Нормално ли е като си по-безсилен психически, да мачкаш останалите физически? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Нормално ли е като си по-безсилен психически, да мачкаш останалите физически?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1461 пъти
Объркана съм...
Не знам какво точно искам да кажа, затова проста ще оставя думите да се леят
Боли ме. Боли ме главата от дългото време, през което той ме държеше за косата. Боли ме ръката, посинена от силно стискане. Боли ме... Знаете ли кое не ме боли, не ме боли сърцето, психически се чувствам прекрасно, защото не може да ме трогне един бой, не може да ме заболи от един жалък, безсилен човек, който използва единственото си преимущество към мен. Физическата сили, ядосана съм, много съм бясна. Защо трябва да те унижават, само защото си по-слаба физически. Какво съм виновна, че съм слаба и не толкова силна.. Какво?
Аз съм силна, той не може да ме смачка, не и буквално. Но проблемът е, че неговото безсилие е по-голямо от моята сила..
Нормално ли е като си по-безсилен психически, да мачкаш останалите физически?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3f650ce2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално е! За да не бъде смачкан психически да се защити с физическа сила. Не знам кой те е държал за косата и ръката, но до колкото се разбира го е направил за да се защити от психическите ти нападки. Познавам много семейства в които има физически тормоз точно в защита от психически такъв. Обикновено жена не знае какво иска, първо мърмори, после напада с крясъци и обиди, дори посяга да удря или замеря с пепелници или вази и накрая бива хваната за ръката, а за да не си мята цялото тяло и за косата, за да може да чуе и неговите аргумент по случая за който бива нападан или обвиняван или да й бъде обяснено да спре с обидите и да си седне на дупето.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 25c5bbaecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, но е много типично за по-неосъзнатите индивиди, особено мъже (не казвам, че няма и такива жени).
Веднага го напускай. Не чакай да те вкара в болница от бой.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0adc71c539
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом си силна психически го напусни и си намери човек като теб

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 305eebf629
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   А нормално ли е ти да си мазохистка и да седиш при кретен, който те трепе от бой? !?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3745131812
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Правилният въпрос би следвало да бъде- нормално ли е да търпя този идиот да ме тормози? Махай се моментално от него!

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8b8fd01405
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е. Купи си една електрошокова палка. Когато следващия път тръгне да те бие, наелектризирай го, ама хубавичко,докато се напикае. След това го снимай с телефона, прати снимките на мйака си и така, ще знае, че ако повтори, ще му стане мноооого по-тежко. Повярвай ми, това много плаши подобни говедари.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d9e7400efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Искаш да кажеш че мъж те удря или се бие с други хора не можах да ти хвана логиката нещо извинявай.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b73783b2e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не е нормално, не е природно и човешко, от всеки който се мисли за силен има по-силен който може да смачка него и ако започнем да се трепем няма да останат живи хора, винаги има някой по силен или по умен, защото силата не е всичко, колкото да си физически силен един куршум или нож и си аут. Аз самия съм физически слаб -56 кг и също съм ял бой, не смятай това за унижение, унижението е за този който се е показал като страхливец като напада някой не в неговата категория. В бойните изкуства това е унижение за нападащия, аз самия никога няма да се унижа да нападна по-слаб от мен, мъж, жена или дете няма значение, разбери че този човек няма самоуважение и достойнство и можеш само да го съжалиш и игнорираш като нисша твар ниво амеба! Няма за какво да се ядосваш, ти си силната и какво ти пука за неговото безсилие, просто го разкарай от твоята територия, а ако влезе в някоя друга с други играчи той ще яде боя. Болката в тялото минава бързо и ще я забравиш, аз повече съжалявам него, защото ще страда много повече от теб на това ниско ниво на което е.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 142a5d1714
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не е нормално, но се случва често и е точно така. Никога не трябва да показваш, че си слаба било физически или психически. Покажеш ли го - мачкат те! Навсякъде в обществото, в работата, училище, университета - хората са такива. Не показвай слабост 1во правило в живота, ако искаш да отцелееш в него. Ще ти разкажа за себе си, за да ме разбвреш правилно. Първата година в новото училище, бях кротка - мачкаха ме, търпях, търпях и продължаваха докато един ден майка ми не разбра, скръцна с зъби или по точно хвана едно хлапе за блузата и историите приключиха. Изведнъж всички почнаха да ме уважават, много бойна майка съм имала. От там след 7ми клас смених и града и училището, когато пак имах такава история, по точно 3-4 кифли и някакви момчета, тормозеха всички. Биеха ги и им взимаха парите, и то не на всички, а само на новите с който не са били преди това.
Един ден ми писна, парите са си мои, а и момчето което едната харесваше искаше мен, накратко прикипя ми когато ме причакваха до училище скръцнах със зъби, все пак бяха сами.
Теглих им по една и ми скочиха на бой, когато изгърмях по един на двете, третата изобщо не се включи е да те са две, но не ми дремеше в унисвяс докато скубех едната, ритах и посягах в която посока ми падне. Третата ни разтърва накрая, а по късно същия ден изядох два шамара от момче в тяхната компания. Така отидох в полицията, оплаках се и от тогава момчетата са ми приятели, с двете момичета също говорехме докато учехме. Имаше едно момче което до 11 клас не спряха да тормозят понеже мълчи!
Другото премеждие беше с приятеля ми, поне 4-5 пъти ме е скубал, удрял, влачил по земята, ритал и т. н., а аз само хленчех и го молех да спре - НИКОГА не прави това!
Един ден ми писна, започнах да викам като истеричка, да обиждам и да посягам, и аз. Опълчих се отново, и сякъш се стресна не очакваше да ме види в тази светлина, да ме види силна. Веднъж още се беше случило удря аз пак рева, но когато станах и почнах да викам този безкруполния изчезна, започна да се извинява, да съжелява и от тогава аз викам, и посягам а той мълчи, но хиляди пъти съм го нападала психически. С идеята какъв мъж е, че не е мъж, че не може да скочи на бой на някой мъж, а само на жени ще посяга, голям мъж ли го прави това, да иди да скочи на някой мъж ама, че там ще яде бой.
Какъв е неудачник, колко е жалък неща, който го накараха да се замисли, сега аз викам крещя и посягам, а той просто мълчи. Трябва да смажеш такива хора атакуваш както можеш, и показваш, че не си слаба, че си силна и неуязвима.
Скръцваш и до там, ако стоиш ще те мачкат повече.
Същото е било и с приятели, един би брат ми, защото той е кротък, той мълчи вижда се, че е слаб, че е беззащитен - никога не трябва да оставяш такова впечатление. Дори да умираш вътрешно от страх, от вън трябва да си скала, никаква емоция, никакъв страх. Същия е мъж, не малко жени са яли бой, но аз си изградих една покривка, хладнокръвна, бясна, непоколебима. Отидох с хъс, отвътре не толкова увереност, но отвън страшна и трябваше да изчакам, викам няма какво да те чакам бе мъж кво ще стане, ще ме удариш ли, ама аз не съм брат ми изобщо не ми пука от теб, не ме е страх. Съответно имаше чакай, чакай ама той се дразнел нз си какво и тук си 50/50 оставаш непоклатим, но и не ставаш дразнител. Разговора завърши да не го е барнал повече, защото няма да бъда толкова благосклонна и мога да го осъдя, защото не съм брат ми да ме е страх.
Така, че миличка понякога убий глупака с мълчание го оставаме на страна скръцваш с зъби и каквото става да става, но само ако виждаш, че те мачкат и нямаш друг избор, иначе не си проси боя от луди по този начин, че и такива ги има.
Но никога не стой да те мачкат - никога! Скръцвай със зъби и каквото такова, иначе винаги ще те мачкат.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker