Защо се скапа секса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Защо се скапа секса?
преди: 13 години, 5 дни, прочетена 5221 пъти
Ще опитам да разкажа историята си накратко, като ви моля за съвети от личен опит. Наистина се нуждая от безпристрастни мнения! С партньора ми сме заедно 9та година. Секса в началото беше невероятен до момента в който решихме да правим бебе по график (минахме на инсеминации). Преминахме много премеждия по скоро аз-аборт с тризнаци в 6ти месец след още 6 м. бях отново бременна с дъщеричката ми. През този период се досещате, че всякакъв секс беше забранен.. Почти съм сигурна, че мъж няма да стои без секс толкова време, но не е в това проблема. Нормално ли е след раждането да правим секс веднъж месечно? Имам еротични тоалети, които не повтарям! Правя абсолютно всичко-свирки, анален.. Много пъти ми отказва под предтекст, че е изморен, а свирки не иска(чела съм как да ги правя)..

Поддържам се постоянно и никой не вярва, че изобщо съм раждала. Косата не съм променяла, но не вярвам да помогне. Забравих, направих си скъпа операция за възстановяване на влагалището, след аборта и раждането(нямах кой знае каква нужда, но си мислех, че може би разтягането е причина).. сега пак съм тясна и сме правили секс 1 път след операцията-абсолютно незадоволителен за мен. Не е гей, не е импотент(хойка с ученички). Аз съм на 28 той на 40.. Нежността също си отиде, сега всички целувки са за прекрасното ни момиченце.. Какво да правя?? Всичко ли е изгубено? така ли е при всички дългогодишни връзки?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 дни
hash: 6ab1467593
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Струва ми се, че нещо си си объркаа партньора.
Щом хойка с ученички какво правиш с него???
Не го слушай, че се оправдава, че е на 30. Мъжете и на 50 имат желание....

 
  ...
преди: 13 години, 4 дни
hash: 98096c2eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом хойка с ученички няма за какво да се тревожиш - ще му мине, курвалъкът бил до едно време.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 4 дни
hash: 84305a09ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   не видях да е ходил с ученички, не разбирам?

Авторке, според мен много си се концентрирала върху сексуалното и физическото, даже операции - уау!

И не, не е така при всички дългогодишни връзки, но не всички са минали през такива изпитания и то точно в тази сфера.
Съжалявам, но според мен мъжът ти си има любовница или нещо такова и теб те възприема вече повече като майка, съпруга и приятел. Не се обиждай, на всеки може да се случи. Според мен, без да искаш в твоите проблеми си го оставила доста сам- дълго време всичко се е въртяло около теб, той е гледал да бъде подкрепа и се е изморил, най-вероятно е срещнал дама, която да му зарежда батериите...

Но не се отчайвай - той още теб обича само и можеш да си го върнеш.

Първо, в началото е необходимо да се откъснеш от своите нужди и да погледнеш неговите - и в ежедневието. Какво си правила преди повече или по различен начин. Спри с натякване за секс, с мрънкане за дреболии. Може и в това, че имате дете да е проблемът - организирай някой да го пази да кажем и излезте с приятели, като двойка на ресторант. ПОСЛЕ НЕ ГО НАТИСКАЙ ДА ПРАВИТЕ СЕКС, ако иска, не се дърпай. Стани отново жена-любовница, приятелка в онзи, романтичен начин на думата, откъсни се от „мамчето“, от жената с проблеми, с вечно „бъженикане“ по детеродните органи.
Може би не е ставало по друг начин, но това цялото занимаване с „дамата“ долу, може би е убило желанието му, а може да са безсънните нощи или просто друга паралелна романтична връзка. Ако е последното и ако искаш партньора си обратно, промени своето държание - не викай, не преследвай и не прави скандали, ще те зареже. Концентрирай се върху неговите нужди, после той пак ще почне да се грижи за твоите, просто може би има нужда да стои отново в центъра на това семейство...
Знам ли.

Съжалявам, ако не съм ти помогнала, аз самата имам много дълга и успешна и сексуално връзка и се опитах да се поставя в твоята ситуация и да мисля какво може да е - не ви познавам обаче лично, не знам той какъв човек е, съжалявам - само ти можеш да намериш решение

П.П. - много надценяваме жените външната красота, дори красотата там долу и не забелязваме колко действително грозни жени с какви мъже са. Мъжете, разбира се, харесват хубавите жени физически, но за тях са важни неща като домашен уют, спокойствие, не обичат да има караници и проблеми вкъщи, обичат да бъдат глезени и странно - много от тях се чувстват и пренебрегвани заради децата, преди той е бил единственият за теб, сега не е така - не може да го каже, разбира се - как звучи.
Не е и в бельото и т.н. - той си те харесва и без, вярвай ми, харесва те каквато си. Нещо му липсва в поведението ти към него, в отношението ти, а колкото повече мрънкаш (ако го правиш) за секс, толкова по-зле. Гледай да създаваш романтична атмосфера (бебето гледай да не спи в стаята ви), масажирай го преди сън например, без секс или нещо сексулано, намери еротични филми, ако искаш и му ги показвай, дарявай го с обич и внимание - но не го преследвай и не натяквай. Скоро ще си е пак твой, вярвай ми!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 дни
hash: 2063a70f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се тормози. Сега ще ти кажа при мен какво стана. Родих и след няма и две години мажа ми отказа да спим заедно даже и на отделни легла сме спали. Преживях го но нещата не спряха до тук. Започнах работа спрях да му обръщам внимание започнах да излизам с колектива ха по повод че е Коледа ха по повод за сплотяване на екипа и така намирах ме си поводи. Почнах да липсвам в къщи той гледаше детето а аз бях по купони и така една година не бях ме правили секс. Веднъж го хванах с едно девойче -ученичка ама да отбележа не съм видяла акта ами той разгащен от едната страна идваха от някъде заедно. Скалъпи някаква лъжа но майната събрах му багажа и го изгних. Плака страда моли се и аз каквато съм мекушава пак го прибрах. Но не спирах да излизам просто забравих за него и после да ти кажа просто нещата се получиха и аз не знам как точно но сега нещата се оправиха и мога да кажа че и секса и семейството ми е стабилно. Казвам го щото съм го проверила може смешно и годно и параноично да звучи но платих на едно девойче да го свали на един банкет на тяхната фирма на който аз не присъствах ясно защо но той и отказал. Майката му е безразличие според мен. Не го задушавай дай му свобода. МИЛА

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: 184ecbfc85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Съгласна съм с 4. Точно безразличие. За разлика от 3, не мисля, че ти не му обръщаш внимание, а точно обратното. Правиш всичко за него. Забелязвала съм, че колкото повече си правя нещата за себе си, а не гледам само да угаждам, толкова повече ме желаят.
4, това, което си направила никак не е параноично и аз съм го мислела, слава Богу за сега не мисля, че има защо....

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 дни
hash: d75991f574
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз подкрепям №3.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 дни
hash: 0c31fbdad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За № 4 - нямам думи - как е възможно човек да си причини такова унижение сам на себе си. Ако това за теб е семейство, нормалните хора го наричат пародия на семейство.

За авторката - най-вероятно го отвращаваш с нещо - питай го директно. Нема такова животно мъж да не иска секс с привлекателна жена. Да не би пък да е открил някакъв нов фетиш и ти да не се вместваш в него.

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: 4573148a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторке загубили сте радоста от връзката си, държанието все едно, че сте гаджета, шегата дори. Това му липсва закачките, лигавенето. Писала си "хойка с ученички" точно това намира в тях ха-ха-хи-хи на вицовете му. Спомни си как сте се държали преди и се дръж така. Не е проблемът в тялото ти а в държанието. Променилеа си мисленето си, приемаш нещата м/у вас по-строго по-взискателно, станала си силна жена, нямаш нужда от мъжка защита и му го показваш. Няма какво да си правиш операции, и в ученичка да те превърнат пластичните пак няма да го спечелиш.

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: adba101ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   До №7 - явно не си го преживяла и това е чудесно. При мен се случи същото. Почти година след второто дете - никакъв секс, после рядко, все по-рядко и накрая нищо. Моят мъж не ходи по ученички, не ходи и по жени, а просто не е сексуален. То някога на млади години, когато не бяхме женени го правехме веднъж в седмицата, но бях много неопитна и не осъзнах, че това не е нормално. Никога не сме повтаряли акта и изобщо аз съм чувствена, страстна, а той няма такива нужди. Предпочита чашката, телевизора, компютъра, приятелите. Естествено, че с годините не изглеждам като на 20, но мога без да преувеличавам да кажа, че изглеждам добре, поддържам се и не ми липсват обожатели. Е, при нас и други проблеми и конфликти се породиха и може би и това допринесе да замре сексуалния ни живот, но нали уж леглото оправяло отношенията. Оправя отношенията на тези, които имат желание за секс, а да просиш и да чакаш секс е унизително. Да веднага ще кажете - инициатива, секси бельо. И още по - обидно е да ти кажат, че само за това мислиш. Не мисля, че през седмица, а дори десет дни е ненормално да ти се прави любов. Та да не те отчайвам, но при мен нещата не се разрешиха в семейството. Естествено се появи другият и по-нататък можеш да довършиш историята сама.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 дни
hash: 8159c4b9e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 9 аз съм Мила номер 4. Когато спрях да се залъгвам че ми е добре в семейството а то беше доста скоро малко ден след като написах това по горе и аз осъзнах че съвсем несъзнателно съм поглеждала и аз извън дома. Жалко е но там където всичко е умряло отдавна горчилката която съм изпила е. по силна от желанието за добро семейство. Поплаках не от яд а от жал от къде тръгнах ме и на какво заприличах ме. Ех живот. Живот ли бе да го опишеш. Мила

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 ден
hash: f352fa94ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   е нека и аз се присейдиня. и при мен се случи същото, откакто забременях секса стана все по рядко явление, а откакто родих пък съвсем, беб4ето ни е на 3 месеца, а ние сме правили секс 2пъти, родих с операция, така, че проблема не е в това, че съм се разширила, еротичното белйо го ползвам за пижама, възстанових се почти веднага така, че не изглеждам по зле от преди да забременея, на 27 съм и с риск да прозвучи не скромно съм красива жена, не мога да кажа, че мъжът ми ходи, защото след работа е в къщи, но не знам и аз на какво се дължи, но е гадно
.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 54b20b55ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   И аз имам същия проблем. Откакто родих вече 10 месеца да сме правили секс броени пъти. Смея да твърдя, че съм хубава жена, поддържана възстанових се веднага след раждането но уви. Ако се случи то е веднъж в месеца и е супер незадоволително. Понякога се моля да има друга, че да мога и аз да ида да се изчукам с друг без угризения.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 023e2b3c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От автора:Благодаря на всички за съветите. Минали са 4 месеца от публикуването на темата ми. В семейно отношения няма никакво развитие.. секса е все така незадоволителен и по задължение и за двете страни. За този период обаче успях да постигна душевно спокойствие.. престъпих много морални граници, които си бях поставяла години наред, след като разбрах, че мъжа ми си има 3 любовници на различна възраст. В резултат за пръв път в живота ми разбрах, че съществува множествен оргазъм.
С една дума се примирих с положението и се надявам това да не доведе до още по-сериозни проблеми в бъдеще.
Към номер 11:И моя не излиза вечер и през деня често ми е пред очите, но успява да огрее на 3 места.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: de9a457db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ако сексът между вас е страхотен, той няма да се откаже от него. Това няма да му попречи да си има 3-те любовници, но ще има желание да го прави с теб.

Относно коментарите по-горе: не мисля, че бебетата имат нещо общо. По-скоро е на психолог основа, или по някакъв начин оправдание на жените пред себе си за отказите на мъжете им по неясни причини. Не е задължително да имат любовници, просто се отегчават около суетнята, която настава след раждането, а не задължит. да бъде така. Ролята на жената не е само да бъде майка, но и любяща съпруга.
Ел

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 023e2b3c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Автора:Ел, как отново да стане страхотен, когато отдавна корема ми не се свива когато застане до мен, същото важи с двойна сила и за него.. и като се.... три пъти седмично за мен какво желание да има?? Ако имаш идеи давай:)
Как мислите при всички двойки ли времето убива всичко?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: de9a457db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не е необходимо да имаш същата тръпка, която си имала преди години, за да имате хубав секс. Не мисли за това, а за насладата от самия секс. Правете секс с наслада, с чувства, със страст и желание.
Ако имаш пред вид, че прави секс с други 3 пъти в седмицата, то тогава темата трябва да е" как да го върна при себе си", а ти питаш само за секса.
За да го откъснеш от др жени, или поне да опиташ- пробвай да му ангажираш свободното време със себе си, но по приятен начин, измисляй изненади- напр. Уикенда отидете някаде, след работа-кино, ресторант, изложби, концерти(ако има кой да гледа бебето). Ако трябва да е с вас детето- разходки, запишете се на курс за гимнастика за бебета- забавно е и ще се радвате заедно на дъщеричката си. Също може ти да излизаш с приятелки, или като за начало му кажи, че имаш нужда от процедури- масажи(след раждане наистина може да ти се налага- кръст, гръб.. ), и през това време той ще си е вкъщи, за да гледа детето.. т. н.
Ползвай т. нар женски хитрини и постепенно, без той да се усети, ще се превърне в по-отговорен и по-присъстващ съпруг и баща.
Ел

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a16f6b3b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Аз родих наскоро. Преди сексът беше задоволителен. Мъжът ми никога не е бил добър любовник, подхождал е винаги егоистично към секса, макар, че е доста еблив. Аз се възбъждах лесно и свършвах много лесно, така че това не ми пречеше. Той просто си гледаше собственото удоволствие и никога не е правил кой знае какви опити да ме задоволи.

Но след раждането нещата се промениха. РОДИХ ЕСТЕСТВЕНО. Ако раждах сега - щях да избера секцио. Раждането мина умерено тежко - като за първескиня било добре ("само" 9 часа). Наложи се епизиотомия (режат те от влагалището към ануса за са излезе бебето ако е с голяма глава). Вследствие на това имам вътрешни и външни шевове. Те зарастнаха, но при секс усещам болка. Особено външните. Почти няма поза, която да ми харесва сега. Най-любимите ми пози сега ми причиняват болка и дискомфорт. Не се и възбъждам - либидото ми е под нулата. Нищо не ми харесва.

Мъжът ми започна да предприема инициативата да ме предразположи, но е някак грубоват и изобщо не се получава. Понеже изпитвам ужас да не забременея отново (не искам и не трябва по здравословни причини да имам повече деца, а ми е противопоказно да пия контрацептиви), го правим с презерватив. По-точно - опитваме се да го правим с презерватив, но той ме протърква (преди не е било така) и спираме. Така че за няколко месеца ми се събират сигурно 2 пъти истински секс, който ми носи болка и неудоволствие. Това е - нещата се променят.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 54b20b55ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз също родих по-същия начин, тежко 12 часа продължи моето раждане. И мен ме рязаха и сега ме боли, но ние и не правим секс. Детето ми сега ще стане на 1 година откак съм родила да сме правили секс има няма 10 пъти а цяла бременност сме го правили 3 пъти. И това не е п омоя вина аз го исках, казвам исках защото вече не ми пука дори сега като си помисля за секс с него и ми е някъкси неестествено. Той също винаги е бил егоист в това отношение но аз не съм го осъзнавала но сега го виждам. Просто станах детегледачка

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 253ef08f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   19, ужасявам се като си помисля за такава „връзка“ с мъж като твоята. А това е и бащата на детето ти! Това е съпруга ти (доколкото разбрах). Нищо не мога да кажа, само ми е жал за вас, момичета, защото ние го правим всеки ден, заедно сме от 9 години вече. Не мисля, че бременността и раждането ми един ден ще променят основно нещата. Ок, покрай термина няма да има секс, както и след раждането, но иначе?

Чудя се дори как сте забременяли. Защо сте забременявали изобщо от мъже, които не желаете? Ами то със същия успех можеше да си направите инвитро и да си гледате бебетата с тати и брат си... Не знам. За мен да правиш деца с някого, когото не желаеш, който не те желае (и люби) е грешка. Сексът е 50% от една връзка и, ако той не е ОК, то кажете, как ще се преодоляват проблемите, караниците, изобщо ежедневието?

Сексът е мана, за тези, които го имат и проклятие и болна тема, за тези, който го нямат. Въпрос на време е връзката... или каквото е останало от нея да се разпадне. Мъжът или жената да намерят другъде секс и любов. Остават децата. Глупаво, особено, ако проблемите са съществували ПРЕДИ зачеването на детето. ...Жалко!!!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 556b905958
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ето ситуации, в които изневерите са оправдани. Имам предвид жената да изневери на мъжа си. Той просто си го заслужава. Съветвам всички жени да не се лишават от секс, щом се налага и с любовници. В противен случай ще дойде време да съжалявате за пропуснатите шансове, обаче ще е твърде късно. Сега сте млади и хубави, доколкото разбирам, но нещата се променят. Казвам всичко от личен опит, лошото е че аз лично го осъзнах именно твърде късно...

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c8cdd7ccde
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Абе кво ги опрвдвате тия Г... кво ги щадите, или им се иска или не! Кво е тва ми не ми се прави секс, що не си гледат рботата, после викали, че ние жените сме искали повече секс, за тва че не им сатва. Оправдания. Понякога реалноста е толкова проста, но ние хората си я услужняваме, говорете говорете, навреме за всичко, секс, мръсни тайни, не лъжете, само така нещата си идват на мястото!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7d9bff3e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Тъжно!

Ето до какво води брак и деца на всяка цена, само защото моделът е такъв и това ако го нямаш - не си щастлив.
И отвън хората виждат едно "здраво" семейство, ама разчоплиш ли малко - гнила работа!

Темата е старичка и авторката може и да я нама, но съм на 100% сигурна, че поне една сериозна любовница е налице.
Още един нещастен брак! Още едно дете, което няма да расте в къща, където има любов, уют и нежност, но заради него тази гнила постройка няма да се разбие...

ХОРА-А-А.....събудете се, за бога!!!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 54b20b55ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Вижте, проблемите поне толкова сериозни ги нямаше преди. Тогава си правехме секс поне 3 пъти седмично, детето ни е правено с любов и желание. Тогава се обичахме силно, просто нещата тръгнаха в тази посока откак почна да ми личи корема. Той започна да ме отбягва после родих и си мислех че всичко ще е наред но уви и тогава нещата си останаха така.

Вярно той тогава остана без работа и това ни смаза, но въпреки това аз го исках. Аз правех стъпки към него защото осъзнавах на къде отиват отношенията ни. Сега той ме моли, сега той ме желае но аз не мога вече. Всичко се промени за мен. Не го желая дори се съмнявам че го обичам това е.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 206f4e1beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   От автора:когато научих за изневерите на мъжа ми най-много ме нарани факта, че вече не се старае да ги прикрива с цената на всичко. Аз не съм ревнива и не изключвам изневярата в брака, но само когато никога не се разбере за нея.. Нещо в мен се пречупи и никога няма да е същото. Тази любов, която изпитвах към него вече я няма.. от стреса ми се образува възел(гуша)и сега се лекувам с големи дози извънбрачен секс.. Занимавам се само с необвързани мъже(за тези, които започнат да ме съдят:)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 54b20b55ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   до 25
Браво само така, когато разбереш, че това към което се стремиш няма никакъв смисъл мисля, че е нормално да се постъпи така. Мен ме спира единствено факта че не съм го хванала още но и не мисля, че той има друга но момента в който разбера, че чука друга и аз ще го направя и изобщо няма да ми е съвестно. Макар че да ме пита човек защо и сега да не го направя, от как съм родила вече 1г секс сме правили има няма 5 пъти така че всико е изгубена кайза според мен
АЗ съм номер 24:)

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9e123d578b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Крайно време беше, авторке, да го направиш, разгеле, Какво му се връзваш на тоя тиквеник, мъже бол!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9409a807fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Какво говорите бе хора. Няма ли пълноценен секс между двама партньори, няма и разбирателство. Аз на 40 г. разбрах какво е да имаш пълноценен полов живот. Партньора да разбира тялото и желанията ти и докато не ти достави удоволствие да не спира да те люби. Щом изневерява значи не намира това което му е нужно в жената до себе си и го търси навънка мръсната гад.

Правилно е жената да направи всичко възможно да го накара да я пожелае отново. Въпроса е да си дадете сметка дали го искате и дали си струва усилията. Ако ли не решението всеки да поеме по своя път. Лошото е че ще страдат малките ви дечица заради което сте готови да изтърпите всичко.
Моля ви не се погребвайте.

Да си жена в разцвета на силите си и да си лишена от ласки, любов и удоволетворение си е живо погребване. Деградирате и като личност и като присъствие в обществото. Смачкани прислужници, болногледачки това си е чист пропилян живот.

Мили момичета не се оставяйте на течението втори живот няма да имате, за да жертвате този за нещо което не си струва. Или да влизат в правия път или да хващат гората. Не е нужно да постъпвате като тях и да си търсите любовник. Заставате с гордо вдигната глава пред съпруга си и много ясно с прости думи му обеснявате как стоят нещата. Или ще ги промените заедно или с някой друг. НО ПРОМЯНА ТРЯБВА ДА ИМА ИТО КЪМ ПО ДОБРО.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker