Проблеми с майка ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Проблеми с майка ми.
преди: 13 години, 24 дни, прочетена 3215 пъти
Аз съм момче на 15 години. Имам много голям проблем с майка ми. Вече два- три месеца постоянно ми вика и крещи за щяло и нещяло. От известно време почна дори да ми се подиграва. Аз се се сдържам пред нея нищо не и казвам, правя се че не я чувам, но не помага. Понякога предпочитам да отида на даскало, защото там по не ми се подиграват.

Днес например, се прибират от работа с баща ми, а тя още от вратата започва да ми вика за глупости.
Реших да тренирам "определен спорт" ( от 2 години не съм тренирал нищо сериозно) и като и го съобщих започна да ми се смее, че щял съм да се откажа на втория ден, как за нищо не съм ставал и че тва не е спорт за идиоти.
Друг пример е преди 2 седмици казах на баща ми че ще мина с приятелката си през нас за малко. А майка ми като разбра за това ми се присмя и ми каза :"да не би, за да се натискате с ПРИЯТЕЛЯ ти"!!!

Понякога ми се иска да избягам или да взема нож и да се приключи.

Моля ви неискам да стигам до крайности. Дайте съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 23 дни
hash: fd37d68a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи на тези от закрила на детето ако не подейства на други органи на реда а ако нищо не стане бягай от там намери начин да работиш и да си завършиш обръзованието и да изкарваш хубава заплата намери си дом на квартира живей ако трябва но се махай от там. Ами баща ти? Той нищо ли не прави??? Кажи му че майка ти те обижда ако и той не направи нищо се махай може и в приятели да живееш ама да не умреш от глад!

 
  ...
преди: 13 години, 23 дни
hash: d05b70f7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. - дом за деца ли е алтернативата?

Споко, игнорирай я, авторе - не и отвръщай, само свивай рамене и напускай стаята.
Много добра е идеята за спорт - така ще си и по-малко време вкъщи. Съветвам те да си намираш занимания извън дома - прибирай се за ядене, спане и това е.
Като завършиш, ще можеш да се изнесеш от там и ще имаш спокойствие. Не се опитвай да дискутираш с тази жена, да настройваш баща си с-у нея, той си я знае. Гледай си живота и да минават годинките, не може да си избираме родителите

 
  ...
преди: 13 години, 23 дни
hash: 7b5e13844b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 1 и 2-глупости!!! Говори с майкати и я попйтаи директно-защо така се държи? ! Наистина, човек неможе да си избира родителите, но ако преди не се е държала така с теб има някаква причина и тя може да е в теб! Ако го направиш, пиши ми.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 23 дни
hash: 02d4930445
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво ? става на тая жена? Защо така се държи? Трябва сериозно да поговориш с нея и да анализираш причините. Човек не откача така -току... Разбери какъв ? е проблемът и се опитайте да го решите заедно, като семейство.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 23 дни
hash: eee7f9f6c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Момче, майка ти очевидно е навлязла в критическата възраст - хормоналният кошмар на жените между 45- 50 години. На това се дължи хахавото й поведение. Споко - обикновено продължава около една година докато я остави напълно и тогава ще се кротне. Не й обръщай внимание.

 
  ...


...
преди: 13 години, 23 дни
hash: b03bd7d5e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Нещо много народ изпуши в последно време и то не безпричинно. Младежо, не е лесно и да си родител, семейства без дертове няма, а и проблемът бащи /родители/-деца не е от вчера и не Тургенев го е открил. Нерядко женското възпитание се изразява в досаждане, обиди и крясъци, а мъжкото с мълчание - да не се разгори скандалът още повече. Можеш да видиш как разговарят баща с децата, когато майката не е наоколо - от една дума се разбират, няма повишаване на тон, когато говорят с майка си се чува от километри. Но тук ще навлезем в много интересна психологическа тема, а ситуацията ще я разбереш, когато се окажеш в същата. Сега майка ти вижда, че ти порастваш, изтърва те от контрол, не може да те командва, няма да си и до полата и това я вбесява. Не влизай в преки военни действия, докато тя осъзнае, че животът си върви по свои правила и работата се кротне, поне малко. По-скоро бъди успокоителен и уравновесен с нея, постарай се и скоро ще има резултати.
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 13 години, 23 дни
hash: 53b4349158
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто майка ти е навлязла във по деликатна възраст. Ще се оталожат нещата, просто трябва време. Не й се сърди, гледай много да не я дразниш. Не й е лесно и на нея. Хормоните са причана за състоянието й.

 
  ...
преди: 13 години, 23 дни
hash: d05b70f7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Моля ви хора, момчето има една единствена вина - намира се в неподходящото време, при неподходящата майка.
Няма какво да прави, освен да гледа да е вън от вкъщи - да си намира занимаваници извън дома - да прави мускули, ЗИП-ове, какво ли не...
Не е виновен, аз никога не бих мачкала така детето си, ако е някой слаб характер, взел че повярвал, че е боклук! Срамота - как може да има такива родители!

 
  ...
преди: 13 години, 22 дни
hash: b421934519
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Момче не е толкова фатално положението, всъщност какво ни пишеш " от 2-3 месеца мама ми се кара и се бъзика" та има ли на света майка, която да не се скара на детето си, а за подигравките така е решила да те накара да се замислиш, правилно ли е действието което искаш да извършиш или все още си малък за това.
Приятелката в къщи е свързано с много опасности, мое приятелско семейство попадна на съд, защото приятелката забременяла, родителите й я натиснали да каже че не е искала била малолетна 13-14, а това влиза в графата сексуално насилие на малолетно лице /педофилия/ иди се оправяй после. Изкараха 16 годишно момче педофил с добри адвокати всичко става.

"Понякога ми се иска да избягам или да взема нож и да се приключи" ТОВА ПЪК ЗАЩО? бият ли те? заключват ли те? не се грижат за теб ли /гладен ли стоиш/? насилват ли те /сексуално/? какво? Знаеш ли в живота колко по големи трудности ще имаш, ако ставаше с бягане и нож, всички да сме избягали или взели ножа, това не е решение.

Не казваш какъв е спорта и каква е причината да ти говори така може и да е финансова причината или и е омръзнало вече 15 вида спорт.
Карала се майка ти от вратата, ами повечето тинейджъри от дума не разбирате. Като ви изкрещят "оправи си стаята" има по-голям и бърз ефект от 3 часа "мили" приказки и утре пак същото, сигурно е опитала жената с доброто.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 22 дни
hash: 28e4dcb078
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Неправлен подход - това е. Майка ти иска да те възпитава, като смята, че ще те амбицира да й докажеш, че си сериозен и пр. На нея й трябва кансултация с психолог, но няма как това да стане. Говори направои с нея и попитай какво цели като те мачка и обижда. Може и да не осъзнава напълно какво ти причинява. На тази възраст децата много болезнено приемат всичко, особено свързано със собствената им личност. Така, че не си мисли, че не те обичат, а просто са изнервени, може и да влиза в критическата, животът е доста трудан в момента и всичко това майка ти го прави, зе да можеш да си по-напорист и да си нещо повече от нея и баща ти. Освен това когато сме изнервени и уморени може да регираме неадикватно, да повишим тон. То е до тип нервна система. Така, че не приемай всичко трагично, а говори с нея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker