Луда ли съм или това е лудост - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Луда ли съм или това е лудост
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1369 пъти
Вие бихте ли издържали, ако мъжът ви иска да сте като ваденки? Денонощно всеки ден, всяка нощ.....
Да избухва скандал, ако решите да излезете за час с приятелка, подчертавам през деня. Не дай си боже да часа да стане час и половина. За вечер дума и да не става. И това ако е на 10 дена веднъж. Всеки път, абсолютно скандала е факт плюс хиляди обидни наречия към приятелки, които са ми от детството.
Да мрази да си изкарваш детето на разходка, на площадка това да е огромен проблем. Детската градина била напълно достатъчна. Може веднъж в месеца да съм го водила и то в негово присъствие.
Имам едни 2 часа всеки ден без него, в които той си върши работата. През тези 2 часа аз трябва да съм оведомила къде съм и после да ме вземе от местонахождението ми с колата.
Нямам право да поспя слетобед, да почета книга или да погледам тв. Единственно само ако той е уморен и е заспал. Иначе трябва да лежа до него, да ме обарва, да ме залива с глупости и да съм на линия да прислугвам. Включително да му донеса вода, да му обеля портокала и да му отнеса чашата към мивката.
Той приятели няма, хобита няма. Не ходи никъде, не прави нищо.Очаква това и от мен, аз да съм му придатък. Вбесява се от това, че детето било на първо място. Първо той трябвало да бъде обрижен. Очаква от мен пълно подчинение и смирение. Обичал арабския модел.
Всичко това напоследък ми е изцедило силите и енергията. Всичко това води до постоянни скандали.
Обича да ме омаловажава, обича да отрича факти така да изглежда, че аз съм фантазьорка, която си измисля. Че не готвя и чистя. То всякаш се самонаготвя и самопочиства. Да но той го твърди категорично. А дори не е барнал метлата за да го говори това.
Притиска ме за всичко, иска той да решава и вместо мен.
Съсипах се , в главата ми е каша. Аз ли съм не в ред наистина ?
Нали гледам и другите семейства не е така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: bd4f12bffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си си наред. Той не е. Той е психопат. Следващият етап е да започне да удря теб и детето. А нататък може и да ви убие. Развеждай се и бягай от него докато е време. Заради детето.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 076acebf47
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нито ти си луда, нито това е лудост. Но за мен темата е лъжа,описания живот не е логичен, кой работи, кой ви храни? Разбира се всеки четящ би подкрепил теб, но ти описваш само според теб какво той иска от теб, не описваш какво ти искаш от него. От негова гледна точка нещата вероятно ще изглеждат доста различно и ако той опише тук неговата гледна точка хората може би биха подкрепили него.
Разказа ти за ежедневието ви ме учудва, вие не работите ли, семейство с дете, кой ви издържа? Оплакваш се че си гушкана всеки следобед, че само два часа дневно не сте заедно, някой от вас работи ли? Нелогично ми се струва една млада майка да мисли за следобеден сън, за гледане на тв или четене на книга през деня, младо семейство с дете да се занимават с обарване по цял ден?!?
Животът който си описала е като на тийнежъри учещи дистанционно, които ги издържат родителите, но наличието на дете обърква.
За мен ти просто не го обичаш! Говориш за другите семейства, а не знаеш колко от тях си мечтаят да бъдат толкова желани и да ги опипват/гушкат с часове всекидневно след наличието на дете. Другите семейства работят имат задължения на другите майки не им идва на ум да спят следобеден сън, защото трябва да свършат много работа.
За спора ви дали детската градина е достатъчна за детето. За игра е достатъчна, като го вземеш в 17,30ч докато се приберете да вечеряте /здравословната вечеря е в 18ч/, после имаш час и половина, да оправите масата, да си поговорите с детето за деня му, какво му е направило впечатление, да го изкъпете, да му прочетете приказка и в 20ч е нормално да го сложиш да спи за да расте здраво дете. За какви паркове мечтаеш в търмното вечер.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 587e19dc54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Всичко се крие в изречението 'Обичал арабския модел'. Този мъж не може да обича някого освен себе си, чисто и просто. Всеки нормален човек когато има деца ще поставя тях на първо място. Попаднала си в доста кофти и манипулативна ситуация, най-добре е да се махнеш ако имаш възможност, ако не - потърси помощ от някого.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b88f62d7ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Екстра си. Жените обожавате да сте с такива неандерталци, щот' тогава се съмнявате в себе си. Виж се... дори сама се питаш дали пак в теб не е грешката... ахахаххаха


Това е винаги и с всяка. Заложено ви е в хромозомите. Ще срещнеш някой, който те гледа като принцеса и е прекрасен във всяко едно отношение и ще се почне "Ама скучно ми е, ама няма плам, ама няма емоция".


Стой си в тая връзка и се "Радвай" на живота. Само тогава жените сте живи.



Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 51dac74ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1, няма как човек който е наред да тръгне да създава семейство с психопат... Така че си противоречиш.

Толкова си луд, с колкото луд се хванеш. Прост житейски факт...

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9e41c03387
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Едва ли ще се промени, затова ти трябва да промениш нещата с твърда ръка. Не знам дали с раздяла или чрез поставяне на ясни правила и граници, но не можеш да продължаваш така. Страх ли те е от него да скръцнеш със зъби? Гледай детето и себе си и го остави да се оправя. Няма да питам защо изобщо си родила от такъв примат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7feede4c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Каша е в главата ти и каша е било когато си се събирала с този мъж и когато си правила дете с него.
Темата изглежда фейк, ако е истинска - още по-зле.
№7 го е казал много добре. В такова семейство лудият не е само един.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8369e461d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Точно такъв е психопрофила на убийците от ревност. Един такъв беше убил жена си и дъщеричката си миналата година...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3f45b628e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, и аз това бих попитала: вие от какво се издържате? Динамиката в ежедневието на работещия човек е съвсем различна. Мъжът ми е доволен като изляза с приятелка, защото може спокойно след като е скапан от бачкане да си погледа някой мач по телевизията. Аз пък съм доволна като той е на по бира с приятели, защото мога да си довърша някоя работа на компютъра. Но ние и двамата работим. Какво, авторке, мъжът ти работи по два часа на ден, че през останалото време лежите в кревата и се обарвате? Може би, ако няма работа, тук е разковничето. Възможно е да се чувства неуверен и да има нужда от твоята подкрепа, от опората, която му дава присъствието ти.
Що се отнася до носенето на вода и беленето на портокала, аз също го правя за моя съпруг, когато го видя, че е уморен. Това не е "слугинаж", а просто грижа за другия.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 02b817e5d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Такива си ги избирате. Всеки нормален човек би му бил шута, само не и жена, която си е втълпила, че това е огромна любов и уважение. Някой ви прави на луди калинки, вие сте разтапяте от кеф, деца раждате и го гледкате като принц. Не е за съжаление.

 
  ...

...
преди: 3 години, 27 дни
hash: b268f66d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Той е болезнено ревнив.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker