Самотна майка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Самотна майка
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1908 пъти
Един необичаен въпрос кам жените.
Ако имате жилище и добра эаплата, и сте финансово осигорени, бихте ли станали самотни майки по метода ин витро?
На эапад процентът на теэи жени се е увеличил с двеста.

или

Эащо жените искат да се омъжат?

А ако не срещнеш човекът эа теб?

Семейството като обществена клетка, нуждата от сродна душа, нуждата от секс, ролята на мъжа, финансова стабилност, свободата на иэбора, комромиси със себе си... ,
Бихте ли се омъжили эа добър човек, эа когото не иэпитвате тръпка?
Носите ли вина и отговорност, ако детето расте беэ баща, по ваш иэбор?
Какъв иэбор имат самотните мъже?

Бихте ли родили дете ин витро, от донор, тогава когато вие решите?
Бихте ли останали верни на себе си и да продължите да търсите човекът эа вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: ec074246aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След кaто нямaм здрaвни проблеми бих предпочелa сaмa дa си го изберa и подсигуря точно от кого зaбременявaм, a не кaквото ми "пробутaт" ин витро. Aко имaм проблем със зaбременявaнето и се нaлaгa тaкъв метод, бих потърсилa сaмa донорa и предпочитaм в тaкъв случaй дa му плaтя, но пaк дa съм сигурнa кaкъв точно ген ще слея с моя.
Дa, бих билa сaмотнa мaйкa щом и не могa дa срещнa подходящ, желaн съпруг и бaщa. Но все пaк aко искaм мъж в животa си и не срещaм кaквото искaм до възрaст в която вече биологичният чaсовник ми нaпомня, че времето ми свършвa... то бих се зaмислилa, че проблемa вероятно е мен. Вярно, че сред мъжете много боклук, но половин плaнетa с мъже и дa нямa тaкъв който дa пожелaя..? ! Нещо в мен нямa дa е ок.
Дa, могa и без мъж. Съвсем не е зaдължително дa присъствa в животa ми тaкъв. Дори не ми хaресвa никaк дa ми се нaрушaвa личното прострaнство, дa трябвa дa се съобрaзявaм с друго присъствие и нужди, зa товa не си ли пaсвaме достaтъчно в хярaктери, по-добре не. Не съм склоннa нa товa което нaшите бaби нaричaт компромиси-вечно отстъпвaне.
Кaтегорично не бих се омъжилa зa добър човек, пък aко ще невероятно добър дa е aко нямaм тръпкa. Aбсурд! Зa кaкво ми е в домa дa ми се мотaе в крaкaтa добрякa без дa е желaн, тaкъв зa приятелче може, но в неговия си дом.
Сроднa душa, секс и т. н. можем дa имaме и без дa живеем зaдължително под един покрив.
Кaто цяло си мисля, че животът би бил много по-лесен зa двойките aко всеки си живее в неговия си дом, се виждaт когaто пожелaят и дете се отглеждa нa рaвни отговорности и рaзпределено време м/у родителите. Достaтъчно е родителите дa живеят близо зa удобство нa детето.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b0f105fbac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбира се! Щом го искам и имам възможността няма да чакам да стана на 50 я, като не съм го намерила тоя въпросния индивид! Но това е твое решение, ако се чудиш правилно или не е това с инвитрото-за мен да! Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b0f105fbac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Даам... и ммоя мъж е такъв вечно виновна съм аз, но това вече при мен не минава(в повечето случай)! ЗАПОМНИ : ТИ НЕ СИ ВИНОВНА ЗА НИЩО, виновен е само и единствено той, никога не забравяй какво ти е причинил и въобще не позволявай на себе си да го съжаляваш! Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b374215903
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако бих искала дете-бих била и самотен родител, но защо да се хвърлят пари, има много самотни деца. Мисля, че детето, трябва да има баща, да може да го оставиш на някого за малко.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0a343df079
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   ''Ако имате жилище и добра эаплата, и сте финансово осигорени, бихте ли станали самотни майки по метода ин витро? ''

Да. Има прекалено много семейства, които не се разбират и стоят заедно само заради децата или като компромис, защото не са намерили по-подходящ партньор. Не всеки успява да срещне идеалната половинка и съответно се примирява със първия поне задоволителен вариант, като така се самообрича на нещастие или живот само в името на децата. Мисля, че всички тези жени, биха били много по-щастливи, ако можеха просто да си отглеждат сами децата без да са зависими от някого и да се притесняват за оцеляването си.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f48852675b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Е, добре де, защо трябва ин-витро ако може по естествен път. Я колко мъже има, все може и натурално да стане работата...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1599be5581
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Никога не бих родила от донор! Никога! Имам близка, която го направи преди 10 години. Не може да си прости. Детето е различно от това, което си представяше. Гледа го, но не вървят нещата. Не ми се навлиза в подробности, но това с донорството е нож с две остриета. Има голям риск.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d7fcd2b328
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Направи го. Все пак за детето е важно да има майка. За жалост при жените има времево ограничение при което могат да имат деца. Затова ако не си срещнала подходящ партньор и това с инвитрото и донора е решение.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3e3b3d90bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм за това всеки да се размножава както и когато си прецени.
Все пак светът се променя много бързо и след време традиционния начин за размножаване ще бъде присъщ само на най - нисшите слоеве от населението.
Напишете в гугъл artificial womb - на някои ще ви се види зловещо, но това е бъдещето! Даже преди години четох някакви предсказания на Ванга и там точно пишеше, че престоя на плода в майката ще намалее драстично, а след време изобщо няма да е факт.

Другото, което искам да кажа е, че е крайно време да се престане с тези рамки, че жените повече искали деца, че детето можело без татко, ама не можело без майка. Детето не може без това, на което е било свикнало да има. Има напълно нормални хора, които са расли без майка. Както има напълно нормални хора, които са расли без баща. Както има и хора, които са супер зле, въпреки че имат и майка и баща, и брат и/или сестра.. защото нали има и такова схващане сред рамкиращите всичко хора, че само дете -без брат/сестра било там с не знам си какви негативи и ми е супер смешно, когато някой такъв рамкиращ започне да реди изречения за някого, че е такъв и онакъв, защото е едно/само дете, а в един момент всъщност се окаже, че не е едно/само дете...

Редно е всеки, който иска да се размножи да има възможност да го направи без да трябва да си чука главата с обвързвания с други хора, независимо дали е жена или мъж. номер1 казва, че има половин планета мъже, съответно и половин планета жени можем да изходим от това нали. Но малко са хората, които имат чак толкова свободно време, че да обхождат планетата за да си намерят човек, с който наистина да си пасват като характери. Както казва номер5 не всеки успява да срещне (и тука ведага отварям скоба, че такива хора не означава, че са задължително проблемни характери, а просто нямат късмета да срещнат това, което им пасва, ето пълно е с такива които имат късмета да срещат, пасват си като хора, но са ужасни хора и ужасни родители) точнота за себе си половинка, но затова пък е крайно време да се приключи с това примиряване, за което спомена номер5, което примиряване е в полза главно на смотльовците и смотлите, а не на децата, даже на децата е в тотална вреда!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker