Майка ми е вампир - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми е вампир
преди: 4 години, 22 дни, прочетена 2880 пъти
Здравейте, мисля, че майка ми е това, което наричат енергиен вампир. Жал ми е за нея, искам да й помогна, но е толкова твърдоглава, че освен игнор, друго не мога да предприема, иначе ще побърка и мен. Когато общувам с нея, винаги съм изнервена, ядосана, разговорите водят до скандали. Ако пък не ме напада, то ме заставя да слушам негативните й разкази за скандали с някой друг с който има конфликт. Много е властна, иска всички да са на нейното мнение, да слушат и изпълняват съветите й. Дава съвети за абсолютно всяко нещо и ако не я послушаш започва да се кара, говори глупости на роднините. Паникьосва се, симулира болести, притеснява роднините и децата си, тормози ни по телефона, пише глупости по вайбър от сорта, че господ ще ни накаже, че дявола ни е обсебил, че половинките ни ще ни зарежат. Мен ме заплашва, че ще се обади на мъжа ми, на родителите му и ще разкаже глупости за мен. Слава богу, няма му телефона, защото бях предвидлива и ги срещнах само 1 път. Звъняла е на една приятелка да й говори глупости за мен.
Звъни на бившия ми и му говори глупости за мен, той ми се сърди после, че го занимава. Днес писала на бившия ми, че във вторкик щяла да умира. Щеше да умира и миналия четвъртък. Преди това имаше уж корона вирус. Правила си тест, отрицателен. Ходила пак да си прави. Миналата седмица го играеше на смъртен одър, тая седмица не се спря да обикаля центъра на софия. Казвам й да спазва изолацията, лъже ме че не знаела, не била чула.
На рожденния двн на детето ми (става на 3) му написала съобщения във вайбъна на баща му уж за детето пожелания а реално изписано супер дълго за това колко е зле тя и по какви доктори ходела и как щяла да мре. Сега го играе, че не й позволявам да вижда детето. Аз се притеснявам, защото тя обикаля градския транспорт, не спазва хигиена, по цял ден обикаля на някъде и не искам да ни донесе вирус. Реално тя никога не е имала желание да гледа детето, когато съм я молела, все си е намирала оправдания и сега се изкара жертва, че не й даваме. Живее сама, защото се изпокара с баща ми и с брат ми, който си събра нещата и се изнесе. Купи си собствен апартамент и тя това. го прие за голяма обида. Не може да. преглътне, че има апартамент и постоянно му говори как ще остане на улицата и няма да може да го изплаща.
Аз в момента чакам и дете. В много сложна ситуация съм в личен план заради мерките за сигурност. Освен, че останах без работа, грижа се сама за голямото дете и ще се грижа и сама за бебето като се роди. Имах и проблемна бременност, но слава богу добутах я до края почти. Наложи се да игнорирам майка ми, защото много ме стресира със нейните проблеми. Не ме е питала нито веднъж как съм, а аз бях зле по едно време лежах в болница на системи. Само за себе си говори колко е зле тя и само се сърди. Аз тоя лукс да съм зле не мога. да. си го позволя. Имам дете за което да се грижа и бебе в корема заради което трябва да ди почивам и да не се стресирам.
Трудно ми е в момента, но се държа. А всеки ми се обаждат я роднини, я приятели които да. ми кажат, че. майка ми им е звъняла и какви глупости им е говорила. Намира ги и във фб и там пише глупости. 1

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 21 дни
hash: 92e9bc49ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Стои далеч от нея. Това е форма на нарцистично разстройство и токсична е меко казано. Такива родители осакатяват емоционално децата си за цял живот. При мен се стигна до невроза и накрая напълно спрях да общувам с моите родители. Такива хора са изключително манипулативни и постоянно насаждат чувство за вина, приемат всяко желание различно от тяхното като лична нападка. Неспособни са да обичат когото и да е. Всякаква липса на емпатия. Няма да се оправи, колкото и да ти е мъчно и да ти се иска...

 
  ...
преди: 4 години, 21 дни
hash: a03377e59b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Колко познато.....Все едно аз съм го писал.Майка ти е обсебена от зъл демон и отива към полудяване.Няма оправия.Дръж я на дистанция от теб и се отнасяй с нея доколкото можеш нормално.

 
  ...
преди: 4 години, 21 дни
hash: be3e1cc0b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Дистанцирай се максимално от тази злоба. Да се оправя.Гледай си децата и здравето. Пази се от това същество!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 20 дни
hash: 286a2688e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На твое място щях да спра всякакъв контакт с нея. На всички на които звъни, а те после ме занимават, щях да им кажа да спрат да ме занимават и да спрат да й вдигат. Такива хора никога не се променят. Достатъчно време си живяла, за да го разбереш и да избягаш далеч.

 
  ...
преди: 4 години, 19 дни
hash: 1201f9f7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мъж на 30.

Милата как издърфаж да те търсят и тормозят. За мен: На 20 и нещо получих сърцебиене от същото държание на майка ми към мен. Чак тогава имах възможност да се изнеса, имах вторични трусове около 3години беше много неприятно, от бас на музика, от преяждане, усещах вибрации и си въображавах че пак дигам оня пулс, и го дигах, а толко го дигах че ме смазваже и нямах сила за нищо дори и дишането насила го правех. Стига съм споделял такива работи. Полиция момиче, тя ти е майка, тя те е тебе си! Искам да кажа, че ти си си ти и в момента трябва да избираш теб пред майка ти, а не комшия пред майка ти. Аз знам на къде върви това, и препоръчвам да скубеш плевел преди да стане по-сериозно. Моля те, не искаш да ти заплаши психиката, за да го разбереш. Да ти влезе в личното пространство толкова, за мен беше общо около 14 години като пресметна. Преди най-лошото не можех да спя, не заради съня, а че не ми позволяваше да имам собствени мисли в собствената ми глава, работех учех и живеех в 3 различни града по това време... Моля те, не се притеснявай за майка ти тя ще се оправи, полиция да сложи граница на всичко, не да я нараняват, и без да има възможност и право да ти дава каквато и да е обратна връзка. Моля те бъди умна избираш теб пред майка ти, не непознат пред майка си. Тя ти е майка но никога не е теб.

Аз

 
  ...


...
преди: 4 години, 16 дни
hash: 0bdcf92542
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Стой по- далеч от нея- пълен абщанд - както се казва на немски- пък и баба ще става да не вземе да побърка и внучето си , когато родиш

 
  ... горе^
преди: 3 години, 16 дни
hash: 22a14966bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Майка ти е много лоша.

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: 0bdcf92542
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Остави я да си троши главата, като й се умира да умира. Не, че я кълна ама така да говори, не е на добре. Това са само нейни изблици на гняв. Далеч от нея стой нека да прави каквото си иска и да си счупи главата ако ще.

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: 1171314638
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Баси токсичното същество е майка ти! Честно! Спри всякакъв контакт с нея - като иска да си умира и всеки ден.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: 3f28268b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   моята е същата, мрази ме ходи говори на хората лоши неша за мен, не и говоря от години това не е майка!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker