Една тъжна история.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Една тъжна история..
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1694 пъти
Здравейте.

Това е една тъжна история за семейство, което беще разбито след много опити за приемане и поправяне на грешки.

Пише ви човек на 26 години, имащ вече собствено семейство, апартамент, хубава работа и син на 1 годинка. Моите проблеми са свързани с моите родидели, които така и не възприеха и разбраха как искам да се държат с мен, особенно след като се роди сина ми.

Като малък живях в малък град и бях в семейство с властващ баща, който е биел от самото начало майка ми и продължава. Като бях малък непрекъснато ни командваше и също ме е удрял мен, но тай като бях малък нямаше какво да направя, а майка ми търпеше за да мога да имам по - добро развитие в бъдеше.

Винаги съм бил най - добрия в випуска си, винаги съм учил и съм се старал да съм безгрешното дете, а и да имам мое самостоятелно добро бъдеще. Въпреки това, бях наричан тъпак, идиот заради това, че не свършвах винаги достатъчно бързо и добре селската работа в нас. Имах постоянен контрол върху това какво правя и постоянни караници за да мога да изляза с други и за вечерния ми час.

След като завърших училище с много добри оценки, записах университет в др. град и заживях, вече по свободно и без контрол почти на квартира.

През този период карах тайно стажове от баща ми, за да нямам проблеми, криех се от някой мои провали в университета, но в крайна сметка взех няколко стипендии, завърших го с много добър и си намерих сегашната много добре платена работа с много усилия и труд съвсем сам. През цялото време пак зад мен имаше проблеми, че не съм бил неспокосан и др. глупости.

Финалната и най - тъжна част е, че след като се роди сина ми, очаквах баща ми да се кротне и да си оправи отношение към мен и дългогодишната ми приятелка, но беше за кратко. Той си мислеше, че както преди ще може да си командва, да му слугувам за селската работа, сякаш си нямам мои задължения и реших да му се опълча както трябва.
В това време беше обиждал приятелката ми, държа се с нея като чужда и пачавра пред сина ми и просто след това не го е виждал повече.

Днес окончателно сложих край на тази драма, защото не искам сина ми да е длъжен на някой и да трябва да гледа караници и простотии. Неможе дядо му, който е над 50 год. да крещи и вика пред него, а когато ходя при тях в малкия ми град да ме посреща с упреци, защо не му се подчинявам и да ме гони - след време ако съм с детето, това ли трябва да вижда то..

А вие какво мислите? Как бихте постъпили?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7d755c9289
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прекрати всякакви отношения с баща си. Гледай си семейството.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: fb80981208
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ама честно, ти си бил отличник в училище ли? И университет си завършил с много добър, че и високоплатена работа работиш? Недоумявам, бога ми - недоумявам... Как така с този зловещ правопис???

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f593b31285
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Правилно си постъпил - няма нищо по-вредно и мачкащо за сина ти, от това да гледа, как унижават родителите му.
Нищо тъжно не виждам - защитил си семейството си, не си го разбил! Mного дълго си изтърпял даже - напълно нормално е при такова отношение и липса на елементарно уважение и зачитане от страна на баща ти, да се дистанцираш и да ограничиш максимално контактите. Не разбирам, защо не си прекъснал комуникацията още след като е обиждал жена ти пред детето и я е наричал пачавра? Как така си продължил да се връщаш на село след случката без нито да се е извинил, нито нищо? Явно така си му показал, че може да продължи да прави, каквото си иска и все ще му е простено и ще се свиваш стига да ти викне и да те насмете. Явно доста е е мачкал и така си свикнал - но сега нещата са различни. Не си малко момченце, ти си баща и съпруг и най-важното за теб е да защитаваш и да се грижиш за собственото си семейство - за жената и детето си!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4781423681
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много правилно си постъпил. Да, хубаво е да уважаваш родителите си, но и те трябва да разбират, че отдавна не сме на 16, че имаме собствени семейства и куп други отговорности и просто няма как да им позволим да ни се бъркат в живота. Е, аз в момента съм в подобна ситуация, леко съм скарана с нашите, защото отказах да им се подчинявам, но мисля, че е за добро. Няма как да съм на разположение при положение, че съм на 30.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker