Как да постъпя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да постъпя
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1602 пъти
Здравейте общо взето не знам как да постъпя..
Омъжена съм от 7 години но напоследък все се карахме с мъжът ми за щяло и нещяло нямаме вече никаква харомония в отношенията си даже и не правехме секс с месеци на ред но той твърдеше че,ме обича безрезервно все аз бях лошата той винаги беше прав никога не сие признавал грешките. Имаме и дете на 4 години....след поредния скандал си взех детето и се махнах вече месец съм при родителите ми а той не е потърсил нито веднъж дори и детето.
Не знам как да постъпя дори и малко съжелявам заради малкия ще расте само с мен без баща

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: e890b3a89e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом не те е потърсил цял месец,а и детето си не е потърсил нещата са повече от ясни.Аз лично съм върл противник на развода,особено когато има дете,но има ситуации в които нищо не можеш да направиш.Просто насила хубост не става.Мисля,че този мъж изневерява.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c1bbaf11ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не споделяш какво се е случило, а само че е имало скандал, затова не може да се прецени кой прав кой крив. Не знам ккаво да ти кажа, щом той не ви търси значи смята че е прав, а няма как да потърси само детето без да има разговор или визуален контакт с теб и родителите ти, ако дойде да види детето си ще трябва да дойде на вратата на родителите ти и едва ли не да ти се моли и да признава че е сгрешил.
Като жена не смятам че постъпката ти е била правилна. Казваш имало скандал, но защо си решила да преместиш продължението на скандала в дома на родителите си? Защо си сметнала че щом мислиш че той е сгрешил и щом не си признава грешките ти трябва да се изнесеш?
Сега съжаляваш че си лишила детето от баща, защото баща му бил горд и не си признавал грешките. Това може ли да е причина? Какво си искала? правила си му скандали за да лази в краката ти като виновник, а той гордо се смятал за невинен.
Ей това е най нелепата раздяла на родител с дете, какво ще кажеш на детето "ти ще живееш без баща защото той беше горд и не лазеше в краката ми"?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d4bcd66c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма за какво да съжаляваш, ако беше останала с него щеше да си разбиеш нервите и детето ти щеше да расте в непрекъснат стрес сред скандали и обиди. Сега е сред хора го обичат и е по-спокойно. Както и ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0a1a864f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Виж какво, мъжете са праволинейни. Като си го напуснала, си му дала да разбере, че не желаеш да го виждаш. Той от къде да знае, че ще се изнесеш и ще чакаш да те търси? Постъпката ти и очакванията ти противоречат на всякаква логика. А хармонията зависи и от двамата.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0a1a864f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж какво, мъжете са праволинейни. Като си го напуснала, си му дала да разбере, че не желаеш да го виждаш. Той от къде да знае, че ще се изнесеш и ще чакаш да те търси? Постъпката ти и очакванията ти противоречат на всякаква логика. А хармонията зависи и от двамата.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b378fcb570
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хей, горе главата! Това за мен не е мъж! Гледай си детенцето то има нужда от теб. Няма как да не ти е болно. Поплачи си, после вдигни глава и си кажи, че каквото и да става ще се справиш! Бъди тактична с детето, когато попита за баща си. Не го обиждай пред него и му казвай, че то - детето е най - обичаното от теб и най - важното. Ще ти бъде трудно, но живота продължава и с твоето дете ви чакат много хубави и щастливи моменти! Бъди добра и обичаща майка. Това можеш да направиш сега и се разведри. Продължи напред! В никакъв случай не се самосъжалявай! Здрава си, млада си, животът е пред теб и твоето слънчице!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 19 дни
hash: 02a90f3326
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ясно е, не те иска.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker