Аз ли съм следващия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Аз ли съм следващия?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1049 пъти
Хора ще започна с това, че не търся съжаление. Просто искам да споделя това нещо... не мога вече. На психолог няма смисъл да ходя, не вярвам че някой на този свят може да оправи проблема.
Живея в средно семейство. Никога не съм останал гладен, имам дрехи и покрив над главата. Проблема за който ще ви разкажа очевидно е започнал преди да се родя. И ако можех бих го решил, но не знам как. Става въпрос за така нареченото, , семейно проклятие". От 2000 насам са започнали поредица нещастия на родата ми, но най-вече на майка ми страната. Мисля че от там идва проблема. Като се започне от загуба на финанси, до болести и разбира се най-лошото... може би се досещате. Баща ми е имал бизнес и един ден го е изгубил поради една дребна грешка. После дядо ми си е отишъл. Баба ми от здрав човек и спортист се е превърнала в инвалид и наскоро даже и тя почина. Дъщеря и(леля ми и сестра на майка ми)почина от рак преди 3 години.
Наскоро и майка ми се разболя от нещо, никой не знае какво е.
Баща ми също има здравословни проблеми. Аз получавам отвреме на време някакви болки и ме е страх да не съм следващия. Дали има смисъл да се боря, щом има проклятие, което ще погуби всички мои роднини. Дали да не си тегля въжето, за да не виждам тази болка... защо??? Защо аз и нашите да страдат за чужди грешки. Плюс това на мен никога не ми върви и започвам да си мисля, че е точно заради това. Колко ли неща щяха да станат, ако го нямаше това проклятие. Вече като пресичам, дори не се оглеждам все тая ми е ако ме блъснат... живота ми е пълен ад... поне имам няколко добри приятеля заради които си остава да остана.
Странното е, че в родата на баща ми почти всички са добре... (да чукна на дърво)това значи че проблема идва от другаде. Не искам да вярвам в такива неща, но вече не знам.... пожелавам на този който е проклел родата да му изсъхнат ръцете и да умре най-мъчително. Ако знаех кой е нямаше да е жив!!! Почвам да си мисля и, че апартамента в който живеем на баба ми и дядо ми е центъра на негативната енергия и оттам е тръгнало всичко. Искам да си събера багажа и да избягам в другия край на света. Но не мога...
Ако това не спре ще се хвърля от някъде и това е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8cd5e11955
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Замисляла съм се и аз за тези неща. Преди години баща ми имаше любовница, тя забременя от него, но той я остави. Мисля, че го е проклела, защото след това животът на цялото ни семейство се провали. Минаха доста години, аз изплувах, но майка ми и баща ми не са. Не мога да кажа дали със сигурност има нещо общо, но всичко започна от момента, в който се разделиха. Съдба, магия, проклятие... или просто нормално следствие от много действия и постъпки? Кой знае. Ще ми е интересно да прочета и други мнения по темата.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 189c92a158
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма да кълнеш!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 310a6ad2b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ти сам си се проклел! Не търси причината у другите, а промени собственото си мислене! Какво е това -"Вече като пресичам, дори не се оглеждам все тая ми е ако ме блъснат..." - на тебе ти е все тая, но мислиш ли какво ще направиш на този който те блъсне, погубваш и неговият живот. Главата ти е пълна със злоба, затова проклятието е над тебе, самият ти кълнеш-ето това ти е проблема. Мислиш като егоист и завиждаш на другите. Всички имат нещастия в живота си, но не набеждават другите, каквото правиш ти. Промени себе си, а не другите!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a0be1bcbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проклятието се нарича генетика, невероятно, но факт всичко се предава в кода на ДНК, от външни белези до тежки заболявания, пък ако ги има от двете страни майко. До най-малкото нещо, ако на майка ти й се е гадело като е била бременна и на твоята сестра ще й се гади по време на бременност, ако баща ти има големи уши и ти ще имаш големи уши и тем подобни.
Вие не ходите ли на лекър? Отиди изследвай се щом те боли нещо . Пък щом толкова си си втълпил че има проклятие свържи се с врачка да развали магията, те ти казват какъв е ритуала и как да го изпълниш

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 38deeb0708
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Иди на църква и се посъветвай със свещеник. Ако вярваш силно в Бога, никакви проклятия, магии и др. подобни няма да имат власт над теб.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: cb01a8f883
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нека ти кажа нещо. Не съм сигурен дали тези неща наистина съществуват. Но и при мен като че ли има нещо "гнило. " Дете съм на майка която се е разделила със съпругът и (бившият) и се е хванала с моят баща след което съм се появил аз. Майката на бившия и съпруг ме е проклела когато съм се родил. Когато бях малък се преместихме в апартамента на баща ми. Той имаше труден характер и държеше мястото в мизерни условия. Не преувеличавам когато казвам мизерни. Това промени живота ми. Бях жизнерадостно и бодро дете. Всички разправяха колко съм бил "хубавичък". Имах си много приятелчета. Но впоследствие се превърнах в аутсайдер, без приятели и личен живот. С майка ми накрая събрахме пари и се махнахме от апартамента на баща ми, за който приятелите и съседите се бъзикаха, че приличал на апартамент на ужасите. Но след като си купихме ново местенце за живеене, и мислехме да започнем на ново с майка ми се случи ужасен инцидент и сега тя е инвалид. Аз се грижа за нея. Сам. Тежко ми е. Нямам дори гадже. Забелязах, че когато си харесвах някоя преди (влюбвах се направо) все нещо ставаше и се разминавахме. Не получавах в животът си тези за които копнеех.
Така че или вината е в родителите и предците ни, или наистина има нещо. Замислял съм се за врачки. Но ме спира това да не харча пари напразно по шарлатани.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker