Всички около мен ме карат да се мразя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (107263)
 Любов и изневяра (25747)
 Секс и интимност (12613)
 Тинейджърски (21006)
 Семейство (5474)
 Здраве (8542)
 Спорт и красота (4422)
 На работното място (2528)
 Образование (6654)
 В чужбина (1430)
 Наркотици и алкохол (1000)
 Измислени истории (765)
 Проза, литература (1573)
 Други (15362)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Семейство

Всички около мен ме карат да се мразя
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1245 пъти
Здравейте! Та не знам от къде да започна. Ще започна с това,че изобщо не излизам навън,страх ме е да изляза, страх ме е , че ще се изложа или че някой ще ми направи нещо. Има една група от 30-40 деца и се събира точно срещу вкъщи, ненавиждат ме (бях от тази компания някога и се махнах). Вкъщи си ми е много добре.Като изключим родителите ми. Само ме обиждат, била съм дебела, безотговорна и дразнеща. Тази учебна година имах много високи оценки, 49кг съм (160 висока) и не мислех, че е толкова зле, но и други хора ме обиждат. Нямам самочуствие или много приятели с които да излизам, писва ми от обидите които търпя вкъщи. Наричат ме дебела, а после като отказвам да ям ми викат, че ще се разболея. Нарекоха ме и задръстена, но на този вирус също не ми се излиза. Опитвам се да не де засягам , но аз съм много чуствителна и вместо да плача пред тях, предпочитам през ноща. Нямам собствена стая, родителите ми никога не са правиши усилия да не спим в една став и е ужасно. Не получавам нещата които се полагат на нормална тийнейджърка. Моля за съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 85400294be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам ,че ти е трудно, ама да не мислиш че животът на родителите ти е цветя и рози. Не е. Казваш че те обиждат че си дебела, няма да коментирам това че си, но ти не казваш дали ти ги дразниш. То така половин истина е лесно.научи се да казваш нещата докрай защото наистина не мога да разбера нищо. Освен това не казваш на колко си години, може да не си дебела, може да си платни костите. Наистина е възможно всичко. Мускулите също тежат не забравяй. Няма лошо да обичаш това да си вкъщи. Вероятно се дължи на хубав интериор или спокойствие. Не се комплексирай за глупости, след време ще осъзнаеш че само си си губила времето. Недей да ти пука от мнението на другите. Станала съм свидетел с времето, че реално хората които те обиждат, го правят на база на собствени комплекси. Искам да кажа че те са комплексари просто, и ти дори да отслабнеш колкото искаш, те все ще се захванат за нещо. Остави ги. Знам че сега си мислиш,колко е клиширано това и че не мога да те разбера, но повярвай ми когато бях малка, майка ми ми казваше същото. Аз естествено отказах да и повярвам, реших че е със ,,стари разбирания"но тя се оказа права. Надявам се да съм ти помогнала с поста си, ако имаш въпроси питай.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 616f713ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си дебела, недей така, не ги слушай, вдигни си самочувствието, не трябва да те засягат думите им...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 979d991155
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Всичко идва от милите ти родители. Цял живот социопатната ми майка се мъчи да ми вмени нейните заболявания и недостатъци. При всеки удобен момент се опитва да ме смачка и унижи. Когато бях вде още дете не рядко ми и посягаше. Едва последните няколко години започнах да осъзнавам какво се случва и от къде идват всичките ми проблеми /общуването с хоеа, ненавистта към себе си, депресиите, нулевия ми прогрес/. Усетих се, че тук явно наистина става въпрос за психични отклонения, майка й пък е още по-ненормална и от нея, хората се страхуват от баба ми и с право. Този месец се занимаваме с различни лекари покрай баба ми, защото ще я оставяме в старчески дом. Имаше преглед при психиатър, предстои и тскъв при психолог. Е познай какво излезе при първия... Социопат граничещ с психопат. Побърканата ми майка преди доста години беше ходила в психиатрия, но както винаги и за този случай си съчини удобна история. Била там за нервите, много я тормозели психически, не знаят какво й е точно, но било на нервна почва. А човек като поостане известно време около нея, вижда, че си има проблем и с мисленето и с агресията. Прави всичко възможно да се изнесеш колкото е възможно по-скоро. И внимавай, защото такива индивиди са много добри манипулатори и за пред жертвата и за пред страничните хора. Само отдалечаването от отровителите може да те спаси. Държавата ни както и във всичко друго, по тоя въпрос е топ. Психопати и всякакви луди се разхождат спокойно и издевателстват над хората. Можеш да забележиш и тук как откровени психопати най-спокойно си заявяват, пе биха били и убивали, как едни хора са нещо повече, а други нямат правото и на въздух едва ли не. И защо- защото не изпълняват заповедите за облекчаване на комплексите им.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 352b73221e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си уникална и прекрасна. Никога преди да се родиш не е имало друг човек като теб и няма да има. Всички сме уникални, ти не си мнението на близките ти за теб. Те са увредени хора, прости им и спри да смяташ тяхното мнение за важно. Препоръчвам ти Луиз Хей.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 181aed9604
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Родителите са родители за да подкрепят децата си независимо от обстоятелствата. Ако твойте родители те обиждат значи проблема е в тях, а не в теб. Дори и да има проблем във теб това не е начина със сигурност. Относно килограмите ти, мисля че за тази височина си идеални килограми. Опитай се да намериш приятели онлайн ако тези които си имала преди не са ти били истински приятели и не обръщай толкова внимание на родителите си, явно проблема е в тях.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 161cd562b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много са ти точни килограмите. Кофти е, че живееш в лоша среда и че родителите ти така се държат с теб. Опитай да си изградиш защитна стена в преносен смисъл около себе си. Представяй си как те обгражда мислена стена и обидите и подигравките се разбиват в нея. Обичай се и се цени сама себе си. А като станеш пълнолетна замини да учиш далеч от родителите си и не ги поглеждай. Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 02f98e4aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Искам само да кажа, че нито родителите ти, нито бившата ти компания, нито всякакви други комплексари са прави в това отношение!!! За съжаление е трудно да се намерят хора, които не изпопачават чуждите недостатъци, за да прикрият своите и да "качат левела". Вероятно родителите ти имат ядове в личния си живот, или на работното място, и въобще не осъзнават как те карат да се чувстваш. Ще е добре да поговориш с тях и да им признаеш, че не ти е приятно. Но на останалите не им дължиш абсолютно никакво обяснение!!! Била си задръстена, дебела, т. н... кой ще определя каква си? !! Не си им направила абсол/тно нищо, че да се държат така, така че това идва само от тях - нямаш капка вина! Да си имат комплекси - такива хора винаги ще има, не се влияй от тях! Ти си невероятна такава, каквато си! <3

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: dba466d2ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Олеле, от толкова подкрепящи коментари и аз се почуствах по-добре, защото и аз винаги съм бил отхвърлян. Уникално е да усетиш малко човещина във все по-суровия свят, в който се намираме, подкрепящо и здравословно е.
Като съвет, който бих ти дал ще кажа, че колкото и суров да е света около теб, ти бъди добра към себе си, уважавай се и се цени, защото ти си всичко, с което разполагаш. Сигурен съм, че животът ти в бъдеще ще се промени и ще намериш своето поприще, явно трябва да минеш през това, за да бъдеш силна в бъдеще. Честно казано, най-смислените, най-добрите и силни хора почти винаги имат изпитание/ия, с които е трябвало да се преборят, за да станат качествените личности, които са в настоящето. Можеш да приемеш сегашните събития като подготовка за твоя по-добър живот. Не си написала на колко години си, но според мен, когато завършиш, едно от добрите решения, които можеш да вземеш е да се отдалечиш от вашите и да запишеш висше в някой друг град. Ако си задочно ще можеш и да работиш и няма да си финансово зависима от тях, ще можеш да си плащаш сметките и жилището сама. Вариант е и да заминеш да учиш в чужбина, проучвай нещата. Няма да е лесно, но си заслужава.
От сърце пожелавам успех!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 98e4666dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Съветвам да общуваш не само с хората, които ти харесват и които ти харесваш. Трябва да намираш път към всякакви хора - това дава страшен опит в живота и изгражда невероятен имунитет. Закалява. Ако стоиш вкъщи, самоизолирана от света, ще останеш едно нежно стайно цвете, което ще се прекърши от първия порив на вятъра навън.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker