Непоносимост към майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Непоносимост към майка ми
преди: 4 години, 28 дни, прочетена 1127 пъти
През последната 1г. отношенията ни се влошиха. Преди това не сме имали проблеми и всичко вървеше окей. Майка ми се държеше нормално. Сега е постоянно изнервена, вика, държи се неадекватно, постоянно има проблем с нещо или някого, просто не се стои около нея. Позволява си да ми вика и да ми прави скандали пред приятеля ми. Държи се изключително невъзпитано.. излага ме и ме е срам. Започна да изглежда отвратително и ме дразнят навиците й. Качи много килограми и винаги е на диета, но резултат 0. Соли храната в огромни количества преди дори да я е опитала, пие по 2-3 ракии всяка вечер, не иска да спортува или да има каквато и да било физическа активност. Многократно я каних на фитнес, танци, аеробика и само разходка. Не иска и упражнения в нас да правим. Адски мързелива е. В момента сме под карантина и има време - през останалото време се оправдава с това, че ходи на работа и е изморена. Позволява си да яде всичко, пуши постоянно и то дебели цигари (от което апартамента вони ужасно). Всичко това в комбинация с отвратителното отношение ме влудяват. Притеснявам се за здравето й и ми писна да я гледам как само лежи по дивана и нагъва манджи на вечеря. Много съм разочарована. Мисля, че има много лошо влияние над мен и не искам да се превърна в същия човек. Килограмите и са много над нормата - поне 90 кг. е, а не е повече от 1,70. Много се срамувам от цялото и поведение и визия и не знам какво да правя. Предполагам, че влиза в така наречената “критическа”. Не искам приятеля ми да си мисли, че и аз ще стана същата..... не искам и да я гледам така. Просто ме отвращава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 26 дни
hash: 11ed0b3b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, няма какво повече да направиш от това, което вече си. Гледай своя си живот и това е.

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 9ea117fc43
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не си ли малко нахалничка, а? Жената си има свои разбирания за живота, свои навици, свои радости. Ако не ти харесват, никой не те задържа "при мама". Вземаш си гаджето и се оправяте двамата както намерите за добре. Но докато си й в къщата, нямаш право да й надзираваш чинията и да й броиш цигарите. Щеше да ми станеш симпатична, ако темата беше: "Как да склоня майка си да води по-здравословен живот? ", но тук става дума за това как да не те "излага" пред някакъв пикльо.
А и - между другото - "винаги е на диета" и "позволява си да яде всичко" някак не ми се връзват, както не ми се връзват "адски мързелива е" и "ходи на работа и е изморена". Ти, авторке, какво си мислиш, че правят хората, когато идат на работа? Обличат си пижами и лягат да спят, че да са отпочинали за фитнеса, така ли?

 
  ...
преди: 4 години, 22 дни
hash: a07abcbc91
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към 2

Изобщо не съм нахална!!! Майка ми е и се притеснявам за нея. Навиците и са много ама МНОГО нездравословни. За жена на 50 г. са направо опасни! Дали е в нейната къща или на Марс нама значение. Искам да и помогна да се справи с тези неща и вече съм отчаяна, защото срещам само съпротива.

Хич не ми пука дали съм ти симпатична или не. Работата на всеки е натоварваща по различен начин, но това не е оправдание да има такива опасни навици. Опитвам се да я изкарам навън, за да се откъсне от съреса, а не да седи само в нас и да пуши. Не знам защо изобщо модераторите публикуват такива глупави отговори. Направо ми изтривайте темата!

Автор

 
  ... горе^
преди: 4 години, 17 дни
hash: f366df6685
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторке, като не ти пука за мнението на хората, то тогава защо ги занимаваш с твоите простотии? Имаш непоносимост към майка си ... що за дъщеря си, че да говориш по този начин към твоята майка?

 
  ...
преди: 4 години, 5 дни
hash: 5e166e03db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Глупостии...Защо пък като тя е такава и ти трябва да си?Слаба,дебела ниска,или висока тя ти е майка защо се срамуваш от нея?Ти ли ще решаваш как да изглежда тя?Що за неблагодарно същество си ти?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker