НАСИЛИЕ В СЕМЕЙСТВОТО МИ!!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

НАСИЛИЕ В СЕМЕЙСТВОТО МИ!!!!
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3444 пъти
Здравейте. Всичко е станало през лятото на 2008 юли 13, когато аз сам била на село. Татко и мама са били тука. Баща ми е бил пийнал няколко чашки ракия и понеже вуйчо е искал да ме заведе на море с тяхното семийство, татко е вазразил и е хванал мама за китките и я раздрусал като и казал че каквото кажел той -това ще става. Никога не съм вярвала, че това може да стане в моето семейство но... . ние бяхме обикновено семейство от провинцията и как стана, не мога да разбера.. прочетох пощата на майка ми и го открих слуайно! ! ! Как да реагирам - какво да кажа -вече нищо няма да е същото за мен... Мама е прекрасна и не заслужава това, а татко не е цвете за мирисане, но ме обича, мисля... Не знам какво да правя - ако кажа нещо на мама, тя ще ми се скара, защо съм й чела пощата - тя мисля, че си има любовник - но той е по писмата му много мил и нежен и не би я наранил... истински принц от приказките.. - има ли време да я убедя да се разведе или... . Не заслужава това... Мисля да кажа на татко, че ако не спре да пие, няма да му говоря, но тогава той ще ме набие... Дали продължава това насилие и в днешни дни, при почти всеки техен скандал или вече е минало?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 010ae8b648
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Мисля, че не би могла да промениш нищо. Не се бъркай. Много ще ти се ядоса майка ти като разбере, че си ровила в пощата и. Ако те преценят, ще се разведат ( по-точно майка ти). Знам, че това те засяга много, разбираемо е, но това си е тяхна работа и ти може само да изкажеш мнение, ако изобщо някой те попита. Ако се намесиш, може да дадеш съвет на някой от тях, който да ти се струва разумен сега, но с времето да се окаже грешка. Освен това ми се струва, че си доста малка .

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 14609c5cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Подкрепям 1., но ако баща ти пие много може да му кажеш да опита да намали пиенето (но без заплахи, че няма да му говориш). Може пък и да те послуша.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e52dbb9cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   До номер 1: На 15 години съм

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: cd651bf489
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Та... какво свъщност е станало не разбрах???? Татко ти хванал майка ти за китките и я разтърсил...? Момиче - чуи ме , според мен това , което си прочела в пощата на майка си са си били чиста проба оправдания на майка ти пред някой чужд мъж как съпругът и не е добър и че я малтретира , тормози и прочеее- с цел да предизвика съчувствие във въпросния чужд мъж и съответно внимание от негова страна . Което между другото е твърде непристойно поведение за омъжена жена и особено нечестно спрямо баща ти , пък дори и да пийва понякога по чашка вечер.... а ти недей да прибързваш с обвиненията си ... просто съвет

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ed52a6d779
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   не се бъркай в живота на майка си, просто може да й намекнеш, че по принцип да кажем си имала една приятелка, чиито родители са се развели и ти не би имала нищо против. Така ако майка ти е с баща ти заради теб, ще може да помисли вече в друга насока. Ако се разведе, подкрепи я. Иначе не се бъркай, гледай си твоя живот.
Баща ти явно е деспот, не става дума тук само за конкретния случай, ти знаеш.

Ф.

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: e52dbb9cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   аз мисля че трябва да ги остажиш на мира да се разберат.. отношенията между родителите са по-сложни отколкото си мислим...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker