Раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Раздяла
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1323 пъти
Скоро мисля да напусна мъжа си тъй като постоянно се държи зле с мен и както сам се изразява, , знаеш ли колко ме дразниш!? "като го питам с какво мълчи и не казва нищо. Мислила съм милиони пъти и не мога да си обясня.. Имаме 2 деца който гледам бих могла да кажа с чиста съвест Сама, като от време на време ги оставям майка ми да ги гледа за по час. Никой от техните родители не идва да ги вижда или ако дойдат един път в месеца за по 10-15 мин и това е. И то се отделят със сина си и си говорят пр. на улицата но само не и при нас с децата. Като се наговорят само казват "айде ние тръгваме" и си тръгват. Не мога да го търпя това нещо и като му кажа и той веднага ме гони "Като не ти изнася нещо... (и ми показва вратата да се махам) Само искам да знам какво трябва да направя за да не ме тормози ката се махна и децата ако останат при мен кога може да ги вижда и как да то накарам преди да си отида да си пбати за това.. Нямам много време да пиша колко неща ми е говорил затова дадох този пример. Благодаря за съветите предварително! Ще се радвам ако админите я публикуват. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: f18746d24b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Горката... Попаднала си в нелека ситуация. Първо трябва да се обърнеш към адвокат. Имате ли брак или живеете на семейни начела? Ако да първо ще трябва да се разведете по взаимно съгласие или по дългата и НЕ лека процедура. Хвани си някой добър адвокат и го попитай след това какво следва. Ако не плаща издръжка и децата са при теб съда ще определи издръжката и дните в месеца, в които може да се види с децата. Общо взето не можем да ти кажем за колко време ще ги вижда в месеца. Сама ще разбереш в съда. Успех миличка!
Кам 16

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 739b53545c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като дете на разведени родители те съветвам да го викнеш да говорите насаме. Питаш го съвсем нормално какво предизвиква това държание в него, дали не се влияе от родителите му. Обмисляш добре нещата и решаваш. Според мен е лошо да се развеждат хората, но като няма разбирателство и с говорене не стане, не е добре пък и за децата да се стои и да не сте щастливи.
Аз съм при баща ми, разведоха се през 2008. Съдът ни извика и мен и брат ми по отделно и ни питаха дали искаме да виждаме майка ми и кога, дали ни устройват срещите примерно веднъж на две седмици, като ако има съгласие от всички, да има право да ни взима примерно лятото за определено време. Издръжката се изисква от родителя настойник примерно баща ми пожеша да е 60 лв, като тя плаща за доста неща допълнително. И намерете начин с децата да разговаряте като големи хора, не ги оставяйте да наблюдават случващото се около вас без да им се обяснява, защото след време вземат това поведение като пример.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d4d52a2e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   ама какъв е тоя мъж да ти покаже вратата. Бори се за децата- само така можеш да се справиш - мъжете не са стока -

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d4d52a2e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъжа ти е пълен с извинение боклук. Ако аз бях нямаше да се държа по този нагъл начин камо ли да покажа вратата на жена си. Бих му теглил един здрав бой, за това че те унижава. Не може да позволяваш така да се държи.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c8c590b9c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ужас, на моята сестра нейния даже я бие, дори тя го издържа защото неговата заплата отива по заеми и по другите му деца, направо не знам как стой. Консултирай се с адвокат..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker