и се затвори в спалнята, беше пред разреваване. Аз си налях ракия и се поуспокоих малко. Тя дойде при мен, след малко обаче със зачервени очи и ми вика: "Искам да се успокоиш и да знаеш, че нямаш вина за нищо. Много те обичам и не бихте заменила за никой. Пренавиваш се излишно, за да ми угодиш. Ще променим нещата. Иначе е много мило, че си мисли за детето от рано. И аз ще заделям по 50 лева от моята заплата. " Как се промениха нещата? Тя пое инициативата. Сутрин ме кара с колата на работа и ме взима, след работа, за да не се изморявам. Не ходя вече с колелото в пек и мраз, тя се самоупреква, че не се сетила по - рано да ме кара. Понеже аз винаги съм и оставял колата, за да е по мобилна и заради децата. Става сутрин с мен и вечер си ляга с мен или малко след мен. Сутрешният секс е невероятен и за нея, и за мен и през делничните дни повече не се насилваме. Показа ми, че ме обича много, а и аз се старая да бъда на същото ниво. Направих и една метална ваза с нейното име и едно сърчище и с надпис "на моята прекрасна съпруга и майка". Като я видя онемя от радост. Колегите луднаха и те да правят такива за жените си. И така!
Пожелавам на всички здраве, щастие и любов.
Благодаря на екипа на сайта, за възможността за споделяне.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 53402736e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Прочетах повечето коментари.
Говоря като жена в същото положение на жена ти. Аз също работя на 4 часа но в хранителен магазин, а приятелят ми е жичкаджия. Наистина той работи много - работи в сервиз, на неговата работа, прави музика в коли и т. н. Прави всичко за да имаме пове пари. И прекарваме много малко време. И на моменти си мисля, че не съм важна за него. Може би и твоята жена се чувства така. Почва да си мисли той не ме попита как съм - значи не му пука, не съм му важна. А то може да не е така когато човек е много уморен пропуска дребните неща, а и като сте толкова години заедно спираш да забелязваш другият от какво се лишава за твоето добро, щастие. Ето примерно изгърбаваш се от работа лятото пр. да отидете на море и да ви е хубаво, но понякога тя не го вижда.
И аз бях така добре че беше една приятелка да ми каже- я се огледай и виж какъв човек имаш до себе си и като седнах и помислих малко наистина ти светва чакай малко този човек прави толкова много за мен. Даже сега когато пак съм в тази ситуация някой от коментарите наистина ме накараха да се замисля и да осъзная ще малко бъркам нещата. В момента наистина се чувствам глупаво че съм му се сърдила за такива дребни неща и че не съм права.
За това моят съвет е - пробвай така когато сте само двамата седни и обясни- "виж работя много за да има за нас и децата да ви лишавам от нищо, не ми се сърди наистина съм уморен не го правя нарочно, но това не променя нещата между нас"(ти знаеш какви думи да използваш) после почни да й правишкомлимент, вземи й цветя или събота се разходете в парка поговорете си, все едно пак сте на 15. За теб може да е глупаво и досадно, но жените сме по чувствителни. Просто малко й покажи че още мислиш за нея с дребни жестове и ще видиш как ще се променят нещата. Просто сивото ежедневие обива всичко.
Но не слушай тия дето ти казват да я зарязваш... имате две деца, наще са разведени и аз го понесах много тежко бях на 14. За това пробвай пък ако вече в краен случай наистина ти идва мн тежко и след мн разговори и обещания не става - разделете се. Но не това да е първият вариант!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 40c12c50c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Абе не знам къде е проблема, щом пишеш, че на ден отделяш по три часа за нев! Явно това е обягнало на повечето коментиращи. Ще ти кажа, че най-вероятно през тях правите едни и също. Това е, което може да е проблема. Пробвайте да разбообразите това време. Лека разходка в парк, вечеря в ресторант, театър, кино, концерт, настолна игра за вас двамата, вечерно ходене на сладкарница. Не всеки път, но от време на време. Това ще внесе разнообразие и ще види, че оолагаш труд и ако това не оцени значи проблема е в нейната глава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: aa0fd4b61a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Пич, радвам се за вас, че всичко вече е наред. Аз ще споделя какво направих с моята съпруга. Дойде момент, че няма угодия, нито романтика, нито изненади, абе нищо не помага. Все недоволна, все ти си виновен. Не издържах. Отидох при адвокат, мой приятел. Помолих го да напише искова молба за развод. Там държах да има следния текст: " Не съм достоен съпруг на моята съпруга, тя заслужава много повече, да си намери някой достоен мъж, който да я направи щастлива цял живот и да превърне мечтите и в реалност. Аз се провалих. За нея просто съм некадърник, ненормалник, говедо, недоносен, свиня, простак, нещастник, мърльо, кратуна, олигофрен, урод, дебил, грозник, леке, копеле мръсно, лигня, сопол, пръдня, мърша, дрисня, лайно, боклук, бурсук, плужек и цъклато магаре. " Това са все нейни думи.
Ефектът беше голям. След като получи исковата молба аз се изнесох. Три дни след това на крака дойде да ме моли да не се развеждаме. Извинения, рев.... Не се раздадохме. Ела, сега да видиш какво е в къщи. Тя ме пита какво да направя за тебе, че да се чувстваш по-добре....

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a81f906d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Н27, и като се събуди-краката ти отвити, а чехлите-наръфани от кучето! Хахах! За всички запознати е ясно, че нито един адвокат не би рискувал да се изложи пред колегите си , пишейки такава искова молба, а и никой съд не би я приел и уважил. Но ти давай, говори си, щом така се успокояваш! Хахах!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c823d94ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Да го четат позастаряващите романтички това и разните поклоннички на турските сериали и холивудските лигни, но да се замислят защо мъжете живеят по десетина години по-кратко от тях и дали на 60-70 ще намерят някой романтичен дядка да им носи букети и сърчица.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: fb0e6f2979
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   До 28. Е, че не е задължително адвоката да си слага името на исковата молба и да я подписва, тя може да е от името на ищеца. Свещници. Всичко им било ясно в живота.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 41e42767f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Н. 28 преди две години мой колега се разведе, като се беше изнесъл от тях още преди това. Жена му беше започнала бракоразводното дело. Той ни прочете в службата исковата и молба срещу него, "за да видим какво чудовище е". Умряхме от смях. Там имаше такива шедьоври, че нормален човек да седне да ги мисли не може да ги измисли. Едно от тях беше, че вследствие интензивния секс с него, тя била получила сексуално разстройство, защото той бил ненаситен в секса и тя изпитвала ужас, че трябва да прави почти всеки ден секс с него. Поради тази причина тя с други партньори не можела да изпитва оргазъм, което е правило нещастна и непълноценен човек. Мога още да пиша, но ще се спра до тук. Всякакви хора и всякакви случай има...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6d619e6053
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Авторе, пропуснах повечето коментари, защото имам категорично менение по въпроса ти. А то е, че повредата не е в твоя телевизор! Моят съпруг е електротехник, по цял ден е по строежите, в студ, в жега, на открито, мъкне кабели, катери се по стълби, наранява се, с една дума - тежка физическа работа. Прибира се полумъртъв от умора, въпреки че не си го признава от мъжка гордост. Той не си го признава, но аз зная! И тогава аз съм на ход. Напитката му вече е приготвена, вечерята вече е във фурната, мекият халат, топлите чехли, ароматните чаршафи, всичко му е готово. От него се иска само да си вземе душ и да се отпусне на възглавниците на дивана. И, естествено, да ми разкаже за деня си, аз за моя, да се пошегуваме, да му направя релаксиращ масаж, да послушаме музика, да го поглезя с някаква кулинарна приумица. Понякога той гледа спорт по телевизията. Нека си гледа, щом това го развлича! След като се освежи, похапне и се отпусне, вече е готов и за любов, и за игриви комплименти, и масата ще раздига, и ще ме приспи в преградките си. И това не е от вчера, а от 10 години. Т. е. аз не чакам мъжът ми да ми обръща внимание, аз това внимание си го ВЗЕМАМ, като създавам обстановка, в която съпругът ми да се настрои на друга вълна. Никога не съм разбирала жени, които посрещат мъжа си с ръце на кръста и мантрата: "Ти не ми обръщаш внимание! " Ами, мацко, обърни му ти! И си вземи това, от което имаш нужда: целувка, прегръдка, нежност. Ето ти го човекът, пред очите ти е! Ако той не те гушне, гушни го ти; ако не ти е донесъл цветя, купи ги ти и ги сложи на масата да им се радвате и двамата; искаш шампанско и ягоди - ами, ето го кварталния магазин, ето го и хладилника, слагаш, изстудяваш и вечерта я приключвате на ягоди и шампанско, какъв е проблемът? !
Апропо, не съм безгрижна домакиня, работеща жена съм и то доста заета. Но пак казвам на автора: не само, че нямаш никаква вина, но имаш пълното основание ТИ да вдигнеш скандал на тема "Защо не ми обръщаш внимание? "

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 617ccb097e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Н 31, сексуалното разстройство е медицински термин, и се изучава в медицинския университет. А изразът цъклато магаре, и другите простотии ги няма в учебниците. Има разлика.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: be888f1d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Здрасти авторе! Писал си, че вече са се оправили нещата и не знам дали още следиш темата, но .. Аз по принцип съм по краен и съм доста по млад от теб, но все пак ще си оставя мнението, а ти сам ще решиш дали да го приемеш или отхвърлиш.
Виж, бачкаш съвестно, както голяма част от нас, правиш всичко възможно да угодиш на семейството си и очевидно го правиш, обаче на цената на какво ?!
Не се ли замисляте и ти и други мъже в тая ситуация, че точно цялото това натягане да угодиш на жената накрая ви излиза през носа.
Жените не искат чак такова отношение. Сама ти го е казала. Пренавиваш се, събирал си 3 бона сумати време и си готов с лека ръка да и ги дадеш и да ги похарчи за 2 дена. Защо ?! Толкова ли се обезценяваш като личност, толкова ли обезценяваш труда си ?!
Може да те кара с колата, може да правите секс, може да ти казва, че те обича, но това не значи, че утре образно казано няма да се изчука с някой друг. Защото, колкото повече време отделяш на една жена, толкова повече те приема, като даденост.
А да се разревеш пред една жена е наистина крайно и в нейните очи тотално си останал без достойнство. Не се е притеснила, просто се е прибрала в стаята си да не те гледа как ревеш и да прецени как да се държи с теб. Малко ми става жал за теб и мъжете в твоето положение.
Отдавате живота си само и само принцеските да стоят и да си свиркат вкъщи. Не слушай жените какво ти казват за чувствата на мъжете да се разкриваш и така нататък. Не си позволявай да те вижда слаб и да ревеш пред нея, защото тя на подсъзнателно ниво вече се чувства привилигорвана и те държи в кърпа вързан.
Колко им е лесно на жените. Оп 1, 2 деца и спираме с работата, ама като си и казал, че ще напуснеш и се е притеснила, че кранчето с паричките и сигурността ще свърши. Не казвам нищо за жена ти. Може да е наистина страхотна и искрена. Не я познавам.
Просто казвам да имаш едно наум, да не показваш слабост и да се уважаваш повече както себе си, така и труда, който полагаш и си полагал цял живот.
Да не се събудиш един ден на 60 и да осъзнаеш, че всичко е било напразно, докато жена ти си е правила кефа по цял ден.
Децата в един момент си тръгват и няма да са ти винаги опора. И ще осъзнаеш, че не си имал живот заради щастието на някой, на който не му пука чак толкова.
Защото жените са консуматори. Консумират мъжа, неговата енергия, секса, който дават на жените, вниманието, което им дават, парите, които изкарват .. всичко.
В една друга тема някаква обяснява как смисъла на живота и били децата и без деца животът и щял да бъде пълна скука. Е, да те светна , че всяка жена мисли така, защото те не знаят какво да правят с живота си. Ние мъжете имаме хобита, работа, интереси и жените просто трябва да са ни като допълнение, а не всичко, за което да живеем.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: db44b9c829
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   33 не бъди дървен философ. Още нищо не си видял. В исковете молби за развод особено, когато се води битка за децата и с признаване на вина на отсрещната страна можеш да прочетеш всичко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bd961e0771
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   До 34: Много меркантилни ги изкара жените. Нещо в мисленето ти не е ок.Не си възпитаван да си в контакт с емоциите си,затова и ти изглежда странно мъж да плаче.Е ,че мъжете не сте ли хора, с чувства? Защо се криеш от емоцийте си?а какво да кажем за мъжете, чийто жени ги издържат?Авторът си е ок,щом може да изразява емоции и да ги споделя.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bd961e0771
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   До 34: Много меркантилни ги изкара жените. Нещо в мисленето ти не е ок. Не си възпитаван да си в контакт с емоциите си, затова и ти изглежда странно мъж да плаче. Е, че мъжете не сте ли хора, с чувства? Защо се криеш от емоцийте си? а какво да кажем за мъжете, чийто жени ги издържат? Авторът си е ок, щом може да изразява емоции и да ги споделя.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b135d4344c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Искала била, долен парцал.
Мойта какви метани ми правеше докато ме хване, спазваше диета, ходеше да бяга, правеше си прическа и носеше контактни лещи.
Сега нито едно от тези ме прави.
Сега гледа с 4 очи да се натъпче с храна до пръсване, да се изпърди и да легне, прилича на бидон, клюка с бабите пред блока и се оплаква от мъжа си, махна търси мръсното куче.
И аз съм така бачкам като добитък, ама ми писна от тая увуспия вечно недоволна, и аз съм и скроил шапката и сега ще си плати гяволиите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: aa117b744b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Сменяш си работата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker