Първоначално съм нежелана в семейството , а след това се случва това, което най-много мразя ..... Не мога да ги разбера !!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Първоначално съм нежелана в семейството , а след това се случва това, което най-много мразя ..... Не мога да ги разбера !!!
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1451 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 23, със сериозен приятел от 4 години. При нас двамата нещата се случват перфектно, всичко си върви по вода. Имам проблем с един конкретен човек от семейството му - жената на брат му. Като цяло, неговото семейство е страхотно - отзивчиви хора, готови винаги да помогнат, каквото и да съм поискала досега не са ми го отказвали, уникални са.... Но.... Има един човек, който страшно много ми пречи и се нагажда лека-полека между мен и приятелят ми, и това е жената на брат му! С цялото му семейство се запознах още първата седмица, откакто станахме двойка, но мен това не ме притесняваше. Още от началото тази жена отказваше да разговаря с мен, дори и само да попита как съм, дори пред мен тя питаше приятеля ми за всичко, което се случва около мен, всячески търсеше начин да си говори с него, но не и с мен ( а да не говорим как й грейваше физиономията, като го водеше и като говореше с него ). Бях като нежелана и изгонена, и все още има такива чувства у мен, когато става въпрос за нея. Просто явно й преча да е с моя приятел, обаче това няма да го позволя! Както и да е, така си беше до преди няколко дни, когато говорейки с приятелят си относно моя диоптър, тя реши да направи това, което ненавиждам - да ме прекъсне. Ненавиждам да ме прекъсват. Първоначално не й обърнах внимание, но тя настоятелно продължи да ме пита какъв ми е диоптъра, докато не й отговорих само и само да млъкне. Имам чувството, че тя няма първите 7 години, не е научена на уважение и какво значи то! Другият ми проблем с нея е - ревност.... Не искам тя да бъде около приятелят ми, не искам да говори с него, не искам даже да го гледа... Просто, когато тя говори с него и го гледа, цялата се разтрепервам от гняв и нерви. А за него тя е светица, винаги я защитава, винаги се старае да е около нея, а аз винаги излизам гадната и лошата ( преди време заради нея щях да изгубя връзка, пълна с обич, ). Тя просто се насажда между нас и вероятно иска да ме няма, за да е с моя приятел, не знам вече какво да си мисля и какво да правя. Ако сте попадали в такива ситуации и знаете какво е, бихте ли ми дали съвет какво да правя и с двамата? Как да го откажа от нея и поне един път той да защити моето достойнство и да види колко изгонена се чувствам? А какво да правя с нея, ако искам тя да е далеч от нас двамата? Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6b7c65d6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти кажа, жените са курви и най-вероятно имаш основание за ревност. Аз не разбирам защо се виждате толкова често с тях? Да не сте всяка седмица на семеен обяд? Ако е така, разредете вижданията с тях. Не изключвам мъжът ти да е крайно прост и да му харесва да го свалят и затова да иска да се навърта около нея - един вид да си вдига самочувствието, което явно е доста ниско. Аз лично бих му казала, че не се чувствам ОК да комуникираме с тази жена тъй като смятам, че нак-открито го сваля и ако иска да останете заедно, по-добре да прекъсне контакт. Надали оък му е толкова важна, че да е готов да се откаже от теб заради нея. Брат му не вижда ли поведението й?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4da1fca22a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че тази дама и твоят възлюбен са преживели нещо заедно (или много им се е искало това да се случи). Има си социални норми, които спират по-бурна развръзка - тя е жена на друг, при това брат и сигурно няма да действа, но желанието си остава. Явно и при двамата. Пък може и да греша...

Поздрави,
Д.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 382e088bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Сподели всичко това и на него, ама без нищо да спестяваш. Ако не се поправи, изритвай го. Пази си достойнството, честта, самоуважението иначе ще съжаляваш след време. Запомни завинаги, че човек, който те обича и държи на теб, никога не би те карал да се чувстваш зле. Ти това същото не би му го причинила на него, нали? Ето ти пример със самата теб.
С мъжете трябва да се държиш твърдо и да си отстояваш позицията абсолютно винаги. В противен случай, ще береш много ядове.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4d105c5143
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката : Към коментар номер 1 - Не един път съм се опитвала да го накарам да се откаже от нея и съм поставяла условия или аз , или тя , но не иска и това е . Към коментар номер 2 - казвал ми е , че е нямало нищо , но на нея май страшно много й преча да е с него и затова съм като изгонена и съм все обидена , но не мисля , че точно за този проблем му дреме . Разговаряли сме много за това , но няма никакви действия от него и ми се наложи да пиша тук... Лек ден!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 298de5aeb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Направо се изнервих колко си неуверена и как търпиш такива извратени истории. Докато ти се отнасяш към себе си с такова неуважение, няма как някой изобщо да те уважава. Може да имаш страх от изоставяне, но спешно трябва да го овладееш.
1. Дори теб да те няма, те няма как да станат двойка при тези обстоятелства.
2. Щом дори не споменаваш мъжа й, явно той не споделя твоите притеснения и неувереност и не му пречи тази комуникация. Може би, нещата са толкова драматични само в твоята глава. Но и така да е, никой не може да те нарани, без ти самата да му го позволиш.
3. Човек, изразяването на мнение и позиция НЕ Е проява на лошо възпитание.
Какво толкова ще стане, ако й се усмихнеш и й кажеш " Миме, говорим си в момента, след малко ще ти кажа. " Или, когато те игнорира да й кажеш "осъзнаваш ли, че се държиш малко странно", или просто да си тръгнеш от ситуацията човече, но не с муцуни и въртене на очи, а с директно и честно изразяване на чувствата ти "не ме предразполагаш да се чувствам удобно в компанията ти" и бенджи с рейс, с влак, пеша, на стоп, все тая. Стига, не си изтривалка, нито невидима.
Една уверена жена има отношение към себе си и го изисква от околните. Не със сълзи и драми, а с честност и откритост. Една уверена жена не търпи лошо отношение към себе си, защото знае и вярва, че може да намери добро отношение, защото го заслужава. Една уверена жена не ревнува (камо ли от зълва си), защото ревността е да признаеш превъзходството на другия. И нищо повече от това. Ревността не само, че не предпазва от изневяра, тя е предпоставка за това, такава да се случи. Ревността е все едно да вземеш един мегафон и да крещиш "Тя е по-добра от мен". И не на последно място, една уверена жена не присъства там, където се чувства нежелана. Ако толкова те е страх да се изявиш, просто не ходи там. Приятелят ти няма да те зареже заради това, това е твой неоснователен страх. Напротив, може да вземе да му светне, че ситуацията, в която те поставя е неприемлива и да направи нещо по въпроса. Но ако продължаваш по същия начин, просто му показваш, че нещата не са толкова зле, че не са нетърпими, че са нормални. Защото, ако не, нормалния човек си бие камшика. Не се заблуждавай, че така показваш колко си мила, добра и възпитана. Не, така показваш колко малко смяташ, че заслужаваш.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2043c8215f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Изключително невъзпитано и инфантилно поведение от нейна страна. Ограничете си срещите и контактите просто, не ми се вярва, че ви е особено належащо да се виждате толкова често.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker