Семейни проблеми ;) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Семейни проблеми ;)
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1676 пъти
Не знам на кого да споделя и просто търся малко разбиране.
На 17 съм и откакто се помня нашите се карат постоянно и винаги по празниците (рождени дни, именни дни, Коледа и всички други). Вече съм свикнала и се опитвам да не обръщам внимание, но напоследък нещата стават нетърпими. Майка ми смята че баща ми и изневерява и постоянно споделя нейни изкривени мисли какво според нея прави баща ми докато е на работа. Той работи от сутрин до вечер и преди да решите, че човека си скъсва задн*ка от работа, може би не е така. Наистина се случва да има и нощни смени, но надали се налага всеки ден да работиш от 7 до 21 и да не се усеща това(в финансов аспект). Много вероятно е тези мои мисли да се дължат на това че прекарвам повече време с майка си и нейното мислене ми влияе.
Не споделям на свои приятели може би защото нямам много истински или защото не мога да им се доверя напълно. За което (доверието) до някаква степен са виновни родителите ми. Опитвам се да не се влияя от тях, но... в момента отнова са скарани (все пак наближават празници) и като изключим че чувам скандалите и упреците през стените и всички обвининея и обиди, те се опитват да вкарат и мен като "свидетел" на случващото се. Майка ми попринцип си пада по рев и да се изкарва жертва баща ми обича да чупи неща да вика и да бяга от отговорност. Миналия скандал приключи с това че той се качи в колата си и без да споменава нищо замина на 300км... майка ми естесвено изпадна в криза и започна да крещи по телефона. А за сегашната случка - майка ми реши че тя ще блъска и чупи. Тряска врати, хвърля чинии. Вчера баща ми се прибра късно аз стоях в стаята си и четох. Сутринта майка ми реши че след като той не и е обяснил причината защо се е прибрал толкова трябва аз да знам. След като и казах да не ме занимава с техните проблеми и че не знам в колко се е прибрал, последва силно затваряне на моята врата и след това се чу как каза Добре.... защитавайте го... кажете ми какво се предполага че трябва да направя в тази ситуация....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 416a94c0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Да! Кофти е че баща ти позволява това да се случва а не се държи като мъж и да седне да говори със съпруга си нормално. Освен да си правиш изводи да не позволяваш на твоят съпруг (когато се омъжиш) да бяга от отговорност, няма какво друго да направиш.(ако си момиче) А ако си момче пак вземи пример да не се превръща в баща си. Мъжа носи отговорност за семейството си. Не се бъркай в отношенията им, но можеш да изслушваш майка си. Можеби и тя няма на кого другиго да сподели. Давай и кураж и се подкрепяте взаймно.
А такива като баща ти не мога да ги понасям.(не се сърди, но това нее хубаво) Моят съпруг е същия, егоист.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 3109af500c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Била съм в твоята ситуация. Майка ми и баща ми се караха непрекъснато. Никога не е имало обич и спокойствие вкъщи. Дърпаха ме за свидетел, изливаха цялата си помия един срещу друг на мен. Трябмаше да вземам страна и т. н. Много ги обвинявах. Днес съм родител и знаеш ли - наистина не е лесно. Вече съм по-склонна да им простя някои неща, но няма как да го разбереш на този етап. Няма и какво да направиш. Отстоявай твърдо позицията, че не искаш да те намесват. Не обръщай внимание на сръдни. Истината, мило момиче, е че за теб единственото решение е да се махнеш оттам. А дотогава да търпиш и да се съхраниш някак си. Защого цялата тази гадост ще ти повлия и рано или късно ще се прояви в някой аспект от отношенията ти с бъдещ партньор. Майка ти е лабилна психически, неуравновесена жена, наранена много и неумееща да контралира емоциите си. И егоист. За баща ти - да, много вероятно да си е намерил някоя. И да не е, семейството за него не е абсолютен приоритет. Мога и да се обзаложа, че не участва и не е участвал активно в грижите за теб, камо ли за домашния уют. Може и да съм крайна, но колко такива има около мен. Ако има с кого, говори за тези неща. Колкото повече ги таиш, толкова повече ще строиш стената на собственото си недоверие. Никой няма да ти се подиграва. Може би няма да те разберат, но чудо голямо. Просто говори.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c5107b9df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И при мен ситуацията беше същата, с всяка сутрин нашите си крещяха, псуваха и обиждаха. Имаше момент, когато баща ми изневерил на майка с негова колежка. Тогава аз бях 5 клас сега съм на 28 години и се радвам, че се разведоха. Живея отделно от тях доста отдавна и както е казал народа Насила хубост не става. Очаквал съм по- рано да се разведат но заради мен останаха заедно. Е, все пак всеки е поел по пътя свой.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 1d80fab2f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Е какво очакваш. Щам майка ти е някаква истеричка как баща ти да я трае. Може би си въобразява някакви глупости за изневери и го тормози. Е как няма да избяга човека. А и да изневери го оправдавам. Тя с истеричното си поведение го тласка към друга.
Не трябва да те занимават с техните глупости. Ти си имаш свой живот. Изтрай докато станеш на 18 намери си работа и се махни оттам.


Все пак баща ти работи от 7 до 21 за да ви издържа и заслужава уважение.

А майка ти като толкова много знае тя какво работи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker