Затвор Бургас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Затвор Бургас
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 3257 пъти
Здравейте! Мъжа ми има присъда в затвора лек режим за месец, после е в затворническо общежитие. Въпроса ми е към някои по-запознати от мен с познати, били в затвора в приемната. Първо кога са свижданията? Някои ми казват през седмица в неделя, други всяка седмица събота и неделя? Трябва ли да се записвам по някакъв начин предварително? Какво имам право да му давам като храна и принадлежности и по колко? Другото е къде се перат дрехите йм? Има ли пералня или сами си ги перат? Да му нося ли прибори, чаша, тоалетна хартия на всяко свиждане? Може ли да разполага с пари? Чух за някакви карти, откъде се изкарват и зареждат с пари? Всичко търсих по два пъти в Интернет и няма никаква информация. На сайта на затвора пише общи работи. Звъня и ми казват елате Тука на място, аз не знам. Хм.. Е, добре ако е утре с виждането откъде да знам аз? Да нося ли храна като ходя, да не нося ли, откъде да разбера?Моля някой да ми помогне, на всичкото това напрежение отгоре и никой не ми отговаря от тея институции с информация. Моля ви, хора, помогнете ми! Мерси предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: d9e382f91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Бургаския е гаден затвор, най-гадния след Врачанския поне според мен(информация отпреди 2г. ), преди не можеше да се вкарва готвено, заради наркотици и т. н. За тези карти-ако са телефонните-не му вкарвай пари, защото избиват зъби т. е много са скъпи за нормален разговор. По-добре да търси телефон от друг човек. Пари на "картата" за лафка, кафе и цигари задължително трябва да му вкараш, иначе евентуално по-трудно ще може да се оправя с разни битовизми, а и като цяло ще е по-добре вътре. Като цяло е това, ако има нещо питай отново като коментар.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a94798c3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти.
Ако правилата за всички затвори са еднакви, то нещата би трябвало да изглеждат така - пари в брой не му вършат работа.Те се превеждат с пощенски запис към самия затвор, като се пишат имената на получателя, човек ходи да ги взема и после сумите им ги нареждат по някакви карти, с които си пазаруват.
Вземи принадлежности и храна като искаш, те на входа ще ти кажат какво може и какво не.Защото има списък с разрешените неща, но реално не влиза всичко. Ако му носиш неща, които се продават в затворническата лафка, няма да ти ги вземат, защото така се прецаква бзинеса на лафката, която продава на двойни цени.С вакуумирана храна (фабрични вакуумирана) може и да ти мине номера.
Не се записваш предварително за свиждане.Увисваш пред затвора, чакаш да се събере група от други хора, които са тръгнали на свиждане и влизаш с тях.
Телефон може да ползва от тези, за които вече номер 1 ти е писал - купуват си карти и с тях се обаждат, ама си е резачка.
Свижданията по принцип са през седмица, в събота и неделя.
Дрехите си ги перат сами, прах, сапун, всичко има в лафката.
Друго ако има, питай.Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d9e382f91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   1 съм.За записванията не е сигурно,защото докато съм бил в арести в други градове се е налагало приятелката ми да се записва за определени дни и часове за свижданията на групите,та това по-добре да се уточни по телефона,ако не е сигурно.Друго което се сетих е факта,че ако използва някакви хапчета трябва да се вземат едни бележки от лекаря и да се дадат на някой от старшините по време на "предаване на багажа".Можеш да му занесеш самобръсначка като най-важно пособие,както и да оставиш пари в брой на "будката" на старшинитекоито да му се вкарат по картата,а може и с запис както 2 вече каза.Цигарите са до стек на човек отвън или поне така беше преди,сега може и да е друго,дори и да не пуши-цигарите вътре са си своебразна валута и вършат чудеса

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker