Искам да бъде като преди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Искам да бъде като преди
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1673 пъти
В един брак, ако няма разбирателство няма и спокойствие и щастие. Но намесят ли се тъщата и свекървата става грозна картинка. Мъчно ми е, че имах мечтаната любов, но я загубих. Живея с мъжът, с когото исках да бъда цял живот, но той коренно се промени и то само заради моите думи към него. Може би моята любов е глупава спрямо неговата студенина. Опитах се да направя мил жест към него и му организирах празненство за именния ден, но той се разсърди защото не искал да празнува и за следващия празник не било нужно да присъствам. А най-лошото е че ние не си пасваме и всеки иска нещо, но не е в никаква хармония с партньора.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 088e2b88bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами май е време да се разделите. Няма да е живот, ако продължавате да сте заедно, а агония.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: dff9fd0b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Aко си знaелa предвaрително, че не му хaресвa идеятa дa прaзнувa имен ден или кaквото и дa е друго и въпреки товa "мило и с любов" му нaтрисaш твоите си нaмерения... aми и aз ще се ядосaм.
И лъде в същност зaпочнa с тъщи и свекърви, a зaвърши, че си го принудилa дa прaзнувa...

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 11c0d856ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   човек не се променя толкова драстично само от няколко думи на партньора. той си е бил такъв и преди, просто не си го забелязвала или просто обстоятелствата са били такива (начало на връзката, пеперуди в корема и т. н. )
за съжаление щом не си пасвате, няма хармония и разбирателство между вас, няма как нещата да се получат.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f399583c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката : Този мъж откакто го познавам не празнува никакви празници по своя воля, защото семейството му на Нова Година лягат да спят. Там празници няма. Нито рожденни дни. Откакто се запознахме (преди 10 години ) празнувахме мои и негови празници заедно. Но от скоро имаме дете и сме семейство и не му е до празници, защото живеем и при родителите ми и те не са в добри отношения с него. Затова не иска и да празнува с тях. А започнах с тъщи и свекърви, защото всеки ден се караме заради тях. Аз си позволявам да говоря против родителите му, които изобщо не се интересуват от внуче, от сина си, от снаха си. Дори не посмяха да ни поканят в дома си, за да не ни се бъркат в живота. А напротив казаха, че няма място. Моите думи относно това положение нараняват моя мъж и сега той е коренно различен защото е на бойното поле и с мен.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0d4e970167
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И какво като не иска да празнува-голяма работа, това ли е най-важното. И аз не обичам празници-досадни са ми, с всичките хамалогии, приготовления около тях и хора с които едва ли не задължително трябва да се видиш.
А иначе ако искаш да сте в добри отношения с мъжа ти никога не говори лоши неща за родителите му. Ако не ти харесва нещо в тях може по-деликатно да подходиш и да опиташ да се сближиш с тях. Това, че не сте много близки пък е добре защото няма да ти се бъркат и налагат, което не е лошо. Не очаквай помощ, защото ако ядеш от на някой меда ще трябва да му търпиш и жилото. Така е в живота... Не се сърди, че не са ви поканили да живеете у тях-първо не са длъжни да ви приемат(защо да си нарушават спокойствието заради вас) и второ така само ще се изпокарате и смразите. Така както и на него му е омръзнало от твоите родители с които живеете, но ги търпи. Вие като големи хора щом ще решили да имате семейство е трябвало да си имате нещо самостоятелно, ако трябва и на квартира, а не да се бутате при при тия или ония родители... Най-добре е да сте си отделно и да няма кой да ви се меси и така няма да се карате с мъжа ти заради тъщи и свекърви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker