Мъжът ми е много агресивен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжът ми е много агресивен
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2084 пъти
Здравейте! Не мисля, че някой може наистина да ми помогне, но поне да получа съвет пък и да изкажа болката си! Омъжих се по любов, а мъжът ми сякаш ме обичаше повече. Оженихме се много млади по на 20 години след изключително настояване от негова страна. Преди да се оженим той се държеше изключително добре направо ме обожаваше. Никой не очакваше, че аз ще се оженя за него, защото аз съм от богато семейство, а той от бедно, аз съм образована, а той не, но аз си го обичах мислех, че е добър човек и какво от това ще си живеем добре. Но уви. Още на първата седмица от брака ми удари шамар, а когато го попитах защо отговора му беше, че нещо съм се намислила, а пък и да знам кой ще командва. В началото бяха само шамари, аз споделях с майка си и тя ме съветваше да се разведа докато нямаме още деца. Опитвах се да го напусна на няколко пъти, но той. все идваше молеше се обещаваше, а ако пък не исках ме качваше с насила в колата си и пак у тях. След около година родих голямата си дъщеря, а след 5 години и малката. През това време побоища пак е имало. Освен и физическото насилие за децата финансово съм се грижела аз, а бих казала и за него. За десет години той смени десет коли и 4 мотора. За всяко мое несъгласие и бой. Получавам по 600 лева заплата и само аз си знам как успявам. Има и друг проблем. Още от самото начало на брака ни той излизаше сам на дискотеки с приятели, но се случваше много рядко, а сега взе и да пие, а често се прибира направо сутринта. Аз вече и дума не отварям, защото пак ще има бой. Ще кажете да се разведа. Гоня го няколко пъти, защото апартаментът ни е даден от родителите ми. Той ми заявява да се махам аз. Моля му се, казвам че ще отида в полицията, а той ми отговаря, че ще убие и мен и родителите ми. Един път си отиде за два дни и на третата вечер свекърва ми звъни да се махам с децата, защото той идва с пистолет към нас и аз в снега в 1 часа пеша към нащеПовечето неща крия от родителите си, защото те са болнави и възрастни вече и с нищо не могат да ми помогнат. Побоищата над мен стават все по-често ми и безмилостни. Мисля, че има и любовници, но това не ме тормози дори тайно се надявам да се влюби и да ме остави. Ненавиждам го. Как да се спася?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9f0cd732ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това са рисковете на ранния брак, но и още нещо ми прави впечатление - „мазните“ мъже, които обръщат внимание на жената в началото, често накрая се оказват не принцове, а жаби. Мъжете, които в началото си знаят цената, тежки са и очакват и от жената усилия в крайна сметка се оказват по-читави. Поне 2 приятелки направиха подобна грешка - още като ученички въпросните мъже ги обгрижваха с внимание, подаръци, глезорийки - омъжиха се рано, народиха деца и сега единият е алкохолик, другият е хронично безработен и чака да бъде издържан.
Не мисля, че можем да помогнам на Авторката. Тя през цялото време е имала майка, която ѝ е давала правилни съвети, но не е слушала. И нас няма да послуша.
Много такива жени на насилници/алкохолици и друга паплач сами са в някакъв вид психическа и емоционална зависимост от насилника.
Решението иначе е ясно - развод, ограничителна заповед.
Аз бих се пренесла да живея при родителите си и дори бих сменила града или отишла да живея в защитено жилище с децата, но не така мислят жени като Авторката.... те винаги си прибират насилника и дори след като децата са се изнесли, пак са си с него.
На едната моя приятелка дори квартира ѝ бях намерила за 180 лв. на много хубаво място, но намари хиляди причини да не се изнесе с детето си и пак си е при мъжа-боклук. Момичета, на вас не може да ви се помогне.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 93b6950495
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря ти за съвета. Аз съм авторката. Осъзнавам много добре в какво положение се намирам изобщо не съм зависима от него по никакъв начин просто се опитвам да се отърва от него предимно с молби да си тръгне. Не знам защо не го прави. Той е по-млад от мен с две години, много е красив, аз също не съм грозна, но него наистина го харесват жените. На него си му харесва така, той си живее живота, изживява се като баровец на мой гръб, но аз знам на какво е способен към мен. Ако се оплача в полицията наистина може да ме убие.

-

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: aef702d312
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Свекърва ти се е опитала да те предпази от сина й ако си избягала с децата, добре ще постъпиш.

Същата история са вуйна и вуйчо ми. Вуйчо всеки път щом се напие налитал на бой и това доказва колко агресия е имало в него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9f0cd732ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   от 1 - Сори, Авторке, но той и сега може да те убие. Просто не му давай тази възможност, а и повечето такива мъже си остават само със заплахите. Едно е да биеш, друго е вече убийството. Този е страхливец и мижитурка, а за убийство се иска и смелост
Има освен това и защитени жилища. Искай адреси в полицията ако мислиш, че е толкова зле вече, а за 700 лв. заплата навсякъде друга работа можеш да си намериш - взимаш децата и ако си в София отиваш във Варна да кажем и така нататък - нека те намери де - сменяш телефон, не се регистрираш адресно, закриваш фейсбуци и всичко и си готова.
Ще те убиел - ами стой си и със сигурност един ден ще те убие, но по-скоро по невнимание. Ще те фрасне по-силно и готово. Да не говорим, че си и майка и е престъпление да стоиш с такова животно.
Изборът е твой. Вероятността да те убие съвсем целенасочено и организирано е много по-малка от това да те пребие без да иска, а ти с ограничителната заповед ВИНАГИ можеш да викнеш полиция. Идват за 5-10 мин. Щом не си финансово зависима от него, защо стоиш не знам.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: aef702d312
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Викай полиция! Или изпрати няколко мутри да го пребият едно хубаво

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c1fe84981f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   При следващия бой отиди на лекар и вземи бележка за травма. После оплакване в полициата и развод. Поговори с адвокат преди това да видиш какви са възможностите ти. А може да се консултираш с фондация Анимус. виж им телефоните в интернет. Те са специалисти и чуй какво ще ти кажат.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker