Много ми липсва брат ми и озлоблението ще ме съсипе - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Много ми липсва брат ми и озлоблението ще ме съсипе
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 5284 пъти
ЗДРАВЕЙТЕ! Брат ми почина преди време. Сега много ми липсва. Беше на 10 годинки като почина. Сега малките момченца са ми слабост, все ми се пълнят очите със сълзи. С годините все повече осъзнавам загубата му. Аз съм със 7г по-голяма..

Проблемът ми е, че след като останах сама, без него, 90%от обкръжението ми имат или брат или сестра, и вярвайте ми, без да искам изпитвам някакво озлобление към тях. Не мога да се зарадвам нормално на радостите на техните близки. На моя прииятел му се роди племенник. И сякаш завиждам. Липсата на брат ми озлобява страшно много. Много го сънувам.

Преди време, тъй като той почина преди 8 години, когато виждах мои познати или приятели да се карат с братята и сестрите си, винаги се намесвах и казвах че не знаят какво имат... Но никога не оцениха отношението ми, ,и сега сякаш сърцето ми плува в тъга и озлобление.

Веднъж с приятелят ми се скарахме, и аз се разплаках, той ми каза... ооо пак ли ще почнеш с номера че брат ти бил починал... никой не ме разбира...
не зная как да си променя мисленето...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: a77637c511
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз имам брат по голям на 20 почти много се караме викаме си нз кво но един ден се изнесе от нас и не го бях виждала сигурно 1 месец ;(( наистина не знаем какво имаме .. ако оставиш е маил може да си разменим скайп и да си говорим ако искаш :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9e83cff037
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Милата... имам малко братче и знам какво чувстваш. Много пъти ми е минавало през ума, че недай Боже нещо му стане няма да го понеса... Винаги гледам да не се удари нещо да не тича твърде бързо или да не се качва нависоко просто... Братчето ми е на 3 годинки и е страхотно палаво момченце - гордостта на бате:) Аз съм батко му и съм на 18 години. Много съжалявам за твоето братче ужасно е... Но не си ти виновна, не обвинявай себе си, а приятеля нека поне се опита да те разбере ако ли не то какъв приятел е..

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 64208fd307
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ох не знам какво да ти кажа, просто при мен мъката беше и още е толкова силна. Аз съм на 17 и брат ми почина преди 8 месеца. Беше на 21 години и почина сам в апартамента си. Незнам как може човек да се възстанови от такава загуба. Мъката е неописуема. Просто мога да ти кажа да пробваш лека полека да продължаваш напред, алтернатива няма... . Смъртта е тук за всички ни, просто някои ги прибират по рано. Пиша ти всичко това със сълзи на очите. Толкова ми липсва братчето ми няма с кой 2 думи да си кажа. Животът е толкова несправедлив.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c1989557d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   авторката съм. с времето липсва все повече.полудявам :(

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: eb77e44600
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много съжалявам за теб, много ми стана мъчно. Аз имам 7г по-малък брат от мен и слава богу е жив и здрав. Като малки се биехме и се карахме много и в някакъв момент нещата се извъртяха и почнахме да се защитаваме. А аз почнах да съжалявам много, че като бяхме малки съм се държала лощо с него. Майка ми сега нему говори, понеже не се дипломира от университета, завърши само семестриално и 4г вече нищо... Не си говорят 2 месеца, но на мен не ми пука, с висше или без, важното е, че е жив и здрав.
На теб мога да ти кажа само да се опиташ някак да продължиш нпред, може би ако имаш свое детенце, мъката ти ще поутихне, защото тогава няма на кого да завиждаш, освен на себе си. Прочети и някоя от книгите на Майкъл Нютън, например тази: http://duhovno-razvitie.com/niuton.htm
Трябва да знаеш, че смъртта е просто ново начало. Твоето братче си е извървяло пътя на Земята и сега е в ново измерение, има нов живот. Това, че ти липсва е знак, че имате силна кармична връзка, били сте заедно в миналото и предстои пак да се срещнете. Не се отчайвай, пак ще го видиш. Просто не тук.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: aee9bf23e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   да ти кажа аз те разбирам... защото и моето братче почина.. само че с една разлика.. тои не се роди ; (( според някои хора... това означава че съм нямала брат... но само аз знам какво ми е! аз имам слабост към... бебетата... ; ( и затова от както пораснах станах на 13 се зарекох когато порасна и се оженя задалжително ще имам наи малко 2 децца..!! сега ти е много тругно иии НИКОГА няма да го заабравиш.. дори ще има моменти в които.. докато си весела изведнъж ще се сетиш за него и ще се разплачеш че не е до теб.. и неможе да ти каже како.. обичам те... но знаи че тои горе е на по добро място и е щастлив горе..! много по лесно му е горе.. ии ти наистина ще бъдеш с него след врееме просто не се предаваи! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 07046686e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как е починало ;(

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3acd0306f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не знам дали ще ми повярваш, но мъката ти се засилва, защото е вече време да имаш свои деца (ако правилно съм разбрала си около 25 годишна)...
На тази възраст майчиният инстинкт е много силен, дори да не го осъзнаваш.
Ако имаш свое дете, мъката полека ще намалее. Дори ако имаш 2 деца ще възстановиш в съзнанието си разрушеното ви семейство и ще имаш чувството, че отново всичко е наред.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1199fb18de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз имам братче и не мога без него. Някога като съм му се карал за някоя глупост, която е правил, после ми е кофти с дни. Нещо ако му се случи не знам какво ще правя, а някой ако му посегне, просто ще го гоня докато не го видя 2 метра под земята.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bf5eda84bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ... При мен случая е подобен брат ми беше на 19 а аз на 16 когато той почина всичко стана толкова кова внезапно преди това се карахме играехме но се обичахме имахме силна връзка помежду ни. Вече минаха повече от 2 години аз имах абитуриентски бал а него го нямаше постоянно пред очите ми беше неговият бал тогава всичко беше перфектно. Времето минава но болката остава всеки ми казваше след време болката ще отмине но как може да отми като той е бил по големият ми брат с който се гордеех и обичах твърде много. До ден днешен ходим с майка ми и баща ми всеки ден при него аз сега уча и не ходя всеки ден просто няма как до си мисля много често за него... И аз както авторката изпитвам някакво озлобление към хората които имат братя някакво ми е гадно щото моят го няма ;( Може малко тъпо да прозвучи и да си кажете на тази и трябва лекар но аз бих се радвала ако с него сме заедно пак като преди понякога чувствам че няма смисъл да да живея този скапан живот в тази държава по добре да сме си пак прекрасното семейство както преди :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bf4ed5efb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Разкарай приятеля си. Съжалявам за брат ти. Кажи на ващи, че искаш братче и да осиновът едно момче

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker