Раздяла след 25години - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Раздяла след 25години
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 2860 пъти
Привет на всички! Мъж на51години съм и ми се случи това, за което само бях чувал, и гледал по филмите. Ще започна малко по-отдалеч. Женен съм от 21години, като преди това ходехме четири години. Винаги съм държал на семейството си и не съм го лишавал от нищо. С жена ми не сме имали, кой знае какви сътресения. Като гаджета, а и по-късно, като младо семейство живеехме в гарсониера и ни беше много добре. Когато се роди детето, тя отесня. Имах по-голям апартамент, продадох гарсониерата, направих ремонт и се преместихме там. Жена ми напусна работа и гледаше детето, а аз работех по 12-14часа, и никога не сме се лишавали от нещо. Само да вметна, че тя имаше наследствен апартамент, който седеше празен, родителите и си живееха на село. Един ден решихме, че е по-удачно да продадем апартамента, да се преместим в нейния апартамент и да купим още един, който да остане на детето. Речено сторено. Детето поотрасна, почна да става самостоятелно, сега е на 16 и е един прекрасен малък мъж. Живота си течеше нормално, без сътресения, морета, уикенди на Балкан, екскурзии и т. н. И ето, че дойде 30окт. 2017. На тази дата получих инсулт и прекарах три седмици в интензивно. Гледах, как умират хора всеки ден. Слава богу, при мен нямаше никакви усложнения. Но нещо се беше случило през тези три седмици. Жена ми вече не беше същата. Полагаха ми се шест месеца болнични, но започнах работа след четири, просто не можех повече да бездействам. По ирония на съдбата на първи април, се скарахме и тя ми заяви, че е най-добре да се разделим временно. Да осмислим положението на спокойствие, да си поемем дъх, защото съм я задушавал. Обвиняваше ме, че през всичките тези години, е седяла все сама, не съм харесвал нейните приятелки и познати, и все съм работил. Е, нищо, че благодарение на това, сме поддържали някакъв стандарт. И така вече седем месеца сме разделени, и вече загубих всякаква надежда за ново начало. Синът ми е изцяло с мен и ме подкрепя и това донякъде е утеха за мен. Сега съм сам и понякога мисля, че полудявам, започнах да пия, но умерено, поне за сега. Надявам се да получа някакъв съвет, защото съм на ръба на отчаянието. Благодаря ви за търпението.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8cd60a63db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Някоя приятелка нещо и е казала или е попаднала под нечие въздействие/религиозно или друго/. Междувременно може да е почнала менопаузата и и т .н
Причина има със сигурност. Порасъждавайте пишейки тук. А инсулт и алкохол не са съвместими. Отчаянието не е решение. Спокойно, слънцето и утре ще изгрее.
М54

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 67f6e9c79b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съвета е остави е да си счупи главата и отрежи финансите а отделно давай само началото сина ти, предполагам е хванала критическата.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: dbcff733de
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Какъв съвет да ти дадем. Повечето коментиращи са тийнейджърчета.
Просто горе главата. По-добре сам отколкото с невярна съпруга.
Никоя жена повярвай ми няма куража да напусне дълтогодишен съпруг без да има някой нов за кураж.
Болен сши, не те тревожи излишно
Б

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 40ee41571a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мога да дам най-адекватния съвет, мисля, но ще кажа едно-стигнах до извода, че животът в двойка (брак) буквално обезличава човека, чувства се едва ли не длъжен да бъде до другия ден и нощ, години наред, да се слее с него, да умира за него едва ли не и ако може- да постави себе си на втори план. И това се именува любов и съпружески дълг.
То не че не е и любов, но повече е удобство! Любовта е другият да е свободен и да не ти е длъжен. Това е за мен любов.
Прекалено много си се оставил да зависиш от своята жена, а инсултът мисля, че няма значение тук, освен ако не го казваш за да покажеш колко си бил уязвим и колко нечестно е спрямо теб. Е, не е мъжко!
Чувствай се свободен човек, мъж, личност, не придатък на жена си. Това е.
Ако си избрал да се чувстваш придатък- ще страдаш.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 85f3099dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Жена ти по всяка вероятност има друг. Съжалявам, но на мен така ми изглежда. Не се съсипвай, забрави я и продължи живота си без нея. Знам че е трудно, но не е невъзможно. Времето лекува. Благодари на Бог, че си още здрав и нямаш сериозни проблеми след инсулта. И нещо много важно - уреди си имуществените отношения с бившата си жена /защото тя е вече бивша - седем месеца не са малко време/. Апартаменти, пари - трябва да разделите каквото общо имагте. Гледай по някакъв начин да се разберете за делбите извън съда, че иначе всичко ще изгубите и двамата.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8d79ffe365
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Здравей авторе. Когато си получил инсулт, жена ти е изпаднала в един вид отрезвяващ шок. Осъзнала е, че от години няма собствени контакти и приятелства, че познатите ви най-вероятно са само семейните такива, на които не може реално да разчита, ако ви споходи беда, както и че е абсолютно зависима от теб и че ако нещо се случи с теб, тя остава абсолютно сама и без подкрепа. Почувствала се е предадена, изоставена. Изпаднала е в паника и иска да е сигурна, че повече няма да се постави в подобна ситуация. Направила е равносметка и се е уплашила от резултата. Най-вероятно сега обвинява и себе си и теб за всички пропуснати житейски възможности и за всички планове, който тя сама за себе си и вие като семейство не сте успяли да реализирате. Огледала се е, видяла е къде се намира на този етап от живота си и не и е харесало.
Toва е, което се е случило през 3те седмици - до инсулта все едно сте живели на автоматик и по инерция, и изведнъж все едно някой я е събудил от сън с удар с мокър парцал :) И шокът и уплахата избиват в желание за бягство и промяна - и двамата най-вероятно имате нужда от разговор с терапевт след случилото се.
Грешка е да пиеш, а и ти вреди - спри се и се фокусирай по-добре върху това да си възстановиш напълно здравето, да промениш храненето, активността и навиците, който са довели до болестта. Това е най-доброто, което можеш да направиш в момента, погрижи се за себе си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fe55d4ecb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е, авторе - добре дошъл в клуба! и аз съм в развод след 21 години брак, пък имам една позната, която се разведе пак след 20 годишен брак. И то не за да се жени, а спокойно да си изживява любовните трепети. Аз за разлика от теб бях 5 години в пустините, превеждах 50% от спечеленото на жена ми за да се грижи за себе си и за детето. А като се прибрах и стана ясно, че постъпленията са престанали, ми беше заявено че вече не я обичам, не точно нея и т. н. Сега е собственик на 200 хиляди евро и с детето ще иде някъде.
Две неща са много важни в нашия случай:
1. Не изпадай в депресия и спомени от миналото. каквото било, било. Хубавото предстои!
2. Не пий без повод и мярка - не се усеща как ти се услажда и, може да се гътнеш.

Един съвет: хвани си една дружка, разведена и живей с нея. Може да не е старото, но ако го искаш, може и по-хубаво да стане. Жена ти като моне 50, никой няма да я търпи и нищо чудно като остане сама, да дойде да те моли да се съберете пак. Не го прави. Счупеното е счупено!
Както каза номер 1 - Слънцето утре пак ще изгрее и ще е по-хубаво от днес! Хубавото предстои! Желая ти щастие!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: af555718c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Много ми е неприятно да напиша това, но по мои наблюдения слабото място на мъжете, след определена възраст са сърцето и кръвното, а при жените е психиката, след 40 г възраст масово полудяват и развиват какви ли не психични отклонения, за пример ще ти дам една група " туристки ", зарязват мъже и деца и заедно се отдават на туризъм, обикалят планини и непрекъснато демонстрират своята независимост. Друг пример, по- грозен е как подобни жени обикалят по кръчмите и се предлагат на мъжете или просто се напиват като свини. Просто по този начин смятат че изглеждат по- млади.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 00f76c1ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ееее, страшни сте! Благодаря на всички отзовали се. Парите отдавна ги спрях, давам ежеседмично на сина. Купувам му дрехи, обувки, ходим на обяди, кафета. Имущество за делене няма, освен една кола, която и до сега кара. Не мога да я продам без нейно съгласие, но мога да я бракувам. Подочувам оттук-оттам, че финансово се задъхва и теглила някакви кредити, но да беше мислила. Пиенето е символично, пръст уиски за отпускане. Бях на психолог-жена, общо взето не ми каза нещо, което да не зная. След 30мин. ми каза, че и тя била на същото дередже. Луда работа. Още веднъж благодаря на всички. Здраве и късмет.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c2cd4933e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, кой дава кредити на жена, която никога не е работила? Нещо ни гъбаркаш май! Или е от омъзналите ни истории напоследък, как жената изведнъж ще изпадне в тежко състояние-финансово и морално, и ще започне да се моли да я прибереш! И ти, като един мнооого широкоскроен човек, ще го направиш! Айде стига измислици!

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 479f13352c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От септември работи на трудов договор. Използваме все още обща поща и там всеки месец от банката изпращат извлечение. Та и аз се осведомявам Все още носи моето име и ако спре да плаща,ще търсят мен. Историята не е измислена за съжаление,а и аз не съм чак толкова широко скроен. Далеч съм от мисълта,че всички истории тук са истински,но не виждам смисъл да гъбаркам когото и да било.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bbf885c97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз съм мъж на 33 с дете на 6, след 11 години връзка и моята жена реши, че иска да е свободна и независима, не оцени моите грижи, помощ в домакинството, кроткия ми характер, винаги бях готов за компромис, но не би. Луда работа.
Недей да пиеш, прави секс неангажиращо и спортувай.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5761c0464e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Точно така 10, много яко гъбарка този чичко.
Стига с тази пропаганда на пиенето! Чашка това, чашка онова.. много жалкарско.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3a2ecbe7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Авторе, ама ти сериозно ли? Жена ти била започнала работа през септември, сега е октомври, вече банката ѝ е отпуснала кредит. Не знам дали знаеш, че за да ти отпуснат кредит те проучват за стажа ти през последните пет години поне. Ама нищо де, ти пиши, пък ние ще четем.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d56ac530be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   "тя ми заяви, че е най-добре да се разделим временно. Да осмислим положението на спокойствие, да си поемем дъх, защото съм я задушавал. "

Бинго!!!! това са класическите реплики и оправдания, които всяка жена с любовник изрича за да се отърве от ненужният и вече мъж. Преживял съм същото с първата ми жена, бях доста по-млад и наивен и почти се вързах на лъжите и. Но нещо ми подсказваше... И само седмица след "временната" ни раздяла, която тя поиска "за да намери себе си", я хванах на местопрестъплението. Веднага подадох молба за развод. Авторе, няма как да знам на 100% какъв е твоя случай, но по всички изглежда, че май става дума за "пеперуди в стомаха" на твоята жена. Дано не е така, разбира се. Във всеки случай, остави я, не я търси, тя или ще се осъзнае или не. Но се постарай да разбереш истината! Мой приятел нае детектив, колкото и налудничаво да звучи и така разбра истината за "временната" раздяла с жена си. Оказа се, че неговата е имала 1 година връзка с друг преди да се разделят. Както и да е. Ти решаваш какво да правиш, но най-важното е да се съхраниш като психика и дух! Не се отчайвай! Вярно, доста години си с тази жена, детет имате, но те жените днес масово са така. Остави я, не я търси, нека тя те потърси! Тогава седнете и говорете.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 00f76c1ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Благодаря ти ном. 17! Не я търся, не и се обаждам, контактувам само със синът си. Обмислям да си прибера и колата. Едва ли, ще се съберем някога, просто вече няма да е същото.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e2e4caa110
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Така е, и аз не разбирам каква е тази мода все да се търси повод да се говори навсякъде за пиене. Тук може да е анонимен сайт, но е свободно пространство и пиещите трябва да имат самосъзнанието да осъзнават този факт - казва се да имаш трезва преценка.
Какво достойно има в това да пиеш, а още повече и да обясняваш, че го правиш? Нека който иска да си пие, но да не парадира с това и да не се натрапва!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 67b453ac12
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Авторе, като писа в последния си пост лак ще ѝ вземеш колата, напълно ми стана ясно, защо те е изоставила. Дребен сметкаджия си ти! Ти ще вземеш колата, защото си я купил с изработени от теб пари! А тя какво да вземе? Любовта, която ти е дарявала? Уюта, който ти е осигурявала, за да работиш спокойно? Грижите по домакинството, които е носела сама? Грижите по детето, докато ти си работел по 12 часа? Какво точно да си вземе обратно?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d56ac530be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Не се отчайвай, внимавай с пиячката, че в такива моменти мъжете сме уязвими. Не мисли нищо лошо, не предприемай нищо крайно. Каквто има да се случва, ще се случи. Не я преследвай, дръж се на положение, бъди силен! Мъж тарикат не писка! На нея рано или късно ще и дойде акъла. Ако е късно доста ще страда. Но сега за теб най-важно е да се съхраниш!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7316380ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Авторе, от всичко, което си написал, освен последното, личи че обичаш жена си. 21 години са много, целият съзнателен живот ви е минал заедно. Готов ли си да сложиш кръст на него? И за какво точно?
Удивлява ме, че очевидно и до сега не си се заслушал в това, което ти е казала. И сигурно ти е казвала и друг път. Всичко се оправя с разговори, но като не си говорите, няма как да стане. Моят собствен брак не е бил лек, ние от 18г. сме заедно. От различни националности сме и за съжаление това играе роля. Имали сме кризи, сериозни понякога. Напускала съм го за 2 месеца. Оправи ни неистовото желание да бъдем заедно и т. нар. „фамилна терапия“, на която сме ходили общо 2 пъти. Такъв огромен ефект имаше! Горещо ви го препоръчвам и на вас. Първата стъпка е отново да започнете да комуникирате. Без сръдни и без обиди. Колкото се може по-обективно и с уважение към другия! Ако започнете да говорите, особено с помощта на специалист, вярвам, нещата ще се оправят. Желая ви го от сърце.
Жената

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 00f76c1ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Ето, че се включи и жена, което е много хубаво. Действително все още обичам жена си, въпреки болката, разочарованието, което ми причини. През тези седем месеца, съм говорил с нея многократно. Но се получаваше монолог, а не диалог. През тези седем месеца, не ми се обади нито един път, да види, дали съм жив, имайки предвид болестта, която прекарах. Предлагам съм да отидем на семеен консултант-отказа категорично. Почнах да си мисля, че е направена магия, макар, че никога не съм вярвал на такива неща. За нея важни дати, като рожденни дни, годишнина от сватбата и други, станаха просто, някакви числа и някакви дати. Сега до ном. 20. Вероятно и ти си жена, само че изгонена или изоставена от съпруга. Наричаш ме сметкаджия, но те уверявам, че в моето бившо вече семейство, никога не се е правило сметка за каквото и да е било. Купуваше се всичко без значение, колко струва и винаги в кеш. За сведение на ном. 20, четири месеца след, като се изнесох, продължих да плащам сметките, като същевременно, обзавеждах новото си местообитание. Обаче, вече ми писна. Хареса ми коментара на ном. 21, оставям се на съдбата, каквото има да се случва, ще се случи. Всеки си има писано, в това поне вярвам от сърце..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ffd5bf82ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Не се мотай, щото часовникът цъка...!!! След 7 месеца няма какво и кого да чакаш, пък и да се върте...няма да е като преди. Разведи се!- ти подай документи... това ще ти даде яснота на ситуацията. Грижи се за синът си!, използвай всеки един момент да бъдете заедно, вършете общи неща...стани му най-голям приятел!!! Трудния момент е да си намериш спътник в живота на 51 години... . Бившата ти жена ще е винаги в ума и сърцето ти, това е ясно, но ще е някъде в "ъгъла в ляво". Концентрирай се върху синът си и собствения Ти живот. Не се изолирай ,не пий, грижи се за себе си!!! ( лесно е да се каже, трудно е да се направи)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 812b246047
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   От Н 20.
Не авторе, не позна. В щастлив брак съм, и то вече 25 години. Но виж аз какво те питам, а ти какво ми отговаряш. Ако по същия начин си разговарял и със съпругата си, нищо чудно, че е настъпил крах. Разбери-нито една жена не си тръгва от място, където е щастлива и обичана. Малко жени биха напуснали болен съпруг, дори просто от неудобство от децата и родата, освен ако нямат основателна причина. Фактът, че тя дори и не иска да чуе за теб, говори, че има неща, които със сигурност премълчаваш.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8a95988d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Tова за мен говори всичко... " Да осмислим положението на спокойствие, да си поемем дъх, защото съм я задушавал. Обвиняваше ме, че през всичките тези години, е седяла все сама, не съм харесвал нейните приятелки и познати, и все съм работил. "
Авторе, никой не бяга от хубавото.... никоя жена. Ако се е чувствала спокойна, обичана, оценявана и признавана по време на вашето съжителство, ако си и давал криле и си я подкрепял в решенията и общуването с другите, ако си и показвал всичко това, ако си поставял времето прекарано с нея на първо място(какво е това работене по 12-14 часа, ами семейството). Но ако си стъпквал нейните желания и си я пренебрегвал, принизявал желанията, ако си сприхав и нервак спрямо нея дали щеше да се стигне до тук? Само ако и беше давал повече любов... толкова е просто.
Ако си и наливал "емоционалния резервоар" така редовно през всички тия години по начин по който тя да се чувства обичана и ценена, ако не се бяхте отдалечили един от друг до степен, че тя не вижда смисъл да продължавате заедно това нямаше да се стигне до тук...
Някъде по пътя всичко се е скъсало и като глава на семейството основната вина е в теб.

Аз съм спасявала семейството си, когато всичко изглеждаше изтинало- с разговори, но и двамата имахме желание да продължим заедно.... след 30г брак.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 479f13352c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Е, сигурно си права. Всеки си има някакви трески за дялане. Моите си ги знам, а и тя ги знае много добре. Обичам да си седя в къщи, особенно след тежък ден, не обичам шумните компании, трудно приемам запознанства с нови хора, и съм сто процентов привърженик на максимата "моя дом е мойта крепост". Харесвам психарски филми, и мога да гледам "Ханибал"или нещо на Тарантино сто пъти без да ми омръзне. Но всъщност това вече няма никакво значение.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bbf885c97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Жената говори пълни глупости, ръководи се само от собствения си опит и съпруг. Разбира се, че има жени, които оставят мъжете си болни или без причина. Понякога заради търсене на нова тръпка, искане на нещо ново и промяна в живота, някакви мечти и цели. Доста често именно обичаните и желани жени си тръгват, а мачканите и неполучаващи любов си мълчат и стоят. Съветът ми към дамата, която ръси умности, е да прочете малко психология и да се огледа.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ffd5bf82ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   До 20 & 25: Да, вярно е, че никой не напуска без причина и особено ако животът му в семейството е добър. Когато има причина за тази семейна идилия да бъде нарушена, причината се споделя на момента, ако може се оправя, ако не може, хората се разделя. Ясно и точно.... а не се чака 20 години. Когато създаваме семейство, всеки от двамата се зарича във вечна любов и вярност. Това е голямата измама, защото никой от нас не знае след 5-10... 20 години как ще се развие като личност- мисъл, интелект, морал. На фона на ежедневните убийствени битовизми ( действия по задължение) изчезне емоционалната ни връзка със съпруга-та, действия будещи положителни емоции в другия, отношенията охладняват, любовта изчезва, ежедневието се превръща в навик, доста досаден на моменти. Човекът не ни вълнува... и тялото му също не ни вълнува емоционално и физически. Емоционалната изневяра предхожда физическата изневяра. И когато някой от двамата предложи временна раздяла, просто той, предлагащия, се концентрира върху новия обект на емоции- любовникът! Преценява го, оценява го... и себе си преценява до каква степен може да поеме негативните му черти на характера. Ако те са по-поносими, приключва със съпруга- та си, ака ли пък не, то прави всичко възможно да се върне обратно в "семейството"... до новото попълнение. Съпругът и съпругата отделят малко време само за себе си. Не си говорят, срамуват се от собствените си желания и мисли. Приемат парньора си за... даденост и така се получават разделите и разводите. За това са виновни и двамата... но трябва да има разговори навреме....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 481705b74a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Класика в жанра.
Жена ти си има друг, затова е цялатата работа.
Тя вместо да те подкрепи в най трудния за теб
Момент от живота, когато си болен, те предава.
Значи си е била такава, но сега виждаш истинското и лице.
Не се интересувай от нея вече, след време тя сама ще те потърси.
Гледай себе си, намери някоя по-млада и всичко, ще си дойде на мястото си.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9fabecd10b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Е нали синът ти е с теб, как така сам?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker