Свекърва ми ме мрази - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Свекърва ми ме мрази
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2265 пъти
Щом съм стигнала до тук, значи наистина много ми е писнало и ми е много тъжно..
С приятеля ми сме заедно от 2 години. Живеем заедно в неговата къща на семейни начела, но бъдещата свекърва я няма в чужбина е, живеем само със свекъра, но онази и от чужбина ни вреди. Все нещо е чула че съм казала против нея, против нейните родители или против дъщеря й. Чух от комшии че с дъщеря й са ме обиждали по най-гадния начин. Преди време ме нарекоха бездомница и че спя с много мъже, когато се прибирам на село при родителите ми. Завижда и се кара на приятеля ми, когато ми купи някакъв подарък. Опитва се да си налага волята и да ни командва, да живеем така както тя е казала. Сърди се на сина си че не й звънял не и пишел и било я загърбва заради мен и да знаел, че преди всички е тя. Не спря да ми казва че той за нея е "въздуха, водата, слънцето" и почвата може би. Било аз нямам право да казвам приятеля ми къде ще си харчи заплатата и за какво ще я харчи. Бил длъжен да дава пари на нейните родители (баба му и дядо му), защото те са го отгледали. И било аз не внасям пари в къщата и нямам думата. Вече неиздържам много се тормозя и съсипвам. Приятеля ми много ме обича и го боли и винаги ме защитава, но тя е ката ураган не можем да се справим с нея и постоянно ми намеква че живея в дома й. Аз си събрах нещата и се върнах у дома и нямам намерение да се връщам вече там, обмислям да ходим на квартира. Може ли някой да ме посъветва какво да правя толкова ми е тежко и неспокойно, бих казала че съм се наплашила от тази жена. Тя крещи колкото сила има, а аз с моята крехка душица не мога да се справя с нея. Лошото е че не е само тя, а и нейната дъщеря и родителите й. Всички са против мен и ни вредят. Някой да ми даде съвет и да ми помогне...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 454ead611e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изнесете се на квартира в друг, далечен град. Започни да работиш, за да се справяте сами, а и ти да си имаш доходи. Колкото по-далеч от нея и роднините й, толкова по-добре. Не й вдигайте телефона и пр.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 542743097d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изнесете се от тях

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6506aa6228
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Две семейства в една къща НЕ! НИКОГА! Колкото и с моята кандидат свекърва да се разбирам не бих го причинила и на двете да сме заедно в една къща! Да са близо до пас съм съгласна, но не и да сме в една къща и да си делим домакинството! Остана ли със сегашния ми приятел и заживеем ли заедно това ще е моя работа! Не искам да живея в една къща нито с моите, нито с неговите родители! Израстнах в такава среда! Майка ми, баща ми, аз и родителите на майка ми. Не мога да си кривя душата, че баба и дядо много ме обичаха, докато бяха живи, но това си е чисто наказание! Нашите постоянно се караха и баба все се намесваше. Аз направя нещо и баба все се месеше във възпитанието ми. Спомням си, че месец два преди да почине майка ми ме удари в носа и ми се разкрещя, а баба ме защити и после такъв тупаник изядох от нея. Мисълта ми е, че старо и младо поколение на едно място не! Най- добре си е отделно!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5c6ffc94f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти нямаш проблеми с родата, а със синчето - твоя приятел. Свекървата от къде знае кога получаваш подарък например? От къде знае, че ти му казваш къде да си харчил парите? Той какво казва за квартирата? И ти защо не работиш?
Ж 29

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 431ca93149
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Изнасяте се на квартира и свеждате до минимум контактите с всичките роднини. И тая като почне пак да те командори и заявяваш, че вече си в своята къща и там ще живееш както искаш. Освен това като сте на квартира вече ще имате перфектното оправдание приятелят ти да не си дава цялата заплата на баба и дядо, защото все пак имате наем да плащате, сметки... да, вярно, ако заплатата му е малка, ами е ви е трудно с парите, но свободата иска жертви. За това при първа възможност, багажа и се изнасяте и най-добре доста далече от тях, че да не ви идват на гости ден през ден и то без покана.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2521e7db0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Свекърва ти проявява ревност и към сина си, и към дома си. Нормално, нейни са и още не е свикнала с мисълта, че животът се е променил.
Изнесете се и поемете отговорност за себе си. Защото, в момента, хем сте зависими от нея, хем не искате тя да ви се вре в живота. Все пак, обръщам ти внимание, че това е една простакеса и никога няма да ти спрат проблемите, дори на Луната да идеш. Просто, си влезнала в едно тъпо семейство. Този модел, малко или много, ще се отрази на мъжа ти като човек. Не че е невъзможно, той да те обича, уважава и да имате хубаво семейство, но вещицата никога няма да ви остави.
Щом си решила да си играеш на семейство, започни и работа. Това е важно по много причини. Нищо няма да спечелиш като се правиш на мома -англичанка, напротив много си уязвима без собствени пари, работа, квалификация, трудов стаж, здравни осигуровки. Само от този факт ще произтекат много проблеми.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a700b028d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами нямаш право да му казваш как да си харчи изкараните пари и като не изкарваш твои нямаш думата, но и те нямат право да ви се месят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker