Зла свекърва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Зла свекърва
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1683 пъти
Здравейте, много се колебах дали да пиша но се реших. Свекърва ми е много лош човек и много лошо се отнася с мен. От самото начало не ме прие така не се готви, не се простира така, не се чисти и т. н. един месец я изтърпях и върха беше една обикновена рибена кост за която ме обвини че съм я изхвърлила и се нахвърли върху мен. Изнесохме се и решихме да се женим и познайте голям скандал вдигна това било хубав повод. След това купихме жилище пак упреци и недоволна. Добре до тук търпя но върха беше когато дойде в родилното с изсъхнал букет цветя, замълчах си и казах на съпруга ми и оная като откачи с дъщеря си и вдигнаха голям скандал и кърмата ми спря от тях. Дошли да вземат сина си да съм си гледала сама детето, майка ми била к... ва. много ме заболя това че са починали родителите ми и не ги познават как така ще говорят и после аз съм виновната все не можело да ми се угоди. Жената си личи че не е с акъла си преди да родя детето ще падне, ще се роди недъгава и такива приказки. ЩО ЗА ЧОВЕК Е ТАЗИ ЖЕНА!!! Мъжът ми все ги защитава не можел да ги остави а аз мога ли да им търпя обидите. Дайте ми съвет какво да правя защото все съм под страх... Постоянно го настройва против мен, все ни развежда да се прибирал у тях.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 9da67d4ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като чета че ти си вода ненапита, а те са много лоши, единственото което ми идва наум, че проблема е в теб. И най-вероятно в най-скоро време свекърва ти ще успее да убеди сина си.
Прочети си какво си написала, всичко е объркано, повечето изречения нямат логика. А текста не може да се нарече текст, а по скоро откъслечни фрази, без смисъл.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7dd2d32456
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Твоята е ясна, бори се и си защитавай честта. Но съпругът ти е този, който сега или после ще застане на кръстопът.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 02da32a620
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Много неприятно. Тя прекалява. Според мен спри да се виждаш изобщо с нея. Както е казал народът-Не ти ща нито жилото, нито меда. Не я кани в къщи, не й вдигай телефона. За такава обида към починалата ти майка аз изобщо щях да спра да й говоря до смъртта й. Това е и моят съвет-да кажеш на мъжа си, че не може да преглътнеш обидата към майка ти и повече няма да й говориш, нито да си пбщуваш със свекърва ти. Изобщо я изключи от твоя и на детето живот. Ней давай да гледа детето, не я пускай да го вижда и пр. Вземи твърд курс към нея. Игнорирай я напълно, все едно не съществува.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 70777d3aab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям номер 3. Избягваш оттук нататък всякакви контакти с нея и пълен игнор, след като обясниш ясно на съпруга си причината и че поведението и безочливостта им надминава всякакви граници на търпението. Как така ще ти кълнат детето преди да се роди и ще те псуват на майка - мъжът ти трябва най-накрая да вземе позиция - тa това са неговите жена и дете. Ако не уважават избраната от него жена, значи не уважават и него. За увехналия букет - това е селска практика и невероятна простотия, взема се от гроб по възможност със същото име и се подарява да носи смърт. Явно е нямало по свеж оставен. Избесняли са, защото не си го приела. Мъжът ти трябва да започне да се държи като мъж, ако иска да има свое семейство.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7f814f4773
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Направо спри да и говориш и като се опита да контактува с теб и тегли една майна и накрая ще се откаже. Хич не го мисли. Ако се разведете няма да е заради нея, а заради глупостта на мъжа ти

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: eb57de65f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 3 и 4 са прави, послушай ги. Няма да съжаляваш. На такива злобни уроди като твоята свекърва не трябва да им се обръща внимание, гледай си твоя живот да е ок.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 1a94ce6ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И баба ми е зла свекърва, майка ми я търпя 5 месеца а аз и баща ми 10 месеца до рождения ми ден, когато тя направи последния фасон. Тя рядко идва в къщи ама като отида на гости при нея мръсно- много мръсно ама и тя е нечистоплътна и дразни

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 74df6b6427
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Която свекърва не приеме снаха си, ще загуби сина си.... А мъдрата свекърва, която приеме снаха си ще спечели дъщеря.... Явно твоята не е от мъдрите, а е направо от смахнатите.
Отрежи я от вашия живот... защо ще ви трови с простотиите си. Имате си жилище, не зависите от нея финансово-игнор.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 330fc70990
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Говори с мъжа си и му кажи, че повече не може така, ти си майка на детето му и свекърва ти не може да те унижава по този начин още повече да говори с такава омраза за внучето си! Ако е истински мъж ще се застъпи за теб и ще постави на място майка си и сестра си не го ли направи и продължи ли да ги слуша няма какво да му мислиш ами се разведи с него, защото най -важното за теб и за бебето в този момент е спокойствието! Друг съвет, който мога да ти дам е да се изнесеш временно с малката, ако има къде и да му поставиш ултиматум, че докато не постави майка си на мястото и няма да се върнеш в къщата и няма да му даваш да вижда детето.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 1a94ce6ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Според мен е по- добре да се разведеш с човека майка му е не я оправдавам но той ако не избере между нея и теб по добре се разведи

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker