В духа на най-топлите празници.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

В духа на най-топлите празници..
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1141 пъти
Здравейте, не търся съвет, пиша колкото да си излея душата на някой.

Наближават най-святите празници, а именно Коледните.
Това "уж" са празници в които се чустваш обичан и близък със семейството си. Аз от друга страна не се чувствам така. Студент съм и се прибрах в родния град, не толкова за празниците, а за да работя че да изкарам някой лев.
Имам семейни проблеми, нашите са пред развод и постоянно се карат. В същото време откриха рак на баба ми и се започна тичанв по болници. Не нужно е да казвам че унас стана лудница. Гледам да стоя възможно най-дълго извън нас за да не търпя цялата тази лудница. Това ме накара да се почувствам доста самотен. Отгоре на всичко най-близките ми приятели не показват някакви признаци че съм значим за тях. Най-близкото момиче което харесвам и искам да бъда с нея нещо повече също не намира време за мен. Точно в този момент ми трябва някой на който да споделя, да ме разсее. Но никой не си прави труда даже да ме изслуша. Еднс тъпа случка наистина ми повлия. От компанията си раздаваха подаръци, аз бях единствения без нищичко. Попринцип не ми влияят такива неща. Никога не съм получавал подаръци или нещо на готово, но просто обстоятелствата го направиха тежко за мен.
Самотен съм, в най-топлите празници съм най-студен. Има ли смисъл от тези неша изобшо. Как да променя нещата ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: dc81fc4dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Понякога е така, всеки си гледа живота, но близките не биха те забравили. И мен не ме поканиха от фирмата на банкет, защото съм в майчинство да не дават излишни пари. Не се отчайваи.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2123fbe73f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
Много съжалявам за нещата, които ти се случват, наистина ме трогна:(. Относно приятелите ти, не мисля, че са такива, за каквито ги имаш. Ако те уважаваха поне малко, щяха да те изслушат и дадат подкрепа. Съветът ми към теб е да прекараш колкото можеш повече време с баба си (казвам ти го от личен опит) и да и даваш кураж. Мисли повече за себе си и не обръщай внимание много-много на родителите си, те са големи хора. Животът е пред теб, не се отчайвай! Колкото до компанията ти, щом не се интересуват от теб, и ти не се интересувай, намери хора, които ще те зачитат истински.
Знам, че ти е трудно и гадно, но не трябва да се предаваш! Всичко ще се оправи някак!

Еванситаса

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 343a51a4ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да, правилно си забелязал, че "уж" трябва да са такива. Но никъде и никой не е гарантирал такива неща. Животът е разнообразен и променлив, сега си в неблагоприятен период, но с труд и разум би трябвало нещата да се развият и сегашните трудности да се уталожат. Вече не си дете, трябва повече сам да решаваш и действаш за благополучие и справяне с проблемите. За повечето неща се иска време.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ae9193cd7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не можеш да промениш другите, за жалост също нямаш контрол над отношенията на родителите ти и болестта на баба ти. Можеш да промениш себе си и навиците си. Коледа е празник, на които не само получаваш, но и даваш. Обикновено да зарадваш някого е много по-удовлетворяващо, кара те да се чувстваш значим, защото си усмихнал близък. Оставай малко повече време вкъщи, говори с родителите си. Обаждай се на близки, за да ги чуеш и да им честитиш празниците. Хората не обичат да споделят без да са питани, интересувай се от тях и техните проблеми, щом наистина искаш да ги знаеш. Промяната в теб ще промени и тяхното отношение. Знам, че е много неприятно, когато родителите все са в спор, но забрави за малко и гледай да им дадеш вниманието си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker