Биохимична бременност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Биохимична бременност
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1456 пъти
Здравейте! Мина една година от както загубих бебето си-имах биохимична бременност и всичко свърши, от тогава, постоянно сънувам бебето, как ме вика, как е само, как плаче, как иска да бъде до мен, а не може, не мога да спя, постоянно го сънувам, сънувам, че отново съм бременна и, че пак ще загубя бебето. Какво мога да направя, за да се успокоя малко, какво мислите за леенето на куршум-на 20 години съм и не вярвам в такива в такива неща, но бих искала да чуя Вашето мнение какво би ми помогнало. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4267dcd582
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ти трябва врачка, а психолог! На 20 години си, може ли да вярваш в такива глупости?!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a1b07be0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да ти кажа честно, при такъв стрес и аз ще си лея куршум. Ако ще и да е глупаво, ако ще и да не е сигурно, че ще ми помогне, ще сторя всичко, за да се отпусна поне малко психически. Психиката е много важна, тя може да ни разболее и да ни излекува от много физически неудобства. Ако ти чувстваш, че нещо ще ти помогне, направи го. Стига да вярваш, че ще има ефект, то наистина ще подейства. Другите да си говорят, те не разбират.
Съветвам те да отидеш на психолог, за да поговориш с някой, който може да насочи мислите ти в правила посока и да ти помогне да се съвземеш. Тежко е, имаш нужда от всякакъв вид подкрепа.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b86bdd789f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Имах две познати които не можеха да заченат. Едната има висше образувание и практика като начален учител. По стечение на обстоятелствата учителската заплата не я устройваше и замина да забогатява в шопия. Направи два спонтанни аборта във времето. Накрая се запозна с друг мъж който я издържаше и задоволяваше. Спря да работи и вече имат 5 годишно момченце. Другата напусна работа, пооспокои се и на 38 години забременя. Та 80% от тежката и непостижима бременност е именно от стрес и натоварване. Трябва да се успокоиш и да започнеш приема на фолиева киселина. Консултирай се с гинеколог и соокойствие най-вече. На детето му е нужна.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 72ed6eac68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И без това си малка още. Аз съм на 22 и ще се страхувам доста ако съм бременна. Спокойно след няколко години ако искаш ще си имаш бебе.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b86bdd789f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не мога да разбера тази женска мода.
"Ще уча до 25, после ще си поживея до 30, малко кариера, това онова, и към 35-37 ще си хвана бащата на децата ми и съм супер"!
Масово наблюдавам все повече такива жени. Не ми се рови в психика и характери, но как виждат живота си такива особи? Не говоря какъв начин на живот ще си изградят или кой ще се задоми с такава жена. Моята забременя на 34. С първо дете. То не бяха синдроми на Даун. То не бяха изследвания. Лабораториите до една не дадоха едни и същи изследвания. За капак и мен ме пратиха на изследване. Всеки един "доктор" изказа мнение, че след 30 годишна възраст, процентът за синдром на Даун , расте. Колко безсънни нощи и рев изтърпях. Всеки "лекар" те гледа в ръцете и чака дажбата си. Подмятат те от един на друг. Визирам изказването за "млада си за къде бързаш"! Ей за там трябва да се бърза. Или да роди на 40, не дай си боже болно дете и да го гледа докато е жива. На абитюрентския си бал, детето да го е срам и да представя майка си за баба му?! Имате пълен достъп до интернет и литература. ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ!

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7640dc606f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Биохимична бременност е когато по кръвен или уринен тест си бременна, но след няколко дни ти идва, ако не се лъжа. Един вид много, много ранен спонтанен аборт в първите седмици на ембриона, когато дори не може да се види на ехограф. Случва се на много жени, да не кажа на всички поне веднъж в живота им. Повечето от тях дори не са знаели, че са били бременни, защото не си правят тестове непрекъснато, а чак когато им закъснее известно време. Така че, спокойно. Природата си знае работата. Явно това дете не е трябвало да се появи на бял свят. Понякога ембриона дава дефект и е некачествен, и тогава организма ти го изхвърля. По-добре ли щеше да е да имаш дете, родено с тежки малформации, генетични увреждания и заболявания и прочее? Няма по-голяма болка от това да гледаш как детето ти страда а ти не можеш да му помогнеш. На 20 години си, имаш къде-къде живот пред себе си. Никакви врачки и баячки не ти трябват. Когато се притесняваш и си поставяш забременяването за фикс идея нещата няма да станат. Забременяването трябва да е приятен процес, а не да правиш секс по календар и то без никакви чувства. Човекът е може би единственото същество, което прави секс за удоволствие, а не само за възпроизвеждане. Опитайте скоро пак с партньора ти, идете на почивка някъде отпуснете се и това е. Трудно се преживява загубата на дете, но повярвай, щом си го загубила, значи е било по-добре да не се ражда.
Успех! :)
Ж26

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker