Майка ми ме подтиска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми ме подтиска
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1388 пъти
Здравейте, не пиша за съвети, просто искам да споделя нещо, което с никого не мога. Майка ми постоянно ме подтиска. Срива ме психически, чувствам се ненужна и ужасно смотан човек. Може би ще кажете смешно е или пък, че прекалено обръщам внимание на нещата, но аз съм емоционален човек и не мога да понеса това. Още от малка съм така, все аз не ставам за нищо другите как правели, аз не съм била като тях, децата учели ще стане хора от тях аз понеже завършвах с 5, не бях отличник, никъде нямало да отида, живота ми ще е провал. Постоянно идваше в училище да не би да не съм разбрала нещо, да го знае и тя, на родителските срещи все се червила, не казвали хубави неща за мен, а аз бях толкова добра ученичка, когато се скарам с някой съученик идваше да му се кара тя, понеже аз не съм знаела какво да му кажа, излагаше ме, после ставаше още по зле, защото никой не желаеше да говори с мен, подиграваха ми се. Сега съм на 26 и е същото, моите връстници изкарвали много пари, пък аз нищо не съм правела, само съм и изхарчила парите за университета, мечтаела си да стана един човек, а то съвсем различно, била много разочарована от мен. Имала планове каква да стана и какво да правя, но съм си пропиляла живота, тя не могла да направи тези неща, но имала мечта аз да ги постигна. И защо? Как така някой измисля какво ще правиш ти и трябва да следваш стъпките му. Та това не е моят живот, не ме влече. Не желая да осъществявам нейните мечти. Вече родих дете и живота ми тече съвсем различно, но и тук идва момента в който има с какво да ме депресира. Нямала съм да си намеря хубава работа, щяла съм да бъда проста чистачка, нямала съм никакви пари, редки ми били пръстите, да не съм си купувала каквото ми падне, та и това си е моя работа, парите са си мои, аз решавам какво да ги правя. Не съм била организирана като другите, какви коли щели да си купят, пък аз щяла съм да гледам. Когато взех книжка, 12 клас всички мои съученици получиха коли за бала, тогава я питах ще имам ли подарък, а тя каза ще видим. Не ми взе, и по късно след 2, 3 години се омъжих и си купихме кола с мъжа ми, от там се започна, че ако седна да карам ще се блъсна, не можела съм да се справя, не ме бивало за това и поради тази причина не ми купила кола. Понякога сядам да карам само до магазина, ако ме види е ужас, слизай какво правиш не можеш да караш, ще се забиеш някъде, ще блъснеш някого. Не издържам вече, това е подтискане, психически се чувствам ужасно, най-лошото е че говори пред приятели и познати и дори се надсмива, а след това те ми се подиграват, може ли да правиш така с детето си. А за бога, как тогава всички мои приятели и познати шофират щом е толкова трудно? Незнам как да постъпя, веднъж не съм чула добра дума за себе си, все другите са по добрите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 24 дни
hash: 39db384288
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи, че вече си достатъчно голяма да взимаш сама за себе си решения и че няма право да се бърка в семейството ти без позволение. Докато не се опълчиш срещу нея и тя не разбере, че вече не може да те командва, ще продължава все така. По-добре да ти се разсърди за известно време отколкото цял живот да се тормозиш.
П. С. И по-важното СПРИ да я слушаш и да се съобразяваш с думите й, ти най-добре знаеш как да живееш собствения си живот.

 
  ...
преди: 5 години, 24 дни
hash: 39db384288
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Един съвет за теб като родител, който трябва да кажеш и на майка ти: "За да е успешен един човек той трябва да чувства подкрепа от родителите си, а не критика".

 
  ...
преди: 5 години, 24 дни
hash: 72e35d6230
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На твое място щях просто да й тресна телефона и вратата на дома си и щеше да ме вижда само по празници и то ако се държи добре. Не трябва да толерираме токсични хора в живота си било те и собствените ни родители. Никой не очаква от тях подобно отношение, но и никой не се замисля, че какъвто си бил преди да родиш, такъв и оставаш след това. Майка ти е един комплексиран и некадърен боклук, който иска да те накара ти да се чувстваш така. Подобни хора не заслужават любов и уважение, защото самите те не ги проявяват към нас.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker